Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie interjerą II tema

QUOTE(Pupytukas @ 2010 08 24, 15:26)
aha, apie jį.... stiklo pluosto tapetai man kaip tais negrazu, o kitų būdų nežinau ax.gif
Papildyta:
kiek pavyko išsiaiškinti, tai, jei dažysi ant viršaus plaunamais dažais, tai galėsi valyti. Tiesiog bus ne lygi siena, o su tekstūra

deja nuvilsiu,net ir nudazius plaunamais dazais,jei apsines bus labai sunku isvalyti,o jei pagaus pelesio tada misija neimanoma...nebent kokiu dantu sepetuku...nenoriu gasdinti,bet mano patirtis tokia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(arbatos_puodelis @ 2010 08 24, 19:18)
deja nuvilsiu,net ir nudazius plaunamais dazais,jei apsines bus labai sunku isvalyti,o jei pagaus pelesio tada misija neimanoma...nebent kokiu dantu sepetuku...nenoriu gasdinti,bet mano patirtis tokia  verysad.gif

oho unsure.gif o taip kaip tada daryt... mačiau, kad net tapetus vonioj klijuoja...
Atsakyti
QUOTE(arbatos_puodelis @ 2010 08 24, 19:18)
deja nuvilsiu,net ir nudazius plaunamais dazais,jei apsines bus labai sunku isvalyti,o jei pagaus pelesio tada misija neimanoma...nebent kokiu dantu sepetuku...nenoriu gasdinti,bet mano patirtis tokia  verysad.gif

cia jau ne tapetuose problema,o ventiliacijoje 4u.gif
Atsakyti
o kazin tapetai gave dregmes neatlimpa g.gif ?
kazin kur Mamagabi prapuole, man taip patinka jos komentarai ir nuotrauku graziu ikelia, nors sirdis atsigauna rolleyes.gif
Atsakyti
na as kalbejau apie dekoratyvini tinka biggrin.gif su pelesiu dideliu bedu neturiu,bet va kai mazasis prasinesa su kokiu sausainiu,tai tenka gerokai papluseti,as asmeniskai vonioj tokio tinko tikrai nesirinkciau,pas mus viso namo apacia tokiu tinku nutinkuota,tiek vidus tiek isore,va isoreje tai noreciau,nes dazai neskilineja ir dar daug kitu privalumu tokios apdailos matau,viduje naudociau nebent prieskambaryje ir prie laiptu,kad nespindetu pirstuku anspaudai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arbatos_puodelis @ 2010 08 24, 21:35)
na as kalbejau apie dekoratyvini tinka biggrin.gif su pelesiu dideliu bedu neturiu,bet va kai mazasis prasinesa su kokiu sausainiu,tai tenka gerokai papluseti,as asmeniskai vonioj tokio tinko tikrai nesirinkciau,pas mus viso namo apacia tokiu tinku nutinkuota,tiek vidus tiek isore,va isoreje tai noreciau,nes dazai neskilineja ir dar daug kitu privalumu tokios apdailos matau,viduje naudociau nebent prieskambaryje ir prie laiptu,kad nespindetu pirstuku anspaudai biggrin.gif

0 gal gali nuotraukytę įmest, koks pas tave tinkas? Aš kažkaip galvoju, kad jei dabar pelėsio nėra, tai dėl tinko, jo tikrai neturėtų atsirast
Atsakyti
user posted image
prasom 4u.gif tik spalva kazkokia pilka realiai,tokia alia balta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2010 08 24, 20:46)
kazin kur Mamagabi prapuole, man taip patinka jos komentarai ir nuotrauku graziu ikelia, nors sirdis atsigauna  rolleyes.gif

As cia mergaites, cia - tik va turejau sode milziniska darba atlikti (o dar per ta baisia pliurza doh.gif ), tai dvi dienas po to kvapa gaudziau, bet tikrai nepamirsau taves Lietaus lase mirksiukas.gif
Gerai apziurejau tavo namucius, ne viskas man iki galo aisku, bet esme manau pagavau. Stai ka galeciau pasakyti:
Baltu su juodais intarpeliais plyteliu nesirinkciau. Kodel?
1) Todel, kad tavo tamburas nera toks didelis (tiksliau nedidukas smile.gif ), jame statysis dar kokia spinta ar kitas baldelis, taigi tu juodu intarpeliu matytusi labai nedaug. O visas ju grozis "atsiskleidzia" tada, kai matomas didesnis grindu plotas:
2) Tamburo grindys butu baltos, o tai tikrai ne pats praktiskiausias sprendimas.
3) Toks ryskus kontrastas turetu atsirasti ir kitose namo patalpose (pvz. virtuveje plyteles juodai-baltais sachmatais) ar detalese, o tai dar labiau vizualiai sunkintu klasikini interjera, nes jo sunkumas jau bus naturalaus medzio balkiuose, medinese duryse bei klasikiniuose masyvo balduose.
4) Kaip pati minejau Lietuvoje sunku butu rasti, o radus kaina "kandziotusi".
As siulyciau rinktis plyteliu serija ( jei butu imanoma rasti): vienspalves, su intarpeliais bei sachmatai, bet kitos spalvos. Ji turetu buti artima mediniu duru, plintusu, grindu ar baldu spalvai, t.y. rusva - tiek tamsesne, tiek sviesesne, bet be jokio oranzinio atspalvio savyje, nes jo azuolo medienoje nera.
O variantus galima butu padelioti skirtingai: vienur lygios/vienspalves, kitur su intarpeliais, dar kitur sachmatais.
Kaip pvz.: tambure galetu buti lygus/vienspalvis variantas, virtuveje su intarpeliais arba sachmatais, vonioje su intarpeliais arba velgi vienspalves. Sioje vietoje manyciau pasirinkima lemtu plyteliu dydis.
Kaip visada vaizdine medziaga rolleyes.gif :
Tamburas/holas:
user posted image
user posted image
Virtuve:
user posted image
user posted image
Vonia:
user posted image
user posted image
Tose patalpose, kur balkiu nebus, puikiai tiktu masyvesni lubu apvadai. Jie galetu buti dazyti, ir nebutinai baltai, o tamsesne spalva (aisku jei lubos nera labai zemos), tai irgi pabres klasikini stiliu.
Del spalvines gamos visose erdvese - rinkciausi tik neutraliu spalvu palete:user posted image
Ji puikiai tinka klasikiniam interjerui ir graziai dera su naturaliu medziu, ir aisku jauki wub.gif Vel kelios foto:
user posted image
user posted image
user posted image
Vonioje turi langa, todel ventiliacija bus thumbup.gif ir visos vonios sienu plytelemis klijuoti tikrai nebutina.
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2010 08 24, 22:41)
Tose patalpose, kur balkiu nebus, puikiai tiktu masyvesni lubu apvadai. Jie galetu buti dazyti, ir nebutinai baltai, o tamsesne spalva (aisku jei lubos nera labai zemos), tai irgi pabres klasikini stiliu.

