Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo

Paskambinau,sake jau susirado kita. doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 09 09, 15:16)
Paskambinau,sake jau susirado kita. doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

nu jo..... console.gif
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2010 09 09, 17:54)
nu jo.....  console.gif

Šitiek vilčių ir lūkesčių doh.gif doh.gif Vakare truputį atsigavau,o dieną gavau šoką biggrin.gif Kursiu verslą,nėr ka daryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 09 09, 20:51)
Šitiek vilčių ir lūkesčių doh.gif  doh.gif Vakare truputį atsigavau,o dieną gavau šoką biggrin.gif Kursiu verslą,nėr ka daryt biggrin.gif

Va taip ir buna unsure.gif 4u.gif taip, kad geriau tiketis blogiausio, nes tada lengviau tokiais atvejais ax.gif unsure.gif neliudek, tikrai rasi kita darbeli drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na sunkus laikotarpis su tom paieškom.
O aš šiandien jau pagalvojau, kad mane, kas užkeikė su darbo paieškom.
Kol pradėjau ieškot vaikščiojau į pokalbius atsisakiau kelių juk pasiūlymų, o dabar jau antras mėnuo visiška tyla.
Ir šiandien ko gero suradau tam priežastį:
Buvau užsisakius cv, kurį padarė žiauriai blogai ir dar su gramatinėm klaidom, na tas cv aišku sumažino galimybes darbo paieškom, vėliau persidariau tą patį ir įvėliau klaidą elektroninem pašte, kurį pastebėjo, mano draugė, o dabar perdariau iš vis visą cv, ir spėkit ko sugebėjau ne įrašyt? Taip teisingai savo telefono nr.
Atsakyti
Svajaaa, nenukabink nosytės wink.gif viskas bus gerai.
Mergaitės, help, kur rasti normalų ir gerą CV pavyzdį? Žiūriu, kad ant savo CV užrašiau exo ir mano nebeliko, reik iš naujo darytis... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2010 09 09, 21:13)
Taip teisingai savo telefono nr.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif va va.. svarbus dalykas labai.. as ir 10k patikrinau
Atsakyti
Labai baisiai nepykit, bet jau palikti CV gramatines klaidas, neteisingą tel. numerį ar paštą... doh.gif Aišku, visi žmonės, visi klystam, bet čia gi ne "ant greičio" daroma, galima tris kartus perskaityti, jei vieno neužtenka...
Atsakyti
Gal kas patars, ar verta į CV kelti nuotrauką? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 10, 09:21)
Gal kas patars, ar verta į CV kelti nuotrauką? 4u.gif

Verta, jei Jusu isekomas darbas - bendrauti su zmonemis, reprezentuoti imone, organizuoti, valdyti zmones, pristatyti preke ir pan.
Bet jei tai darbas pvz, restauruoti paveikslus specialioj patalpoj, dirbti siuvykloj ar kepykloj - tai zinoma, kam tada ax.gif Geriau jau issamesne CV skiltis apie darbo patirti ir sugebejimus 4u.gif

Jei dedat nuotrauka - pasirupinkite jos kokybe ir "dokumentiniu" stilium bei paklauskit kokio nesalisko zmogaus, kaip jam atrodo.. daznai kitas gali pastebeti tai, kas i aki kristu ir darbdaviui, bet galbut Jums neuzdetu "pliuso".. blush2.gif
Zodziu, kritiskai ir savikritiskai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gurmano: 10 rugsėjo 2010 - 08:38
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 09, 22:34)
Labai baisiai nepykit, bet jau palikti CV gramatines klaidas, neteisingą tel. numerį ar paštą...  doh.gif Aišku, visi žmonės, visi klystam, bet čia gi ne "ant greičio" daroma, galima tris kartus perskaityti, jei vieno neužtenka...

Aš nepykstu, bet pati negaliu suvokti, kaip tai atsitiko.Nes žiūrėtą 100 kartų, taisytą, tobulinta, kiti bet mane pažystantys žmonės žiūrėjo, ir niekam neužkliuvo, kad nėra telefono nr.
Ir dar būčiau to nesužinojus, jai ne viena įmonė, man parašiusi laišką, kad juos domina mano cv, tik kad nėra tel.kaip su manim susisiekti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gurmano @ 2010 09 10, 09:33)
Verta, jei Jusu isekomas darbas - bendrauti su zmonemis, reprezentuoti imone, organizuoti, valdyti zmones, pristatyti preke ir pan.
Bet jei tai darbas pvz, restauruoti paveikslus specialioj patalpoj, dirbti siuvykloj ar kepykloj - tai zinoma, kam tada  ax.gif  Geriau jau issamesne CV skiltis apie darbo patirti ir sugebejimus  4u.gif

Jei dedat nuotrauka - pasirupinkite jos kokybe ir "dokumentiniu" stilium bei paklauskit kokio nesalisko zmogaus, kaip jam atrodo.. daznai kitas gali pastebeti tai, kas i aki kristu ir darbdaviui, bet galbut Jums neuzdetu "pliuso"..  blush2.gif
Zodziu, kritiskai ir savikritiskai smile.gif

Ačiū 4u.gif
Turiu dar kelis klausimus dėl cv blush2.gif
Ar verta rašyti apie savo pomėgius (nesusijusius su specialybe)? tiesiog ar reikalinga tokie eilutė?
Ar verta paminėti darbo vientą, kur aš dirbau tik kelis mėn, bet ta patirtis labai naudinga ieškant darbo?
Atsakyti