Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie interjerą II tema

QUOTE(Pupytukas @ 2010 08 25, 10:39)
mamagabi įdėtos nuotraukytės nerealios ax.gif  ax.gif  ax.gif  bet ten kur vonios nuotraukos, tai tikrai tapetai, ar taip mandrai nudazytos? g.gif
Papildyta:
Koks įdomus smile.gif o jis liečiant švelnus, ar ne?

Tikru tikriausias tapetas biggrin.gif

O cia butent ir yra tas grubus/astrus tinkas schmoll.gif, apie kuri parasiau posmeli pries tai. Kokiose visuomeninese patalpose, kad zmones palei sienas nesitrintu/nesiglaustytu, gal ir praktiska butu toki daryti, bet jaukiems namuciams - niekada!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 25 rugpjūčio 2010 - 09:54
QUOTE(mamagabi @ 2010 08 25, 10:47)
Tikru tikriausias tapetas biggrin.gif

O cia butent ir yra tas grubus/astrus tinkas schmoll.gif, apie kuri parasiau posmeli pries tai. Kokiose visuomeninese patalpose, kad zmones palei sienas nesitrintu/nesiglaustytu, gal ir praktiska butu toki daryti, bet jaukiems namuciams - niekada!

grubaus ir aš nenoriu schmoll.gif schmoll.gif bet buna tokių minkštų, silikoninių
Atsakyti
Gal kažkiek ne į temą parašysiu, bet teko matyti reklamą žurnale vienam, kur vonios kambarys išklotas medinėmis plytelėmis (tiksliau mozaika). Vaizdelis va toks:
user posted image
user posted image

Bet aišku kaina turbūt vargiai lietuviui įkandama turėtų būti...
Atsakyti
QUOTE(Patrice @ 2010 08 25, 12:35)
Gal kažkiek ne į temą parašysiu, bet teko matyti reklamą žurnale vienam, kur vonios kambarys išklotas medinėmis plytelėmis (tiksliau mozaika).

Bet aišku kaina turbūt vargiai lietuviui įkandama turėtų būti...

Labai įdomiai atrodo, bet kainytė tai žvėriška blink.gif 200-300Eurų/m2 doh.gif swoon.gif katalogas
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2010 08 25, 08:36)
Rinktis tokio tinko apdaila namo viduje man net nesautu i galva, mano nuomone ji tiesiog per grubi bei arstri. Brukslelkit per ja ranka, o jei vaikiska rankute schmoll.gif
Namu sienos mano nuomone turetu buti "minkstos" jaukios, jas turetu buti malonu liesti ir visai nesvarbu ar tai tiesiog lygus dazytas betonas ar tapetas.
Prieskambaryje nusirengiant koki minkstesnio audinio drabuzi ir uzkliuvus/brukstelejus per tokia siena "jam butu amen", o prie laiptu - lipant ypac vaikai linke uz tu sienu prisilaikyti -vargsai ju delniukai. O valant grindis ar tiesiog tvarkant namus i tokias sienas visus sonus gali nusitarkuoti doh.gif

QUOTE(Pupytukas @ 2010 08 25, 08:39)
Koks įdomus smile.gif o jis liečiant švelnus, ar ne?

