Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie interjerą II tema

QUOTE(arbatos_puodelis @ 2010 07 30, 23:36)
is vaiku kambario dar ateinu ir cia  4u.gif reik patarimo kaip prie vaiko kambario priderinti medini langa ir langines  biggrin.gif na dabar beveik visi baldai is plokstes,o cia gaunu tik baltus,na gal surasciau su kokios nors kitos spalvos itarpais,o va langas didelis su langinemis (na cia gyvent mums jos labai reikalingos,pasislepti nuo kaitrios saulutes  ax.gif ) kolkas turim tik viena zioga,bet cia atsikrauscius radau metaline dviaukste lova,kuria nudaziau juodai,ir ja visai sekmingai naudojame,nes ziogas atsisako miegoti lovyteje net ir su nuimtu sonu  doh.gif tai va o probema tokia kad ar pirkti paprasta medine lova kurios atspalvis gal ir nebutu identiskas langui,ar numoti ranka i ta langa ir pirkti baldus is plokstes? o gal palikti dviaukste? kambarys 3X5,man netinka pasiulimas nudazyti langa/langines baltai nes be sio kambario dar yra ir likusi namo dalis  ax.gif
pora nuotrauku  mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
po langu (trecia nuotrauka) noriu ilgos lentynos,kuri dabar tarnautu kaip stalas ir dezese slepciau zaislus,o kampe kur dabar mazos senos spintutes rasomojo stalo  ax.gif lauksiu patarimu  4u.gif

Aš rinkčiausi šviesius balsus, nes tokie man labai patinka, be to jie labai gražiai susišauks su pro langą matoma tvora, o tai dabar ji tokia vienišai balta už lango smile.gif O, kad langinės nebūtų visai ne į temą, galima kokį užtiesalą lovai priderinti ar kokią smulkmenėlę (pvz. medinį tamsiu laku lakuotą meškiuką ar kokį kitą suvenyrą), kokį kilimėlį baltai-rudai dryžuotą prie lovos patiesti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristaline: 01 rugpjūčio 2010 - 22:18
Pradiniam namo etape buvo planuotas kampinis židinys ir kamino išvedimas padarytas kaip židiniui. Kadangi man labai nesinorėjo užgriozdinti kampo židinio, labiau traukė prie kokio nors paprasto sprendimo, įkalbinau vyrą įsigyti krosnelę ir ją tiesiog pastatyti tam kampe be jokios kitokios sienų apdailos ar panašiai.
Kol krosnelė stovėjo nepajungta atrodė neblogai - paprasta, neišsiskiranti, būtent kaip aš ir norėjau. Tačiau kai pajungė į kaminą, dėl netinkamos išvedimo krypties pajungimas gavosi tokia išrangyta gyvatė doh.gif Jis man taip rėžia akį ir nesiderina su tuo, ką norėjau turėti verysad.gif
Žiūriu kasdieną iš visų pusių, bet niekaip nepriprantu - nepatinka cray.gif Sudedu nuotraukas - gak kas turėsi kokių minčių ką man su ta gyvate daryti - keisti spalvą (aptepti kuo nors ir dažyti), bandyti kaip nors kitaip jungti, slėpti. Galvoju, kad jei nesimatytų to pajungimo sandūrų, gal ta gyvatė ir negadintų taip vaizdo.

Ten kur kamino pajungimo pastorėjimas prie pat sienos - ta dalis nusipjaus ir liks po juo esantis vamzdis, kaip ir visur kitur.

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2010 08 02, 00:07)
Pradiniam namo etape buvo planuotas kampinis židinys ir kamino išvedimas padarytas kaip židiniui. Kadangi man labai nesinorėjo užgriozdinti kampo židinio, labiau traukė prie kokio nors paprasto sprendimo, įkalbinau vyrą įsigyti krosnelę ir ją tiesiog pastatyti tam kampe be jokios kitokios sienų apdailos ar panašiai.
Kol krosnelė stovėjo nepajungta atrodė neblogai - paprasta, neišsiskiranti, būtent kaip aš ir norėjau. Tačiau kai pajungė į kaminą, dėl netinkamos išvedimo krypties pajungimas gavosi tokia išrangyta gyvatė  doh.gif Jis man taip rėžia akį ir nesiderina su tuo, ką norėjau turėti  verysad.gif 
Žiūriu kasdieną iš visų pusių, bet niekaip nepriprantu - nepatinka cray.gif  Sudedu nuotraukas - gak kas turėsi kokių minčių ką man su ta gyvate daryti - keisti spalvą (aptepti kuo nors ir dažyti), bandyti kaip nors kitaip jungti, slėpti. Galvoju, kad jei nesimatytų to pajungimo sandūrų, gal ta gyvatė ir negadintų taip vaizdo.

