Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai....

QUOTE(Asese @ 2011 01 14, 11:45)
Sveikutės, norėčiau šiltnamyje pasodinti porą ilgavaisių agurkų  ax.gif  Gal kuri jau turit išbandytų veislių, kad būtų ankstyvi  bigsmile.gif ?

Man labai pasitvirtino ATOS H . Ir anksti deret pradejo, ir laaaabai ilgai nesirgo, ir skanus buvo, ir derlingi. Pora daigu siltnamyje musu seimai buvo per akis, valgem pilna burna.
Atsakyti
QUOTE(giedrulka @ 2011 01 21, 16:44)
Man labai pasitvirtino ATOS H . Ir anksti deret pradejo, ir laaaabai ilgai nesirgo, ir skanus buvo, ir derlingi. Pora daigu siltnamyje musu seimai buvo per akis, valgem pilna burna.

Ačiū 4u.gif
Man svarbu, kad anksti derėt pradėtų, reiks paskaitinėt apie šitą ax.gif
Beje, aš irgi turiu tiek pat vyrukų, kiek ir Jūs, tai agurkiukų reikia tongue.gif
Atsakyti
aciuks.gif
Ai, pas mus tik sviezi agurkeliai gerai eina, o raugintus ir marinuotus tai tik mudu su MB valgom.
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2011 01 21, 17:50)
Ačiū  4u.gif
Man svarbu, kad anksti derėt pradėtų, reiks paskaitinėt apie šitą  ax.gif
Beje, aš irgi turiu tiek pat vyrukų, kiek ir Jūs, tai agurkiukų reikia  tongue.gif

Asese, ne i tema, bet praeita pavasari, lyg ir vasara, tu dar tik du sunus turejai? unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 01 22, 11:04)
Asese, ne i tema, bet praeita pavasari, lyg ir vasara, tu dar tik du sunus turejai? unsure.gif

Vasaros pabaigoj jau tris smile.gif , dėl to per tuos rūpesčiukus pomidorų sėklų neprisirinkau rolleyes.gif Oi, ups, čia agurkų tema blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 22 sausio 2011 - 10:55
QUOTE(Asese @ 2011 01 22, 10:53)
Vasaros pabaigoj jau tris  smile.gif , dėl to per tuos rūpesčiukus pomidorų sėklų neprisirinkau  rolleyes.gif Oi, ups, čia agurkų tema  blush2.gif

Slapuke bigsmile.gif Sveikinimai dideli, kad ir paveluoti wub.gif O kad i tema butu - gal trecias agurkelius raugintus ir marinuotus valgys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 01 22, 12:50)
Slapuke bigsmile.gif  Sveikinimai dideli, kad ir paveluoti wub.gif O kad i tema butu - gal trecias agurkelius raugintus ir marinuotus valgys biggrin.gif

Ačiū 4u.gif
Kol kas visi nori šviežių ir kuo anksčiau tongue.gif - tai šiemet bandysiu du daigus šiltnamiui anksčiau išsiauginti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2011 01 22, 11:53)
Vasaros pabaigoj jau tris  smile.gif , dėl to per tuos rūpesčiukus pomidorų sėklų neprisirinkau  rolleyes.gif Oi, ups, čia agurkų tema  blush2.gif

Sveikinimai 4u.gif ir nuo manęs ,nors ir pavėluotai.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2011 01 23, 12:26)
Sveikinimai 4u.gif  ir nuo manęs ,nors ir pavėluotai.

aciuks.gif
Atsakyti
Sveikos agurkinetojos 4u.gif

atskleiskit paslapti naujokei kada reikia seti agurkus? i kokia zeme ir kur juos laikyti geriau vesiau ar silciau?

Labai dekavoju uz patarimus naujokei sejoje 4u.gif
Atsakyti
kada agurkus jau daigam sodinsit?
Atsakyti
QUOTE(Palme22 @ 2011 01 31, 10:11)
kada agurkus jau daigam sodinsit?

Dar negreit ax.gif
Atsakyti