na,jei namas butu Lietuvoje ar kokioj kitoj "sausesnej"vietoj as ir nesirinkciau tokio tinko ax.gif bet mano gyvenamoji vieta ipareigoja rinktis tam tikras medziagas kuriu as ir nenoriu,bet vakarais sededama terasoje girdziu kaip osia vandenynas smile.gif cia beveik (na kiek as buvau) namuose toks tinkas yra naudojamas,del smelio ir drusku dalelyciu,kurias vejas atnesa nuo vandenyno,vien del sitos priezasties negaliu tureti mediniu grindu verysad.gif o pats tinkas nera jau toks grubus,o ir tik 50cm nuo grindu,tad rubai tikrai nekencia biggrin.gif o del sonu nusitarkavimo ir ner problemu,nes sienas sviecia namu tvarkytoja,nes as tam laiko ir noro neturiu blush2.gif o mazasis per 6men,kiek cia gyvename,ranku dar nenusibalnojo tongue.gif rasiau kad toki tinka rinkciausi prieskambaryje (nors as jo ir neturiu biggrin.gif biggrin.gif )del to kad daugelis megsta ramstytis prie sienu,o tada jau sveitimui galo nebutu,taip pat ir prie laiptu smile.gif as nesu sveitimo maniake,todel pas mane sveciai atvaziave vasara kojas ir tapkes nusiplauna prie vartu,nes issluoti smeli nera labai paprasta mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, interjeru kurejos 4u.gif
Noriu patarimo, kaip galima jaukiai irengti 3x5 m kambari - svetaine. viena 3 m siena su langu ir balkono durim, sienoje priesais ja - durys. Siame kambaryje numatyta tik grafito spalvos 1,95 m igio sofute, grindys sviesiai rusvas laminatas. Reikia patarimo labiausiai del sienu spalvu, kad butu jauku ir nesumazetu erdve. Viena didziaja siena norim tapetuot, nes reikia paslept smulkius defektelius. Is korpusiniu baldu numatyta kas nors minimalaus - lentyneles, lengvos spinteles, kad butu kur padeti televizoriu ir kt technika prie jo. ir nebent dar vietele laptopui - nedidelis stalelis su kede. Ai, ir dar storas vilnonis kilimas, kad vaikui butu silta zaisti, tik ir jo spalvos niekaip nesugalvoju...
Cia turbut eikia is anksto lenktis Mamagabi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(chiaushkute @ 2010 09 02, 15:16)
Sveikos, interjeru kurejos 4u.gif
Noriu patarimo, kaip galima jaukiai irengti 3x5 m kambari - svetaine. viena 3 m siena su langu ir balkono durim, sienoje priesais ja - durys. Siame kambaryje numatyta tik grafito spalvos 1,95 m igio sofute, grindys sviesiai rusvas laminatas. Reikia patarimo labiausiai del sienu spalvu, kad butu jauku ir nesumazetu erdve. Viena didziaja siena norim tapetuot, nes reikia paslept  smulkius defektelius. Is korpusiniu baldu numatyta kas nors minimalaus - lentyneles, lengvos spinteles, kad butu kur padeti televizoriu ir kt technika prie jo. ir nebent dar vietele laptopui - nedidelis stalelis su kede. Ai, ir dar storas vilnonis kilimas, kad vaikui butu silta zaisti, tik ir jo spalvos niekaip nesugalvoju...
Cia turbut reikia is anksto lenktis Mamagabi ax.gif

