QUOTE(Lettrines @ 2010 08 12, 10:46)
Manau, kad gražiai turėtų būti tą vieną sieną dekoruoti kitaip..tačiau aš rinkčiausi lengvus tapetus, nes tie su paukštukais, tokie sunkesni man atrodo. Žinoma, nemačiau variantų su kitu pagrindu
Gal su lipdukais pažaist norėtumėt:
...
dar galit tą sieną dekoruot rėmeliais su nuotraukom, kažkokiais paveiksliukais, ar pačio vaiko padaryt piešinių "galeriją":
Ačiū labai gražios foto
Tapetus išsirinkom su žydru fonu, buvo ir dar šviesesnių, bet tie jau per daug kaip vaikų kambariui...
Ten didelė ir aukšta siena (gal kokių 4 m.) gaunasi, tai jei kabint rėmelius, tai pakankamai daug jų reikėtų, gal geriau būtų vienas ir stambesnis koks paveikslas ar kažkas pan. Pražioje galvojau nutapyti ką nors ant sienos, bet vaikas (13 m.)nori bėgančios panteros, o tokia užduotis nelabai mano jėgoms

. Jei klijuot lipduką, tai irgi turėtų būti gan stambus, nes nedidelis ant didelės sienos atrodytų nekaip... Be to namuose kuriu klasikinį inerjerą, tai labai norėtųsi ir vaikų kambaryje kažkokią užuominą į jį palikti

. Galvojau ir apie fototapetą, bet tada visai jau ne klasikinis stilius būtų

.
Kambaryje gyvens du berniukai 5 ir 13 metų. Piešti jie nemegėjau, tai galerijos greičiausiai nebus
Čia yra planelis II aukto, vaikų kambarys Nr. 4, o ta aukštoji siena, dėl kurios čia visiems galvą suku ribojasi su Nr. 2 pažymėtu kambariu:
http://www.supermama...?...4217&st=216Gal kas turit išsisaugoję ar užmotę kokių pavyzdėlių kaip užpildyti didelę sieną? Ar kokių minčių auksinių ?