Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie interjerą II tema

QUOTE(indruciukas @ 2010 09 19, 22:41)
biggrin.gif
nu taip, atrodo visko yra, o kai reikia issirinkti- tai tas netinka,tai anas  doh.gif o kai nematai visko vienas salia kito dar sunkiau  doh.gif atrodo turetu tikti, o pasirodo visiskai ne i tema  doh.gif
na kad vienu metu ir panasiai remontuojames,tai gal pasakysit kokios spalvos duris planuojat? as ir del tu neapsisprenziu- nebutu laiptu- rinkciaus sviesesnes, bet kad laiptai tamsesni man graziau atrodo  g.gif  g.gif o ir kietuosius baldus planuoju tamsius  g.gif

tai vat vat. nusiziurejau internete tapetus, bet vienam psl jie labai graziai atrodo paveiksliuke, o kitam psl, regis tokiu niekad nepirkciau. nera gerai kai negali paciupinet doh.gif

o duris darysiu sviesias pagal grindu spalva mazdaug.
QUOTE(fedoska @ 2010 09 20, 08:45)
O mes jau issirinkom spalvas  smile.gif  Sunkus darbas  doh.gif  Parketas - azuolas. Spalvos naturalios, zemes, tai pradzioj pas dazu pardavejus emem po biski ir ziurejom, ar tinka, nesipjaus. Plyteles visam namui po kelias pirkinejom, vezem, grazinom, vel pirkom, vel vezem, vel grazinom  doh.gif

jei nepaslaptis kokias plyteles issirinkot grindim (koridoriui ir virtuvei)? 4u.gif derinot prie parketo?
Atsakyti
Bet kokia jau faina temele,beveik perskaiciau pirma,taip idomu,tiek konkreciu patarimu,mamagabi isvis thumbup.gif wub.gif Greit grisim po remonto namo,nes buvom isvaryti smile.gif ,tai reikes butinai patarimu. Dar antros temeles neskaiciau,bet tikiuos,kad mamagabi nepaliko sitos temeles.
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2010 09 20, 11:55)
tai vat vat. nusiziurejau internete tapetus, bet vienam psl jie labai graziai atrodo paveiksliuke, o kitam psl, regis tokiu niekad nepirkciau. nera gerai kai negali paciupinet  doh.gif

neprikite tapeto nepaciupinejusi ,nes galite labai nusivilti ...geriau is katalogu pasirinkti bet realiaii matysite spalvas
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2010 09 20, 11:55)
tai vat vat. nusiziurejau internete tapetus, bet vienam psl jie labai graziai atrodo paveiksliuke, o kitam psl, regis tokiu niekad nepirkciau. nera gerai kai negali paciupinet  doh.gif

o duris darysiu sviesias pagal grindu spalva mazdaug.

jei nepaslaptis kokias plyteles issirinkot grindim (koridoriui ir virtuvei)? 4u.gif derinot prie parketo?

Mes viska derinom prie sienu, nes namas rastinis smile.gif Taigi viskam rinkomes artimas medziui spalvas, jokiu ryskiu. Plyteles pirkom ivairias - virtuvei DK, koridoriui is IRIS, vonia viena DK, kita kazkokios baltarusiskos. Beje, prasciausios plyteles - DK, geriausios - baltarusiskos is Senuku smile.gif

As viska ciupineju ir ne po karta, kitaip pirkt negaleciau schmoll.gif Gal daug prarandu ivairoves atzvilgiu, bet gali ir nusvilt internetu konkreciai doh.gif O ir pinigu ne marios
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2010 09 20, 15:48)
neprikite tapeto nepaciupinejusi ,nes galite labai nusivilti ...geriau is katalogu pasirinkti bet realiaii matysite spalvas

tai va g.gif tuo labiau kad kainos nemazos
QUOTE(fedoska @ 2010 09 20, 15:59)
Mes viska derinom prie sienu, nes namas rastinis  smile.gif  Taigi viskam rinkomes artimas medziui spalvas, jokiu ryskiu. Plyteles pirkom ivairias - virtuvei DK, koridoriui is IRIS, vonia viena DK, kita kazkokios baltarusiskos. Beje, prasciausios plyteles - DK, geriausios - baltarusiskos is Senuku  smile.gif

As viska ciupineju ir ne po karta, kitaip pirkt negaleciau  schmoll.gif Gal daug prarandu ivairoves atzvilgiu, bet gali ir nusvilt internetu konkreciai  doh.gif  O ir pinigu ne marios

eik tu unsure.gif DK prastos?
tai man irgi baisu, kad negali paciupinet doh.gif
vaiku kambariui uzsakiau tepetus per ebay. bet kad jau daugiau nei 2men neatsiuncia.
teks vietoj kazko ieskotis mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2010 09 20, 16:18)

eik tu  unsure.gif DK prastos?