Kad mano nuomone idomi tai aisku aciu, man l.malonu, bet lenktis man tai jau tikrai nera jokio reikalo - zvaidziu liga nesergu mirksiukas.gif
Apie kambari pateikta nemazai informacijos, bet man mintys ir idejos gimsta kai matau pacia erdve (nes langas langui nelygu, rusvas laminatas irgi labai plati savoka, durys velgi gali buti labai skirtingos), todel patalpos foto yra labai pravartu pamatyti.
Kitas dalykas, kuri imu pastebeti ne tik sioje, bet ir kitose panasiose forumo temose apie namu kurima, tai jau pasidariusi kaip tendencija ar "mados sauksmas" - vienos sienos dekoravimas tapetu, o kitu dazymas. Nesakau, kad tai blogai, bet tai reikia moketi padaryti, tai labai "slidus reikalas", o ideti atlikti savarankiski pavyzdziai daznai buna prasti (tarp tapeto ir dazytos sienos nera jokio rysio), bet kai jau zmogus pasidares (o juolab kad jam atrodo gerai), tai nesinori peikti ir kritikuoti, nors daznai mintyse pagalvoju, kad "baisu".
Jei jau ivardijai, kad siena (kad ir viena) nera labai lygi - puiki iseitis tapetuoti, bet tai gali buti reljefinis stiklo pluosto tapetas, kuri veliau dazysi arba normalus tapetai, bet vienodi visam kambariui.
Grafito spalvos sofute irgi nera vienintelis rodiklis, prie kurio spalvos reiketu labai prisiristi: uzdesi dvispalves languotas pagalves ji atrodys vienaip ir tiks prie vienokiu sienu, uzdesi kitos spalvos margaspalves geletas - tiks prie kitokiu.
Kadangi planuoji pirkti kilima, tai nuo jo as ir pradeciau visa kambario dizaino epopeja smile.gif - issirink pati paciausia ir mieliausia, jis bus nemazas, pasleps nemaza plota grindu, taigi jos irgi nebus pagrindinis spalvos rodiklis. O stai kilimo spalvos ir bus kelrode zvaigzde: jame esanti viena is spalvu taps pagrindine sienu spalva, o kitos atsikartos dekoro elementuose.
Viena is klaidu, kurias zmones sau susikuria patys - interjera pradeda kurti nuo sienu spalvos, o tai juk kainuoja desimtis kartu pigiau, nei visi kiti dalykai, kuriuos jie veliau turi derinti prie tu pasirinktu spalvu. As siulau pirma issikloti grindis, kad bent jau galima butu buti tame kambaryje, tada sudeti tai ka jau turi (sofa) ar isigyti tai, ka esi numates (pvz. kilimas), tada prie kilimo isigyti derancia uzuolaidas ir tik po to ieskoti dazu.
Apie dazus ir spalvas irgi turiu ka pasakyti, bet ir taip jau cia issipletojau rolleyes.gif O kur dar visa kita... kad vienas buto kambarys (jo stilius ir spalvos) turetu sietis/dereti prie kitu patalpu ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 02 rugsėjo 2010 - 15:40
Mamagabi help smile.gif del vonios...Jauciu teks klijuoti ties vonia, tualetu ir kriaukle plyteles iki virsaus . Gal turit kokio foto is Jusu nuostabaus lobyno wink.gif ir zinoma is klasikos temos aciuks.gif ai, aukstis 2.80, vonia apie 7 kvadratus. tik viena siena klijuosis iki virsaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietaus lasas: 02 rugsėjo 2010 - 17:21
QUOTE(Lietaus lasas @ 2010 09 02, 18:17)
Mamagabi help smile.gif del vonios...Jauciu teks klijuoti ties vonia, tualetu ir kriaukle plyteles iki virsaus . Gal turit kokio foto is Jusu nuostabaus lobyno  wink.gif ir zinoma is klasikos temos  aciuks.gif ai, aukstis 2.80, vonia apie 7 kvadratus. tik viena siena klijuosis iki virsaus.

Tai kad mano klasikiniame foto lobyne tokiu pavyzdeliu nera daug mirksiukas.gif
O del plyteliu klijavimo iki virsaus nera jokios bedos. Bet iki lubu jas klijuoti pakanka tik ties vonia. Ties kriaukle ir tualetu to daryti tikrai nera jokio reikalo. Cia pilnai uzteks tik iki puses sienos, tiek kiek reikia, kad apssugoti sienele prie kriaukles nuo taskymosi (mazdaug viena plytele virs kriaukles).
Lubu aukstis 2.80 leidzia ir ties vonia plyteles klijuoti paliekant 30-40cm tarpa iki lubu, kuris butu dazomas kaip ir visos likusios vonios sienos.
user posted image
user posted image
Pirma, ka as padaryciau tavo vonioje - tai ja dvigubai padidinciau optiskai (is 7m turetum 14m) ant laisvosios sienos (ta kur priesais wc) priklijuodama max dideli beremi veidrodi, kurio apacia butu ties sienu plyteliu pasibaigimo linija. Veidrodis su remu atsirastu virs kriaukles, kaip ir jam skirti sieniniai sviestuveliai/is.
user posted image
user posted image
Po tuo veidrodziu statyciau komoda (jei skalbykle ne vonioje) arba sukalciau stelaza (alia stala, stalvisi ant kojeliu), po kuriuo pakisciau skalbykle ir kitus neisvaizdzius reikalus) o kad ju nesimatytu, paslepciau po dekoratyvia uzuolaidele.
Klasikiniam interjerui tai tinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 02 rugsėjo 2010 - 20:26
QUOTE(mamagabi @ 2010 09 02, 20:25)

