Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo

QUOTE(*Liūtė* @ 2010 09 24, 22:35)
As db matau imone jau 5kart mano CV perziuri, bet neskambina..gal laukia. Ju skelbimas iki spalio galo galioja g.gif

g.gif o ko laukia? kol tave kas nors kitas pakvies ir jie nebetures ka kviest? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liūtė* @ 2010 09 22, 15:44)
tai taip, pas mus buvo toks dalykas" kaip atpazinti ir rasti bar-koda".

Tiesiog keista, darbas purvinas,naktinis, rankos buna baisios, reikia nesioti sunkias dezes,laipioti i aukstas lentynas,kuriu aukstis buna ir 5 ir 10m. Aukstyje skaiciuoti. Cia juodas darbas, protinio darbo mazokai. Tai kam ta darba atimti is zmoniu, be aukstojo. Man atrodo, iki 100visi mokam skaiciuoti  biggrin.gif

Sita darba pagrinde jaunutes studentes dirba, tiesa yra kelios moteriskes vyrelesnes su stazu, bet jos paprastai prie vadoviu buna.
Del deziu nesiojimo, tai nepastebejau, jos net paskyru prekiu nelabai kilnoja...Skaiciuoja patys konsultantai, jos tik stebi.
O su tuo skaiciavimu iki 100, tai drisciau gincytis - daznam tai sunkiai ikandama doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 09 25, 00:33)
g.gif o ko laukia? kol tave kas nors kitas pakvies ir jie nebetures ka kviest? biggrin.gif

As nesuprantu ko laukia. biggrin.gif Nors irmk ir dar karta siusk CV, su prierasu jus ne tik skaitykit,o ir paskambinkite man biggrin.gif Nes darbas man net labai patiktu blush2.gif Dabar matau vel ziureta..matyt gal nevisai tinku.

QUOTE(cile @ 2010 09 25, 14:50)
Sita darba pagrinde jaunutes studentes dirba, tiesa yra kelios moteriskes vyrelesnes su stazu, bet jos paprastai prie vadoviu buna.
Del deziu nesiojimo, tai nepastebejau, jos net paskyru prekiu nelabai kilnoja...Skaiciuoja patys konsultantai, jos tik stebi.
O su tuo skaiciavimu iki 100, tai drisciau gincytis - daznam tai sunkiai ikandama  doh.gif

As esu dirbus studente kitoje firmoje toki darba. Tai vaistinese budavo rojus dirbti, nes ten viskas mazose dezutese ir stalciukuose. O jau Rimi, iki,,tai tekdavo tampyti didziules dezes rubu, lipti i sandeliuose i aukstas lentynas. Is kur zemyn paziureti budavo baisu. Pas mus dirbo nuo a iki z skirtingu zmoniu. Buvo pilna vyresnio amziaus moteru bei vyru. Bet tada mokejo didelius pinigus. Db neiciau, fiziskai per sunku, uz tai ka siulo. O realiai gali moketi skaiciuoti ir iki 10. Skanuoji bar-koda, ivedi skaiciu 10, tada vel skanuoji ta pati koda ir vel gali ivesti 10. Paskui sukelus i kompiuteri, programa pati viska suveda. Nebent cia viskas kitaip wink.gif Salej skaiciuoti nera labai sunku, bet sandeliuose..o kur dar saugoti kad nesuduztu.
Atsakyti
QUOTE(*Liūtė* @ 2010 09 24, 22:35)
As db matau imone jau 5kart mano CV perziuri, bet neskambina..gal laukia. Ju skelbimas iki spalio galo galioja g.gif

Man tas pats - cv peržiūrėtas, o skambučių nulis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(BOLEYN @ 2010 09 27, 11:16)
Man tas pats - cv peržiūrėtas, o skambučių nulis  verysad.gif

Nenusiminkit, merginos 4u.gif , mano cv irgi pastoviai pažiūri kas nors, tos pačios įmonės po kelis kartus, ir nieko, nepaskambina ax.gif
Atsakyti
Mano optimizmas su lig kiekviena diena vis mazeja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2010 09 27, 12:15)
Mano optimizmas su lig kiekviena diena vis mazeja  doh.gif

Svarbu nenuleisti ranku,tikrai rasite darba,jeigu as tokia be patirties radau,rasite ir jus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sukuriau naują temą, kad galėtume diskutuoti toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 27, 12:47)
Sukuriau naują temą, kad galėtume diskutuoti toliau  4u.gif

aciu,prisijungtisu ir as,nes idomu paskaityti kaip kam sekasi 4u.gif
Atsakyti
Visas dienas ziurineju skelbimus,siunciu cv bet niekas neskambina ir kiekviena diena sau sakau rytoj bus geriau bet taip ir nieko gero. doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti