Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie interjerą II tema

is vaiku kambario dar ateinu ir cia 4u.gif reik patarimo kaip prie vaiko kambario priderinti medini langa ir langines biggrin.gif na dabar beveik visi baldai is plokstes,o cia gaunu tik baltus,na gal surasciau su kokios nors kitos spalvos itarpais,o va langas didelis su langinemis (na cia gyvent mums jos labai reikalingos,pasislepti nuo kaitrios saulutes ax.gif ) kolkas turim tik viena zioga,bet cia atsikrauscius radau metaline dviaukste lova,kuria nudaziau juodai,ir ja visai sekmingai naudojame,nes ziogas atsisako miegoti lovyteje net ir su nuimtu sonu doh.gif tai va o probema tokia kad ar pirkti paprasta medine lova kurios atspalvis gal ir nebutu identiskas langui,ar numoti ranka i ta langa ir pirkti baldus is plokstes? o gal palikti dviaukste? kambarys 3X5,man netinka pasiulimas nudazyti langa/langines baltai nes be sio kambario dar yra ir likusi namo dalis ax.gif
pora nuotrauku mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
po langu (trecia nuotrauka) noriu ilgos lentynos,kuri dabar tarnautu kaip stalas ir dezese slepciau zaislus,o kampe kur dabar mazos senos spintutes rasomojo stalo ax.gif lauksiu patarimu 4u.gif
Atsakyti
as asmensikai tikrai nederinciau lovos su mediniais langais schmoll.gif schmoll.gif Vaiku kambariui ypatingai norisi sviesiu bladu (nors man ju norisi visur biggrin.gif ). manau tegu buna langas sau, baldai - sau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cili: 31 liepos 2010 - 06:40
Kokie grazus langai bigsmile.gif Cia langines... kur gaminotes? kiek kainuoja jos mazdaug? blush2.gif
Atsakyti
Aciu uz nuotrauka,dabar tai tiksliai zinau kad pas mane plyteliu miegamajam nebus.. Jokiu budu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marcela* @ 2010 07 31, 08:12)
Kokie grazus langai  bigsmile.gif Cia langines... kur gaminotes? kiek kainuoja jos mazdaug?  blush2.gif

taip cia langines 4u.gif ir jas paveldojome su visu namu blush2.gif na mes ne Lietuvoje,tai net nezinau kiek tokios LT kainuotu,cia panasaus dydzio langas su langinemis apie 500 realu,mazdaug 700litu smile.gif mirksiukas.gif

QUOTE(biesas66 @ 2010 07 31, 08:20)
Aciu uz nuotrauka,dabar tai tiksliai zinau kad pas mane plyteliu miegamajam nebus.. Jokiu budu.  smile.gif

prasom 4u.gif na pas mus visas namas plytelemis isklotas,bet Lietuvoje taip jokiu budu,Brazilijoj taip ir tiktais taip ,o dar salia vandenyno tiktais plyteles ax.gif na cia dar tiesis kilimas mirksiukas.gif nes grindys kaip ir nesildomos biggrin.gif

Cili 4u.gif va kituose kambariuose man langai nekliuna(langai visuose kambariuose vienodi,tik svetaineje langai-durys i terasa,taip pat su langinemis),nors baldai is plokstes ir sviesios,bet va sitam kambaryje kliuna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(arbatos_puodelis @ 2010 07 31, 11:38)
taip cia langines  4u.gif ir jas paveldojome su visu namu  blush2.gif na mes ne Lietuvoje,tai net nezinau kiek tokios LT kainuotu,cia panasaus dydzio langas su langinemis apie 500 realu,mazdaug 700litu smile.gif  mirksiukas.gif
prasom  4u.gif na pas mus visas namas plytelemis isklotas,bet Lietuvoje taip jokiu budu,Brazilijoj taip ir tiktais taip ,o dar salia vandenyno tiktais plyteles  ax.gif na cia dar tiesis kilimas  mirksiukas.gif nes grindys kaip ir nesildomos  biggrin.gif

Cili  4u.gif va kituose kambariuose man langai nekliuna(langai visuose kambariuose vienodi,tik svetaineje langai-durys i terasa,taip pat su langinemis),nors baldai is plokstes ir sviesios,bet va sitam kambaryje kliuna  doh.gif

