arba - nori algos labai geros, protingi būtų eitų ir už tą patį minimumą, o paskui parodę kad tikrai sugeba ne tik akytėm klapsėti, galėtų ir daugiau prašyti, geri darbuotojai vertinami labai, bet tokių kuo toliau tuo mažiau
zinot as irgi sakau, kad sutinku dirbti uz minimuma, kad tik darbas butu ir kadangi pasirinkau sias pareigas jos man tinka, taciau darbdavys jau uz mane nusprendzia, kad kadangi alga maza, as ieskosiu kito darbo
nes dauguma ateina ir pradeda.. kad nori čia ir tik čia, nes solidi, patikima ir etc firma, kokie jie šaunuoliai sename darbe - nors konkrečių pvz nėra, ir t.t.buvau 3 pokalbiuose, man net zodzio neleido istarti, vis pasakojo apie savo imones ir kaip ten gali buti daug stresiniu situaciju, ir kaip ten sunku. Noriu sakyti pvz., kad turejau tokias situacijas bet niekas net klausytis nenori toliau varo savo daunele
ir iš vis klausimas - gal vis tik reiktų ieškotis darbo įvariesnio? [/I]as ieskau ivairaus darbo, nes reikalingi pinigai, , bet darbdavys klausyma uzduoda?O tai kodel ne pagal specialybe, kodel jus siunciat CV ir i kitas pareigas.Jus nepastovus zmogus?Jus negalit apsiispresti kur jums geriau?

As pretenduoju i tas pareigas, kur esu tikrai, kad sugebesiu susitvarkyti kad galesiu ten dirbti.
Zodziu nesamones cia Jus paraset, nes su savo tais psichologiniais mastymais ieskodami darbuotojus, Jus nematot tikro zmogaus, koks jis tirai gali buti geras darbuotojas.
Ateini graziai tvarkingai apsirenges i pokalbi, tave sutinka jauna personalo vadybininke, jau apziuri ir netgi pati jau galvoja, nereikia man cia konkurencijos ir pasirenka kita zmogu.
Ateini sakai, kad tikrai susitvarkysi, pasakai pavyzdziu is ankstesnes darbuovietes, tai sako kodel jei tu toks protingas (-a) nerandi darbo?Kodel butent tave atleido.As gi nepasakysiu kad vadovas turi romana su mano kolege ir del to ja paliko.Graziai sakai, kad kolege ilgiau imoneje dirba (nors trumpiau), o jie sako, tai vadinasi nesugebejai darbe saves parodyti

Na tikrai kvailystes
O kai pradeda klausinėti apie seima, apie vaikus, kur gyveni, su kuo gyveni, su vyru augini vaikai ar viena.Na tai turbut tik Lietuvoje imanoma.
Aisku buvau viename pokalbyje, kur tikrai labai gerai mano pokalbis praejo, labai graziai ir i tema bendravo.Bet tai vienintelis toks ir buvo.matosi, kad zmogus pokalbi suorganizavo remdamasis patirtimi, todel zinojo kokius klausymus reikejo uzduoti.O ne taip kaip standartiskai prisiskaito knygu arba internete ir visiems vienodus klausimus uzduoda