Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo

QUOTE(Gurmano @ 2010 09 14, 18:53)
Nu tai galejo taip ir pasakyt:
"Gavot darba ir daugiau cia neskambinekit"  lotuliukas.gif 
Tai gal ta darbuotoja ir pakeisit, jei tokia nemaloni, gal paskutines dienas dirba?  ax.gif

Ne,ji sedi kitam ofise,kitus darbus atlieka smile.gif Galejo pasakyt,buciau maziau nervu sugadinusi biggrin.gif Bet labai dziaugiuosi 4u.gif Ir aciu Jums uz visa palaikyma ir paskatinima 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 09 14, 13:41)
Panos,nepatikesit!!!!!paskambino jie man!!!!! thumbup.gif  thumbup.gif

Sveikinu ir as 4u.gif
Atsakyti
Svaja, liuks liuks valiooo wink.gif))
Atsakyti
Aciu,tolimesnes naujienas dar pranesiu 4u.gif
Atsakyti
Svajaaa, sveikinimai 4u.gif

Na, o aš tik pradedu ieškotis darbo. Paruošiau cv, prisiregistravau cvonline, cvmarket ir cvbankas puslapiuose. Kur jūs ieškot darbo skelbimų? Be šitų minėtų atrinkau cv.lt, naujasdarbas.lt, darbo - skelbimai.lt, 123.darbas.lt, skelbimai.lt ir ldb.lt. Kur dar?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 15, 14:18)
Svajaaa, sveikinimai  4u.gif

Na, o aš tik pradedu ieškotis darbo. Paruošiau cv, prisiregistravau cvonline, cvmarket ir cvbankas puslapiuose.  Kur jūs ieškot darbo skelbimų? Be šitų minėtų atrinkau cv.lt, naujasdarbas.lt, darbo - skelbimai.lt, 123.darbas.lt, skelbimai.lt ir ldb.lt. Kur dar?

Aš realiai irgi šituose ieškojau,dar darbo.lt man visai patiko,bet siunčiant CV patikrindavau ar yra tokia įmonė,nes pasitaikydavo aferistų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 09 15, 14:28)
Aš realiai irgi šituose ieškojau,dar darbo.lt man visai patiko,bet siunčiant CV patikrindavau ar yra tokia įmonė,nes pasitaikydavo aferistų doh.gif

o kokia nauda jiem gauti jusu cv? g.gif nes as tai netikrinu g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liūtė* @ 2010 09 15, 14:34)
o kokia nauda jiem gauti jusu cv?  g.gif nes as tai netikrinu g.gif

Man irgi būtų idomu žinoti biggrin.gif Bet ideda,nors tokios įmonės net neegzistuoja..Aišku čia pavieniuose puslapiuose,tokiuose kaip cv.lt ar cvbankas.lt tokių dalykų nėra,nes jiems kainuoja idėt skelbimą.
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 09 15, 14:53)
Man irgi būtų idomu žinoti biggrin.gif Bet ideda,nors tokios įmonės net neegzistuoja..Aišku čia pavieniuose puslapiuose,tokiuose kaip cv.lt ar cvbankas.lt tokių dalykų nėra,nes jiems kainuoja idėt skelbimą.

Geras, reikes dabar tada patikrinti g.gif
Man tai skambino is vienos firmos, per 2 dienas, ir 2 pokalbius su skirtingais zmonemis sugebejau issiaiskinti koki darba jie siulo. Jo atsisakiau. Nes niekaip nenorejo telefonu atsakyti koks darbo pobudis. As kadangi itariau, kad tai "vadybininkas" eiti per butus ir siulyti preke, tai ir tardziau. Siandien jau skambino 3kart..gal apsigalvojau. bet sunervino tai labai, mykia mykia i rageli..tai atvaziuokite. Sakau , tai ar galiu suzinoti i kokia darbo vieta pratenduoju? nu...tai cia visokiu galimybiu yra, ivairiai uzsidirbti. Sakau, tai siulyti preke zmonems? na nea..nebutinai. ivairiu dalyku yra..sakau tai kokiu, nes as nesuvokiu darbo pobudzio. Galite preke siulyti savo draugams lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liūtė*: 15 rugsėjo 2010 - 14:12
QUOTE(*Liūtė* @ 2010 09 15, 15:10)
Geras, reikes dabar tada patikrinti g.gif
Man tai skambino is vienos firmos, per 2 dienas, ir 2 pokalbius su skirtingais zmonemis sugebejau issiaiskinti koki darba jie siulo. Jo atsisakiau. Nes niekaip nenorejo telefonu atsakyti koks darbo pobudis. As kadangi itariau, kad tai "vadybininkas" eiti per butus ir siulyti preke, tai ir tardziau. Siandien jau skambino 3kart..gal apsigalvojau. bet sunervino tai labai, mykia mykia i rageli..tai atvaziuokite. Sakau , tai ar galiu suzinoti i kokia darbo vieta pratenduoju? nu...tai cia visokiu galimybiu yra, ivairiai uzsidirbti. Sakau, tai siulyti preke zmonems? na nea..nebutinai. ivairiu dalyku yra..sakau tai kokiu, nes as nesuvokiu darbo pobudzio. Galite preke siulyti savo draugams  lotuliukas.gif  doh.gif

Aš nuo tokių pasiūlymų bėgu kuo toliau biggrin.gif Jiems pinigus uždirbsi,o pats nieko realiai neuždirbsi.Draugei siūlė į omintelį, tai netgi ten dabar alga priklauso nuo sutarčių sudarymo,neusdarei sutarties,nieko negauni doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 09 15, 15:22)
Aš nuo tokių pasiūlymų bėgu kuo toliau biggrin.gif Jiems pinigus uždirbsi,o pats nieko realiai neuždirbsi.Draugei siūlė į omintelį, tai netgi ten dabar alga priklauso nuo sutarčių sudarymo,neusdarei sutarties,nieko negauni doh.gif

Esme, kad skelbime nebuvo nurodytas toks darbas doh.gif Parasyta apie cv siuntima ir viskas. Bet man firma itarima kele, galvoju gi pabandyti galiu, kas man. Gal rimtai kokio administratoriaus iesko. doh.gif tiesiog as iskart klausiu, tai kam tempti guma, pasakai kas per darbas, ir aisku buna ar vaziuoti, ar nevaziuoti i pokalbi. nesu is tu zmoniu, kurie sugebetu siulyti taip preke..
Mb sako, matyt mano nuotrauka CV patiko, kad vis skambineja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liūtė* @ 2010 09 15, 15:38)
Esme, kad skelbime nebuvo nurodytas toks darbas doh.gif Parasyta apie cv siuntima ir viskas. Bet man firma itarima kele, galvoju gi pabandyti galiu, kas man. Gal rimtai kokio administratoriaus iesko. doh.gif  tiesiog as iskart klausiu, tai kam tempti guma, pasakai kas per darbas, ir aisku buna ar vaziuoti, ar nevaziuoti i pokalbi. nesu is tu zmoniu, kurie sugebetu siulyti taip preke..
Mb sako, matyt mano nuotrauka CV patiko, kad vis skambineja  lotuliukas.gif

Aš kai ėjau i pokalbį,tai CV irgi mano foto buvo,tai darbdavys atsidaręs mano CV sako,aaa čia šita su nuostabia šypsena.Tik gaila,kad daugiau niekas nepaskambino biggrin.gif
Atsakyti