Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai....

QUOTE(ausra.ryte @ 2010 09 02, 19:30)
... nenoriu, kad jie baigtusi. bet pagal tai, kaip jie atrodo isvados vienareiksmiskos, deja

O aš vis dar neraunu - atšils kitą savaitę, gal dar paaugs nors kiek, konservuotų dar nesinori ir žiemą tiek atsivalgysim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 09 02, 19:54)
pas mane pernai zole kai uzzele, tai iki pat salnu rasdavau agurku  biggrin.gif

Gaudvile, o kaip tavo pomidorai lauke? Spejo sunokt? As daug priskyniau, bet vis delto daug ir pajuodo  doh.gif

geeeras lotuliukas.gif

dar yra viršutinės šakelės nesunokusių, bet ir neleidau jiems augti, tik po 4-5 šakeles ant vieno krūmo buvau palikus. Apsikrėtė pomidorai, pas kaimyną pradėjo, o vėliau ir pas mane persimetė. Kelis metus lauke neaugino pomidorų ir visai pamiršau, kad reikia imtis priemonių prieš ... kaimyno pomidorus doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 09 02, 20:46)
dar ne laikas baigtis, prisiskyniau krepšelį šiandien taip pat  bigsmile.gif

sekasi gi zmonems mirksiukas.gif as taip juos megstu, tai eme ir nurudavo, bet dar neisroviau niammmmm...... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 09 02, 18:56)
Siandien mama skambino, kad kibira agurku pririnko. Nesibaige, vadinas, dar.

sprendziant pagal tai kiek buvai pasejus agurku,tai ir s.m.dar iki salnu turesi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2010 09 03, 09:27)
sprendziant pagal tai kiek buvai pasejus agurku,tai ir s.m.dar iki salnu turesi mirksiukas.gif

turbūt ne.. visai žolės nėr agurkuose. Ale kaip čia aš buvau pamiršus, būč nors pievelės šalia neleidus šienaut.
Atsakyti
o as s.m.vargau vargau su tais agurkais ir vos kelis stiklainius uzmarinavau verysad.gif .tai laiko nebuvo nuvaziuoti,tai noro blush2.gif nes derlius s.m.tai sudinas aplamai.dar nezinau kaip ten su bulvem g.gif
Atsakyti
su bulvių derlium pas mus panašiai kaip ir su agurkais.
O agurkų tai pristačiau lyg ir nemažai. Gal užteks iki pavasario.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 09 03, 12:03)
su bulvių derlium pas mus panašiai kaip ir su agurkais.
O agurkų tai pristačiau lyg ir nemažai. Gal užteks iki pavasario.

vnzd ziemai esi pasiruosus.ir bulvem ir agurkais ir pomidorais ir....t.t.tesiog saunuole seimininke 4u.gif
Atsakyti
na, gal is bado ir nemirsim biggrin.gif
Ale dabar kai pagalvoju - kitis metais agurku turbut nemaziau sodinsiu biggrin.gif lotuliukas.gif Jau tiek burnojau, kad per daug priaugo, o dabar lentynose visai neatrodo daug stiklainiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 09 03, 14:21)
na, gal is bado ir nemirsim  biggrin.gif
Ale dabar kai pagalvoju - kitis metais agurku turbut nemaziau sodinsiu  biggrin.gif  lotuliukas.gif  Jau tiek burnojau, kad per daug priaugo, o dabar lentynose visai neatrodo daug stiklainiu  g.gif

Pas manes tai daug šiais metais, prisidariau pilnas lentynas ax.gif pernai kažkaip mažiau buvo agurku pas mane g.gif
Atsakyti
ner labai mazai ir pas mane. Virs 300 litru turetu but.. Bet vizualiai kai ziuriu, tai ne daugiau kaip pernai. O pernykscius seimyna balandi pabaige ir didziai nustebo - ka, jau neber???
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 09 03, 15:37)
ner labai mazai ir pas mane. Virs 300 litru turetu but.. Bet vizualiai kai ziuriu, tai ne daugiau kaip pernai. O pernykscius seimyna balandi pabaige ir didziai nustebo - ka, jau neber???

Oho tai normaliai konservuoji 4u.gif jauciu kad pas mane žymiai mažiau. ax.gif
Atsakyti