Ten kur kamino pajungimo pastorėjimas prie pat sienos - ta dalis nusipjaus ir liks po juo esantis vamzdis, kaip ir visur kitur.

user posted image user posted image ]http://www.saga.lt/img-laikinas/krosnele3pg[/img]

Jusu gyvates spalva visai ne i tema. Vamzdis turetu buti juodas kaip ir zidinys. Cia didziausia problema.

Papildyta:
Netikiu kad nera tiesesniu pajungimu... g.gif
Atsakyti
As turiu klausimuka... 4u.gif
Kaip vadinasi tie sviestuvai (lubiniai) kurie buna su medziaga .Na gal nemoku tinkamai paklausti, bet kai ziuri i lubas, tai ten matosi tik medziaga, o ne stiklas, metalas ar plastmase...
Tikiuosi yra merginu, supratusiu mano klausima blush2.gif Gal zinote kur tokiu galima isigyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Makra @ 2010 08 02, 16:11)
As turiu klausimuka...  4u.gif
Kaip vadinasi tie sviestuvai (lubiniai) kurie buna su medziaga

Šviestuvai su medžaiginiais gaubtais? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 07 31, 11:54)
Dar vienas klausimas. Uz lango tvora matosi? kazkaip nematau skersiniu ant tvoros,kaip ji padaryta? ax.gif

Maciau tokia tvora ir Palangoj, Zemaites gatvej berods. O paslaptis tame, kad kiekvienas strypas icementuotas i betonini tvoros pamata mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=pagyvenus,2010 08 02, 00:07]

1. Gal galima nupurkšti tą vamzdį antracito spalvos metalo dažais? Tada būtų gerai.
2. Apmauti vamzdį kokia nors apdaila. Gipso kartonas netinka? Kokia nors fantastinė forma gautųsi.
3. Apklijuoti akmenimis... biggrin.gif

Man graži šita krosnelė.
Atsakyti
QUOTE(EGZEMPLIORIUS @ 2010 08 02, 15:43)
Šviestuvai su medžaiginiais gaubtais?  bigsmile.gif

Ir taip ir ne, nes ten net ne gaubtai. Va turiu nuotraukyte viena, tik gal kokybe nelabai kokia smile.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=EGZEMPLIORIUS,2010 08 02, 16:54]
[quote=pagyvenus,2010 08 02, 00:07]

1. Gal galima nupurkšti tą vamzdį antracito spalvos metalo dažais? Tada būtų gerai.
2. Apmauti vamzdį kokia nors apdaila. Gipso kartonas netinka? Kokia nors fantastinė forma gautųsi.
3. Apklijuoti akmenimis... biggrin.gif

Man graži šita krosnelė.
[/quote]

3 varijantas-kris zemen akmenys po kiek laiko.
2 varijantas-nelabai cia tiks kosmines formos.9negi jus noretumete abrakadabros namie?)
1 varijantas jau geresnis,bet tas vamzdis taip israitytas kad doh.gif ,geriau paaukoti pinigeliu ir tiesesnius sudeti.

Beje,savininkes noreciau paklausti-is kokio metalo tas kamino vamzdis,kokiai temperaturai sertifikuotas? Kas jum ta zidini pajunginejo?
Atsakyti
Gal kas turite kokių pavyzdžių dušo kabinų be padėklo g.gif mes planuojam atskirti 1,40 x 1,00 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2010 08 02, 20:53)
Gal kas turite kokių pavyzdžių dušo kabinų be padėklo  g.gif  mes planuojam atskirti 1,40 x 1,00  smile.gif

user posted image
Atsakyti
Visai nieko smile.gif kokių dar būtų galima lentynėlių variantų kabinoj g.gif Kaip blogai, kai esu žmogus be fantazijos doh.gif
Atsakyti