Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai....

Sveikutės ,
nusipirkau agurkų sėklos ''Krak''-H , gal kas auginot , nes patarė pardavėja g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 02 02, 15:00)
na, nžn... man marinuoti agurkėliai turi būt mažuliukai, piršto dydžio. Tokių agurkų nematau malonumo nei marinuot, nei valgyt  g.gif Nebent šviežius ankstų sezoną.
Bet čia skonio reikalas, žinoma.
Ar Jus juos maziukus ir skynet?

Mūsų šeimos mėgstamiausi yra tie kornišoniniai thumbup.gif
Aš tik tokius ir sėjų, tik šiais metais planuoju kelis agurkėlius į šiltnamį pasisodinti g.gif gal pabandyti tuos pailgus, salotomos tiktų g.gif
Atsakyti
Mergaitės, o Rodničiok nesodinate? smile.gif Jie visai tinka vakavimui smile.gif
Atsakyti
siltnaminius pailgus man pasiule pirkti TANJA.
dar pirkau MELODY(dar kadaise man juos labai isgyre),DELIKATESS(ankstivi),LIBELLE(gundanciai skamba aprasymas-derlius 12kg 1kv.m),dar RUFUS ir paprastus savidulkius.
dar nuo pernai turiu kornisonu,dalila,tik nezinau ar sesiu juos,nes pernai is ju sudukas gavosi,sejau 3 kartus,ir daigais sodinau doh.gif .o gal del to,kad zeme rugsti buvo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzigitas: 02 vasario 2011 - 14:56
QUOTE(dzigitas @ 2011 02 02, 15:53)
dar pikau MELODY(dar kadaise man jous labai isgyre),DELIKATESS(anktivi),LIBELLE(gundanciai skamba aprasymas-derlius 12kg 1kv.m),dar RUFUS ir paprastus savidulkius.
dar nuo pernai turiu kornisonu,dalila,tik nezinau ar sesiu juos,nes pernai is ju sudukas gavosi,sejau 3 kartus,ir daigais sodinau doh.gif .o gal del to,kad zeme rugsti buvo g.gif

Pas mane žemė taip pat rūgšti, prieš sėjant nusiperku daržovėms skirtų durpių ar žemių ir ant paviršiaus vageliu pribarstau.
RUFUS ir paprastuosius agurkus pernai sodinau mirksiukas.gif man jie patiko sodinsiu ir šiais metais kiek dar sėklikių bus like, aišku dar ir naujų nusipirkau kelių rušių blush2.gif
Atsakyti
pernai sodinau KARNISONUS, tai jei skinis kasdien, tai nieko, bet jei tik uzsiliko koks, tai uzauga gigantas siaubingas. RADNICIOK sodinau taip pat, zeme rugsti, tai lysveje augo tikrai neisvaizdus bambonesiai, o is to paties pakiuko daigai, augantys siltnamyje, vede grazius ir skanius vaisius, jei ir didesni uzaugdavo, tai nepampo, o daugiau i ilgi augo - patiko (siltnaminis variantas lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(ausra.ryte @ 2011 02 02, 16:38)
pernai sodinau KARNISONUS, tai jei skinis kasdien, tai nieko, bet jei tik uzsiliko koks, tai uzauga gigantas siaubingas. RADNICIOK sodinau taip pat, zeme rugsti, tai lysveje augo tikrai neisvaizdus bambonesiai, o is to paties pakiuko daigai, augantys siltnamyje, vede grazius ir skanius vaisius, jei ir didesni uzaugdavo, tai nepampo, o daugiau i ilgi augo - patiko (siltnaminis variantas lotuliukas.gif )

Skyniau kas antra diena, nes važiuodavome tuo pačiu palaistydavome ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 02 02, 16:00)
na, nžn... man marinuoti agurkėliai turi būt mažuliukai, piršto dydžio. Tokių agurkų nematau malonumo nei marinuot, nei valgyt  g.gif Nebent šviežius ankstų sezoną.
Bet čia skonio reikalas, žinoma.
Ar Jus juos maziukus ir skynet?

Taip, mažiukus skyniau, bet jei kokio nepastebėdavau, tai į ilgį augo, o ne bombos darėsi.
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2011 02 02, 14:53)
dar pirkau MELODY(dar kadaise man juos labai isgyre),DELIKATESS(ankstivi),LIBELLE(gundanciai skamba aprasymas-derlius 12kg 1kv.m),dar RUFUS ir paprastus savidulkius.

Sveikutės smile.gif , Libelle auginau, bet daugiau tai nenoriu. Labai jau jautrūs drėgmės trūkumui - staigiai labai apkarsta schmoll.gif , o Rufus tai patiko thumbup.gif .
Atsakyti
O as pernai siltnamy kazkokius savidulkius daigus pirkau turguje, sake, kad kedainiu visi siltnamiai tokiais uzsodinti, na tikrai liuks buvo, ir augo, ir skanus buvo, ir derejo bet pavadinim o doh.gif
Gal kas zinot g.gif bent keleta pavadinimu pametekit gal atsimisnsiu
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2011 02 02, 18:47)
O as pernai siltnamy kazkokius savidulkius daigus  pirkau turguje, sake, kad kedainiu visi siltnamiai tokiais uzsodinti, na tikrai liuks buvo,  ir augo, ir skanus buvo, ir derejo bet pavadinim o doh.gif
Gal kas zinot g.gif bent keleta pavadinimu pametekit gal atsimisnsiu

Tai SYNGENTA SEEDS sėklos 4u.gif Aš jau išbandžiau visus jų: PASALIMO, PASAREBO, PASAMONTE, PASADORO.

Visi auga lauke puikiai, nors skirti šiltnamiams. Niekada nebūna kartūs, neperauga greit į "krokodilus".
Tik svarbiausia, nepasodinti per tankiai - sėju reikia kas 50 cm. Jie labai išsišakoja paskui.
Pakelyje 25 sėklos - mums jų visai pakanka: pavalgom šviežių, pernai dar 25 trilitrinius žiemai padėjau.

Iš šių veislių labiausiai patiko PASALIMO - tokie ne persmulkiais ir ne per stambiais kauburiukais. Juos šiemet irgi auginsiu smile.gif

Bandžiau šios firmos agurkus laukui OCTOPUS - nepatiko, daug tuščių žiedų doh.gif , reikia sėti tankiau schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2011 02 02, 14:45)
Mergaitės, o Rodničiok nesodinate? smile.gif Jie visai tinka vakavimui smile.gif

na, dabar yra kur kas geresniu uz juos mirksiukas.gif Derlingesniu, atsparesniu ligoms ir oro salygoms ir pan.
Papildyta:
QUOTE(dzigitas @ 2011 02 02, 14:53)

Rufus ir Melody auginau. Patiko smile.gif
Atsakyti