Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

Manau, kad gražiai turėtų būti tą vieną sieną dekoruoti kitaip..tačiau aš rinkčiausi lengvus tapetus, nes tie su paukštukais, tokie sunkesni man atrodo. Žinoma, nemačiau variantų su kitu pagrindu 4u.gif
Gal su lipdukais pažaist norėtumėt:
user posted image
user posted image
user posted image

dar galit tą sieną dekoruot rėmeliais su nuotraukom, kažkokiais paveiksliukais, ar pačio vaiko padaryt piešinių "galeriją":
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Čia įdomiai tapetais sužaista:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lettrines @ 2010 08 12, 11:46)
Manau, kad gražiai turėtų būti tą vieną sieną dekoruoti kitaip..tačiau aš rinkčiausi lengvus tapetus, nes tie su paukštukais, tokie sunkesni man atrodo. Žinoma, nemačiau variantų su kitu pagrindu  4u.gif

Lipdukus as jau seniai ziuriu. neblogu maciau www.artidea.lt tik bijau, kad nesugebesiu ju graziai suklijuoti.

O tapetu su pauksciukais noriu i miegamaji viena siena tapetuot, o kitos sienos kolona.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo volkiene: 12 rugpjūčio 2010 - 10:57
QUOTE(Lettrines @ 2010 08 12, 10:46)
Manau, kad gražiai turėtų būti tą vieną sieną dekoruoti kitaip..tačiau aš rinkčiausi lengvus tapetus, nes tie su paukštukais, tokie sunkesni man atrodo. Žinoma, nemačiau variantų su kitu pagrindu  4u.gif
...
dar galit tą sieną dekoruot rėmeliais su nuotraukom, kažkokiais paveiksliukais, ar pačio vaiko padaryt piešinių "galeriją":

Ačiū labai gražios foto 4u.gif
Tapetus išsirinkom su žydru fonu, buvo ir dar šviesesnių, bet tie jau per daug kaip vaikų kambariui...
Ten didelė ir aukšta siena (gal kokių 4 m.) gaunasi, tai jei kabint rėmelius, tai pakankamai daug jų reikėtų, gal geriau būtų vienas ir stambesnis koks paveikslas ar kažkas pan. Pražioje galvojau nutapyti ką nors ant sienos, bet vaikas (13 m.)nori bėgančios panteros, o tokia užduotis nelabai mano jėgoms blush2.gif . Jei klijuot lipduką, tai irgi turėtų būti gan stambus, nes nedidelis ant didelės sienos atrodytų nekaip... Be to namuose kuriu klasikinį inerjerą, tai labai norėtųsi ir vaikų kambaryje kažkokią užuominą į jį palikti smile.gif . Galvojau ir apie fototapetą, bet tada visai jau ne klasikinis stilius būtų g.gif .
Kambaryje gyvens du berniukai 5 ir 13 metų. Piešti jie nemegėjau, tai galerijos greičiausiai nebus ax.gif
Čia yra planelis II aukto, vaikų kambarys Nr. 4, o ta aukštoji siena, dėl kurios čia visiems galvą suku ribojasi su Nr. 2 pažymėtu kambariu:
http://www.supermama...?...4217&st=216
Gal kas turit išsisaugoję ar užmotę kokių pavyzdėlių kaip užpildyti didelę sieną? Ar kokių minčių auksinių ? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif labai jau graziai cia kambariukai irenginejami smile.gif suku ir as galva del baldu apstatymo..turiu keleta brezinuku, bandysiu imest cia, tai gal mane paprotins kaip geriau ir patogiau smile.gif busiu dekinga smile.gif

tik i spalvas tai visiskai nekreipkit demesio biggrin.gif

cia yra 2 variantai apstatymo... siek tiek paaiskinimo:

zalia spalva 2 aukstu lova, geltona spinta, pilka stalas 2 darbo vietu

user posted image

cia keletas variantu kai lova nisoj...

user posted image

user posted image

user posted image

o cia kai lova po kaire tiesiai iejus produris

user posted image

user posted image

user posted image

prasau jusu nuomoniu smile.gif

sorry, kad taip uzgriozdinau nuotraukomis psl ... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuliaa: 12 rugpjūčio 2010 - 17:37
cia truputis ideju vaiku kambariui... http://www.exinterio...all-kids-rooms/
Atsakyti
sveikutės,
gal turit kokią foto,kaip padaryti paauglio kambaryje vieną sieną su kamštine danga ( ar kokia kita minkšta danga) kad drąsiai galėtų visokius plakatus kabint ir t.t. Nesinori visą sieną išklot , gal tik kokiom juostom blush2.gif

Atsakyti
Ir cia yra i ka akis paganyt bigsmile.gif
http://www.tindirind...-pagal-jo-amziu
Atsakyti
QUOTE(volkiene @ 2010 08 12, 10:56)
Lipdukus as jau seniai ziuriu. neblogu maciau www.artidea.lt  tik bijau, kad nesugebesiu ju graziai suklijuoti.

O tapetu su pauksciukais noriu i miegamaji viena siena tapetuot, o kitos sienos kolona.