Brazilijoj.. g.gif va del ko man keista buvo.. Dar ir kaimynu namukas toks savotiskas.. Dabar viskas aisku,kame reikalas unsure.gif Dar vienas klausimas. Uz lango tvora matosi? kazkaip nematau skersiniu ant tvoros,kaip ji padaryta? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 07 31, 10:54)
Brazilijoj.. g.gif  va del ko man keista buvo.. Dar ir kaimynu namukas toks savotiskas.. Dabar viskas aisku,kame  reikalas  unsure.gif    Dar vienas klausimas. Uz lango tvora matosi? kazkaip nematau skersiniu ant tvoros,kaip ji padaryta? ax.gif

ax.gif blush2.gif na taip jau yra kad as cia mirksiukas.gif o tvora paprasta nera jokiu skersiniu,prazioje tai man nepatiko tie kuolai,dabar baigiu iprasti,cia yra du tvoru varianta tokia kaip pas mus ir paprasta pamuryta,nu net islindau i lauka pasiziureti ar dar kokiu kitokiu variantu yra ax.gif nea,musu kaime tik tokios mirksiukas.gif rolleyes.gif
kaip suprantu reikia nuotraukos? pafotografuosiu kur kitur,negrazus kaimynu namas,musu tvora irgi reiktu nuplauti blush2.gif o namai cia visi savotiski,gretimam rajonelyje toookiu pilaiciu pristayta,bet vienas apdailos vaiantas man grazus,kada kita diena (savaitgaliais daug zmoniu,plius dabar mokiniams ziemos atostogos lotuliukas.gif ) pafotgrafuosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(visai kitokia @ 2010 07 30, 21:18)
1. reiktu turet bendra vizija, jei dizaineris pristu neprikiso. Arba labai gerai islavinta savo skoni bigsmile.gif
2. Tamsias deciau prie darbo vietos, o sviesias- pagrindui. Kuo maziau spalvu chaoso, margumo, tuo dailiau. O plyteles, tikiuosi, prie virtuves baldu tinka? Visokie margumynai, rastai, rombai greitai nusibos. Ir plyteles, tokiu atveju, siulau klijuot kaip sachmatu lenta, o ne rombais-kapais..
3. Gal tas tamsias plyteles kur nors i koridoriu galima nudangint ir pasilikt vienspalve virtuvine dali? Virtuveje, jei nera duru, spinteliu (kaip dabar populiaru viska slept uz dureliu), o lentynos atviros- bus ir taip marga. O dar kai gamoint reiks..Puodai, lekstes ir grindys 2 spalvu... doh.gif

Plyteles tinka ir prie sienu, ir prie baldu. Jos be jokiu rastu, rombu. Emem dvispalves, nes margumyno virtuveje tikrai nebus, tai kad nors grindys gyviau atrodytu. Atviru lentynu virtuveje nebus, jau atsivaliau dulkiu bute, aciu doh.gif Puodai, lekstes ir lekstutes irgi nebus margi biggrin.gif Visam name spalvos neryskios, naturalios, niekur nieko margo nera, tai uzsimaniau bent virtuve kazkaip pagyvint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 07 31, 11:20)
Aciu uz nuotrauka,dabar tai tiksliai zinau kad pas mane plyteliu miegamajam nebus.. Jokiu budu.  smile.gif

visur dekit plyteles, o miegamajam parketa thumbup.gif tik slenkscio nepamirskit didesnio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(arbatos_puodelis @ 2010 07 31, 13:24)
ax.gif  blush2.gif na taip jau yra kad as cia  mirksiukas.gif o tvora paprasta nera jokiu skersiniu,prazioje tai man nepatiko tie kuolai,dabar baigiu iprasti,cia yra du tvoru varianta tokia kaip pas mus ir paprasta pamuryta,nu net islindau i lauka pasiziureti ar dar kokiu kitokiu variantu yra  ax.gif nea,musu kaime tik tokios  mirksiukas.gif  rolleyes.gif
kaip suprantu reikia nuotraukos? pafotografuosiu kur kitur,negrazus kaimynu namas,musu tvora irgi reiktu nuplauti  blush2.gif o namai cia visi savotiski,gretimam rajonelyje toookiu pilaiciu pristayta,bet vienas apdailos vaiantas man grazus,kada kita diena (savaitgaliais daug zmoniu,plius dabar mokiniams ziemos atostogos  lotuliukas.gif ) pafotgrafuosiu  ax.gif

Bus idomu pamatyti. Gal kokiu nauju ideju kils smile.gif
Atsakyti
Gal kas turi kokių idėjų gražiam nedideliam prieškambariui?
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2010 08 01, 12:37)
Gal kas turi kokių idėjų gražiam nedideliam prieškambariui?

Neperdaug abstrakciai paklausete? g.gif
Atsakyti