tai tep ir darysiu kaip pataret pioneer.gif o as gi radau tas baltas plyteles su juodais kampuciais, ale jau kaina tai jomajo doh.gif , nu man tai labai brangu. Tai paziurejau, padusavau ir apsistojau ties Jusu patartomis. Tikrai, tos plyteles graziau ziuretusi didelese erdvese....O kaip Mamagabi ziurit i medines grindis vonioje? Antram aukste mes planuojam deti jas, tik aplink duso kabina bus plyteles...Vonios kamb 2 a 10, gal daugiau, kvadr.
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2010 09 02, 21:45)
tai tep ir darysiu kaip pataret  pioneer.gif o as gi radau tas baltas plyteles su juodais kampuciais, ale jau kaina tai jomajo  doh.gif , nu man tai labai brangu. Tai paziurejau, padusavau ir apsistojau ties Jusu patartomis. Tikrai, tos plyteles graziau ziuretusi didelese erdvese....O kaip Mamagabi ziurit i medines grindis vonioje? Antram aukste mes planuojam deti jas, tik aplink duso kabina bus plyteles...Vonios kamb 2 a 10, gal daugiau, kvadr.

I medines ziuriu labai teigiamai, nors ju privengiama/baiminamasi (aisku del dregmes). Jei patalpa gerai vedinama, o grindys gerai apdorotos, ju mediena tam paruosta, tai man labai grazu wub.gif, na ir aisku stilinga mirksiukas.gif user posted image
user posted image
user posted image
Ne daug kas tam ryztasi, jei jus pasirysite - saunuoliai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 02 rugsėjo 2010 - 22:27
QUOTE(arbatos_puodelis @ 2010 08 25, 15:01)
na,jei namas butu Lietuvoje ar kokioj kitoj "sausesnej"vietoj as ir nesirinkciau tokio tinko  ax.gif bet mano gyvenamoji vieta ipareigoja rinktis tam tikras medziagas kuriu as ir nenoriu,bet vakarais sededama terasoje girdziu kaip osia vandenynas smile.gif cia beveik (na kiek as buvau) namuose toks tinkas yra naudojamas,del smelio ir drusku dalelyciu,kurias vejas atnesa nuo vandenyno,vien del sitos priezasties negaliu tureti mediniu grindu  verysad.gif o pats tinkas nera jau toks grubus,o ir tik 50cm nuo grindu,tad rubai tikrai nekencia  biggrin.gif o del sonu nusitarkavimo ir ner problemu,nes sienas sviecia namu tvarkytoja,nes as tam laiko ir noro neturiu  blush2.gif o mazasis per 6men,kiek cia gyvename,ranku dar nenusibalnojo tongue.gif rasiau kad toki tinka rinkciausi prieskambaryje (nors as jo ir neturiu biggrin.gif  biggrin.gif )del to kad daugelis megsta ramstytis prie sienu,o tada jau sveitimui galo nebutu,taip pat ir prie laiptu smile.gif as nesu sveitimo maniake,todel pas mane sveciai atvaziave vasara kojas ir tapkes nusiplauna prie vartu,nes issluoti smeli nera labai paprasta  mirksiukas.gif

O mes radom visai malonu liest. Reikes paziuret kaip gausis smile.gif O tas ,,girdziu kaip osia vandenynas..." ech, ir as noreciau rolleyes.gif
Atsakyti