Aha. Anksciau (ir SM) esu girdejus nekokiu atsiliepimu, bet tarp ju buvo ir geru, tai rinkomes, kas patinka. Man jos atrodo normalios, bet meistras pagal savo parametrus isbrokijo smile.gif Nors 1 rusis, bet spalvos ir ismatavimai skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 09 19, 19:23)
nu merginos gelbekit  4u.gif  4u.gif  4u.gif
atrodo zinojau ko noreciau pas save,bet kai atejo laikas rinktis spalvas visiskai pasimeciau  doh.gif ka prie ko reikia derinti  g.gif ka pirmiausiai reiktu rinktis- baldu spalva, sienu, ar grindu ir ka prie ko is eiles derinti? Aciu  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Vaje bigsmile.gif , jau ko nesitikejau, tai tokio tavo indruciuk pagalbos sauksmo. Is ankstesnes diskusijos ( apie paveiksla tarp langu mirksiukas.gif ) man pasirode, kad viska esi tiksliai susideliojusi mintyse apie savo namelio irengima.

Pabandysiu pasamprotauti bendrai.
Imkime bet kokia tuscia erdve: butas ar namas nesvarbu. Ta erdve sudaro grindys, sienos ir lubos. Manau pradeti reiketu nuo grindu, jos turetu buti viena rimciausiu/brangiausiu investiciju todel, kad po 5 ar 10 metu, kai noresis atsinaujinti - pvz. perdazyti sienas ar pasikeisti baldus, grindu tikrai nesinores lupti lauk, nebent jos buvo sudetos prastos. Sioje vietoje labai tinka posakis "skupus moka du kartus". Kitas dalykas - jei sugalvosite ar netycia gyvenimas privers parduoti busta, pirkejui labai svarbu bus kokios yra grindys ir ji maziausiai jaudins jusu sienu spalva, kuria jis nesunkiai pasikeis i jam patinkancia. Taigi grindis rinkites labai atsakingai.
Po grindu seka lubos, su ju apdaila ir visa sviesos instaliacija, kurios irgi siap sau neardysite nei po 5 nei po 10 metu. Pirkejui ji irgi bus aktuali, nes tai ne mazi pinigai.
Paskutineje eileje seka sienos, nes ju spalva ar danga galima pakeisti be didelio vargo.
Taigi jei pradedama nuo grindu, reiketu zinoti kokios jums labiausiai tinka ir patinka. Cia turiu mintyje spalva. O del spalvos reiketu apsispresti labai paprastai -perziurint keliasdesimt grindu paveiksleliu.
Keli tamsiu grindu (ir lietuvisku interjeru) pvz., kurie man tikrai ne prie sirdies schmoll.gif :
user posted image
Pasirinkus tamsias grindis, sienu prasytusi sviesesniu, nebent:
patalpa labai sviesi/daug langu arba norite labai kamerines aplinkos.
Prie tamsiu grindu yra maziau deranciu sienu spalvu, ypac is siltu tonu.
Esant tamsioms grindims apsvietimas turetu buti didesnis, nei pasirinkus sviesias.
Apsikrauti tamsiais baldais irgi nevertetu, nes gausis labai niuru, o jei dar ir durys tamsios, tai "juodu demiu" bus tikrai per daug.
Keli sviesesniu grindu pvz.:
user posted image
Siuo atveju sienu spalvu pasirinkimas platesnis: gali buti ir sviesesnes ir tamsesnes
, bei ju tonu/atspalviu pasirinkimas didesnis. Cia ir baldu spalvinis pasirinkimas gali buti platesnis, o ir sviesos saltiniu gali buti maziau, nes pati patalpa atrodys sviesesne/erdvesne. Stai todel sviesesnes grindys man patinka labiau smile.gif
Daznai pasitaiko, kad ziurint interjero nuotrauka atrodo, kad kai kurie minksti baldai "kabo ore". Taip yra del to, kad pasirinktas per didelis kontrastas tarp grindu ir baldo spalvos. Tai pataisyti galima (tik lietuviai nelabai megsta) paklojus pereinamos spalvos kilima, kuris ne tik turi palysti po tais baldais, bet ir "tureti spalvini rysi" tiek su grindimis, tiek su baldu.
Svarbu ir gerai yra tai, kad kokias grindis bepasirinksite, jos neitakos jusu namu stiliaus, jis vis dar gales buti ir modernus ir klasikinis ir kantri.
O stai lubu ir apsvietimo irengimas jau turetu pakrypti konkretaus stiliaus linkme: moderniam interjerui jis pasirenkamas vienoks/labiau ultra modernus, labiau isreikstas, klasikiniam stiliui subtilesnis, o stai kantri - visai neimantrus.
Apie grindis ir lubas tiek, kita dalis apie sienas, bet kita karta. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 20 rugsėjo 2010 - 17:07
QUOTE(mamagabi @ 2010 09 20, 18:03)
Vaje bigsmile.gif , jau ko nesitikejau, tai tokio tavo indruciuk pagalbos sauksmo. Is ankstesnes diskusijos ( apie paveiksla tarp langu  mirksiukas.gif ) man pasirode, kad viska esi tiksliai susideliojusi mintyse apie savo namelio irengima.