Nu kaip aciu uz ats 4u.gif 4u.gif o nuotraukos is vis nerealu, taip mintyse ir apsigyvenu jose wub.gif
O lubu apvadu spalva derinti prie grindjuosciu? Nes velgi sios bus medines ....
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2010 08 25, 08:47)
Nu kaip aciu uz ats  4u.gif  4u.gif o nuotraukos is vis nerealu, taip mintyse ir apsigyvenu jose  wub.gif
O lubu apvadu spalva derinti prie grindjuosciu? Nes velgi sios bus medines ....

Prasom 4u.gif - as stengiuosi mirksiukas.gif
Kadangi lubu apvadai "toli nuo grindu" smile.gif, tai prie grindjuosciu ju derinti tikrai nebutina, nes gali atrodyti, kad susimaisete ir grindjuostes netycia atsirado palubiui lotuliukas.gif
Kadangi lubu apvadai yra intarpas tarp sienu ir lubu, tai prie ju daugiau ir derinami. Galimas ju derinimas ir su duru/nisu/arku mediniais apvadais, bet kai jie dazyti, tada ir lubu apvadus galima dazyti tokia pat spalva, bet tai jau individualus sprendimai.
O dazymo variantu yra tikrai ne vienas:
1) Balti apvadai + baltos lubos;
2) Balti apvadai + dazytos lubos;
3) Dazyti apvadai + tokios pat sienos;
4) Dazyti apvadai + tokios pat lubos;
5) Dazyti apvadai + dazytos grindjuoste + tokios pat spalvos nisos/arkos;
5) Balti apvadai + tapetuotos sienos + kitos spalvos dazytos lubos.
Pridedu keleta skirtingu pvz., o pasirinkima velgi lemia lubu aukstis ir norimas isgauti efektas:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Del vonios dar noreciau pasakyti, kad jei tik turesi galimybe - nedek kriaukles i elementaria balta spintele (is Senuku), rinkis taip pat klasikine spintele (dazyto ar naturalaus medzios maziau svarbu) ir kriaukle imontuok i jos virsu. Taip paciai as bandyciau paslepti ir skalbimo masina (jei ji numatoma vonioje), nes budamos matomos jos sugadina net ir graziausios vonios kambario vaizda 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 25 rugpjūčio 2010 - 09:20
QUOTE(arbatos_puodelis @ 2010 08 24, 21:35)
na as kalbejau apie dekoratyvini tinka biggrin.gif
viduje naudociau nebent prieskambaryje ir prie laiptu,kad nespindetu pirstuku anspaudai biggrin.gif

QUOTE(arbatos_puodelis @ 2010 08 24, 23:28)
user posted image

Rinktis tokio tinko apdaila namo viduje man net nesautu i galva, mano nuomone ji tiesiog per grubi bei arstri. Brukslelkit per ja ranka, o jei vaikiska rankute schmoll.gif
Namu sienos mano nuomone turetu buti "minkstos" jaukios, jas turetu buti malonu liesti ir visai nesvarbu ar tai tiesiog lygus dazytas betonas ar tapetas.
Prieskambaryje nusirengiant koki minkstesnio audinio drabuzi ir uzkliuvus/brukstelejus per tokia siena "jam butu amen", o prie laiptu - lipant ypac vaikai linke uz tu sienu prisilaikyti -vargsai ju delniukai. O valant grindis ar tiesiog tvarkant namus i tokias sienas visus sonus gali nusitarkuoti doh.gif
Atsakyti
mamagabi įdėtos nuotraukytės nerealios ax.gif ax.gif ax.gif bet ten kur vonios nuotraukos, tai tikrai tapetai, ar taip mandrai nudazytos? g.gif
Papildyta:
QUOTE(arbatos_puodelis @ 2010 08 24, 23:28)
tik spalva kazkokia pilka realiai,tokia alia balta smile.gif

Koks įdomus smile.gif o jis liečiant švelnus, ar ne?
Atsakyti