Mes esam vaiku kambari su lipdukais dekorave, man grazu wub.gif O klijuojsi jie ypac lengvai, sunus pats klijavo, as tik padejau vos vos. Bet patarimus butu pirktis tuos, kurie lengvai atlimpa ir klijuojasi jei kas kitoj vietoj, nes renkantis radau ir tokiu kurie su karscio pagalba gali buti atlipinami ir jei klijuot ant baldu, duru paliktu jau kazkokius pedsakus savo ax.gif
Musiskiai lengvai atlipinami, nepalieka jokiu demiu ir perkelti puikiai prilimpa prie kito pavirsiaus, aisku kilnoti nuolat nesiruosiam, bet gali buti kad baldus keisim ar dar kazkas bus ir noresim juos perklijuot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristaline @ 2010 08 12, 15:10)
Tapetus išsirinkom su žydru fonu, buvo ir dar šviesesnių, bet tie jau per daug kaip vaikų kambariui...
Gal kas turit išsisaugoję ar užmotę  kokių pavyzdėlių kaip užpildyti didelę sieną?  Ar kokių minčių auksinių ? ax.gif  4u.gif

Sveika 4u.gif Pasirodyk tapetus - gal ka sugalvosim smile.gif

QUOTE(loretaval @ 2010 08 13, 14:39)
sveikutės,
gal turit kokią foto,kaip padaryti paauglio kambaryje vieną sieną su kamštine danga ( ar kokia kita minkšta danga) kad drąsiai galėtų visokius plakatus kabint ir t.t. Nesinori visą sieną išklot , gal tik kokiom juostom  blush2.gif

Kamstine danga daugiausia skirta grindims, cia pas mus zmones ja ant sienu kartais kloja, kaip kad rusai kilimus ant sienu.
Jysk parduotuvese yra pirkti specialiu iremintu kamstines dangos lentu. Jos skirtos butent tam reikalui - prismeigti visokius lapelius ir t.t. Galima nusipirkti keleta tokiu lentu, ju medinius remelius galima nudazyti prie kambario spalvos deranciais dazais ir tvirtinti prie sienos. Budu galima atrasti skirtingu, priklausomai kiek ant sienos vietos: galima pvz. 4 lentas i viena kvadrata, galima 3vnt. -triptikas su nedideliais tarpeliais horizontaliai arba 2x2 vienas po kitu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 16 rugpjūčio 2010 - 11:22
QUOTE(mamagabi @ 2010 08 16, 12:21)
1...... ja ant sienu kartais kloja, kaip kad rusai kilimus ant sienu.
2. Jysk parduotuvese yra pirkti specialiu iremintu kamstines dangos lentu. Jos skirtos butent tam reikalui - prismeigti visokius lapelius ir t.t. Galima nusipirkti keleta tokiu lentu, ju medinius remelius galima nudazyti prie kambario spalvos deranciais dazais ir tvirtinti prie sienos.

1. Tradicija kabinti kilimus ant sienų yra atkėliavusi iš Rytų 4u.gif Šitaip papuoštus namus ir dabar galima pamatyti mirksiukas.gif įvairiose Rytų šalyse.
O slavai juos kabindavo ne tik iš neturėjimo ką veikti: manau gaila juos mindyti, kai jo kaina ko ne dviejų metų atlyginimas (bent taip jau buvo), kilimas "sugerdavo" garsus - šiokia tokia izoliacija; kabindami kilimus tokiu būdu apšiltindavo sienas (anksčiau kitokių būdu nlabai ir būdavo).... na ir dar galima išmastyti visą aibę priežasčių tongue.gif

2. Tokiį lentą Jyske pati pirkau. Joms dabar (savaitgalį tai tikrai) - akcija atrakcija. Tik labai jau plonytė ten ta kamštinė "medžiaga", galėtų būti storesne g.gif . Dydžiai įvaurus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2010 08 16, 11:21)
Sveika 4u.gif Pasirodyk tapetus - gal ka sugalvosim smile.gif

Sveika, Mamagabi 4u.gif Kaip smagu, kad sugrįžot clap.gif
Aš vis pastrigus ties vaikų kambario inerjeru, nematau galutinio vaizdo nors tu ką doh.gif
Tapetų grynai tokių kokius išrinkom foto neturiu, bet čia yra tokie pat tik auksiniu fonu, manieji būtų žydru. Tik baiminuosi, kad po kokių poros metų bernas sakys, kokie čia mergaitiški tapetai, nors pats dabar tokius išrinko rolleyes.gif

http://hotimg23.fotk...MG_05941-vi.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristaline: 16 rugpjūčio 2010 - 13:00
QUOTE(Kristaline @ 2010 08 16, 13:00)
Sveika, Mamagabi  4u.gif  Kaip smagu, kad sugrįžot  clap.gif
Aš vis pastrigus ties vaikų kambario inerjeru, nematau galutinio vaizdo nors tu ką  doh.gif
Tapetų grynai tokių kokius išrinkom foto neturiu, bet čia yra tokie pat tik auksiniu fonu, manieji būtų žydru. Tik baiminuosi, kad po kokių poros metų bernas sakys, kokie čia mergaitiški tapetai, nors pats dabar tokius išrinko  rolleyes.gif 

http://hotimg23.fotk...MG_05941-vi.jpg

Mačiau jūsų pasirinktus tapetus melsvu fonu tai man visai patiko, bet dukrai ne. Ji išsirinko tokius, kurie man visai nebūtų kritę į akį
user posted image

o šiuos išsirinko sūnus į savo kambarį
user posted image
fragmentas iš arčiau
user posted image
Papildyta:
Džiaugiuosi, kad nusivedžiau vaikus ir leidau jiems patiems išsirinkti (dukrai 9 metai, sūnui 13 metų), nes po jų pasirinkimo supratau, kad nebūčiau pataikius doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ostė: 16 rugpjūčio 2010 - 13:44