aciu 4u.gif nu jo... ir as nesitikejau lotuliukas.gif kazkaip mintyse buvo viskas paprasciau nei dabar, kai jau tiksliai reikia eiti ir uzsakineti viska doh.gif nu vakar gerai su pamastymais ir pavyzdziais pasedejus , o dar ir temos pradzioj perskaicius jusu patarima viska pradeti nuo grindu 4u.gif -kaip ir atsistojau ant teisingo kelio biggrin.gif na jau rodziausi pvz kuris man arciausiai sirdies- su sviesiom grindim ir lietuvisku spalvu sienom biggrin.gif lubos irgi jau gatavos-tokios labai "svarios"- tik svetainej pasleptas apsvietimas beveik pagal visa kambario perimetra.... o visur kitur issisuksiu su pakabinamais svietuvais ir vienu kitu halogenuku... dabar tik lieka nueiti tiksliai issirinkti grindis,pasiimti ju gabala ir keliauti i parduotuve tapetu rinktis biggrin.gif
p.s. na ir dar dekui del patarimo hole nedaryti veidrodines spintos 4u.gif panasu,kad veidrodis kabes ant sienos salia, jei kokia fix ideja manes vel neuzvaldys biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 09 20, 20:27)
p.s. na ir dar dekui del patarimo hole nedaryti veidrodines spintos  4u.gif panasu,kad veidrodis kabes ant sienos salia, jei kokia fix ideja manes vel neuzvaldys  biggrin.gif  biggrin.gif

o kodel nedaryt veidrodines? cia jau atgyvena ar pagal jusu stiliuka nedera? ax.gif
as kaip tik galvoju daryt is tonuoto veidrodzio ...
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2010 09 20, 20:43)
o kodel nedaryt veidrodines? cia jau atgyvena ar pagal jusu stiliuka nedera?  ax.gif
as kaip tik galvoju daryt is tonuoto veidrodzio ...

nu pas mane ji gaunasi tiesiai pries iejima... tai dar issilgina koridoriuka.. o didziausia beda, kad nezinau kuom pakeisti ta veidrodi spintoje (paprasciausios baldines plokstes nenoriu schmoll.gif ) - ideju pilna, bet kaip jas pas mane pavyks pritaikyti dar nezinau... kad netektu man grizti prie pirminio varianto hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 09 20, 21:00)
nu pas mane ji gaunasi tiesiai pries iejima... tai dar issilgina koridoriuka.. o didziausia beda, kad nezinau kuom pakeisti ta veidrodi spintoje (paprasciausios baldines plokstes nenoriu  schmoll.gif ) - ideju pilna, bet kaip jas pas mane pavyks pritaikyti dar nezinau... kad netektu man grizti prie pirminio varianto hihihi.gif

man irgi baldine plokste nelabai patinka rolleyes.gif bet pvz miegamajam nenoriu veidrodzio pries lova, tai man va sitoks variantas labai nieko
user posted image
user posted image
cia turbut blizgi plokste g.gif irgi neblogai ziurisi...
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image

dar niekaip nerandu kur su plevele ant stiklo tos stumdomos durys darytos doh.gif
Atsakyti