QUOTE(*Brukne* @ 2010 08 22, 15:55)
Cia atskaicius mokescius.
Is tikro sunkoka apsispresti, nes kai paziuri aplink yra gaunanciu ir 2000-3000 Lt. O kiti ir darbo visai neranda.
Na žinote, viskas priklauso nuo situacijos. Yra gaunančių, bet aplinkybės susiklosčiusios tokios, kad kone "griebk kol gali". Aš galvoju, kad jeigu gaunu į rankas, o didmiestyje man reikia nuomotis butą, pavalgyti, kelionei į darbą, apsirengti galų gale, tai yra mažoka ir nežinau ar užtenka tokios sumos? Gal ir užtenka, jei susispaudus (kadangi negyvenu Vilniuje, nežinau kokios ten kainos daugmaž) beto priklauso individualiai nuo kiekvieno poreikio. Ir kitas atvejis, kai turi kur gyventi, ir alga tai tik maistui, pramogoms ir t.t. ką vardinau, tai gal ir normalu. Laikinai bent jau, kol kitą gali susirasti darbuką, geriau apmokama. Nes aš taip įsivaizduoju, kad bent laikinai kažkokias pajamas gauti, kol nerasi geriau yra tikrai geriau, nei sėdėt be darbo ir jokių pajamų. Kaip minėjau , viskas priklauso nuo situacijos, įvertinant daug ką, pasveriant už prieš.

Gyvendama savo provincijoj už tokią algą eičiau dirbti - Vilniuje kiltų begalės abejonių.