Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo

QUOTE(amber123 @ 2010 09 21, 18:53)
O kada cia taip buvo? 4u.gif nes db kai mln bedarbiu tai jos ten nesicackina unsure.gif  4u.gif
Papildyta:
As stoviu nuo geguzes.. buvau jau NET 3 kartus po 5min doh.gif  biggrin.gif konvejeris.. daugiau neskiria net
Papildyta:
Kitiem paprasciausia sekasi.. 4u.gif su tuom ir sveikinu

Aš pirmą kartą nuėjau liepos 20d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keiti: 21 rugsėjo 2010 - 18:11
QUOTE(Keiti @ 2010 09 21, 19:11)
Aš pirmą kartą nuėjau liepos 20d.

A.. tai nesenai visai bigsmile.gif man tai nieko nesiulo unsure.gif
Atsakyti
Užsiregistravau biržoj birželio 28, tai sekantis susitikimas spalio 21... Apskritai iš biržos nesitikiu nieko...
Suprantu, kad susirast darba per dvi savaites siais laikais labai sunku, bet taip pat sunku sedet namie ir galvot, kodel nieks neskambina? Per šešis metus darbo stažas nebuvo nutrūkęs...
Dabar suprantu tas, kurios darbo iesko jau metus laiko, jūs tikrai didvyrės, kad sugebat nepalūžt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BOLEYN @ 2010 09 21, 18:57)
Užsiregistravau biržoj birželio 28, tai sekantis susitikimas spalio 21... Apskritai iš biržos nesitikiu nieko...
Suprantu, kad susirast darba per dvi savaites siais laikais labai sunku, bet taip pat sunku sedet namie ir galvot, kodel nieks neskambina? Per šešis metus darbo stažas nebuvo nutrūkęs...
Dabar suprantu tas, kurios darbo iesko jau metus laiko, jūs tikrai didvyrės, kad sugebat nepalūžt  4u.gif

Nezinau kaip galima nesusirasti darbo metus laiko, na manau gal ir gali uztrukti pusmeti, bet kad metus ar daugiau doh.gif 4u.gif Persasi mintis tokia, kad nelabai to darbo ir reikia gal..... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *valdonė*: 21 rugsėjo 2010 - 19:05
QUOTE(*valdonė* @ 2010 09 21, 20:05)
Nezinau kaip galima nesusirasti darbo metus laiko, na manau gal ir gali uztrukti pusmeti, bet kad metus ar daugiau  doh.gif  4u.gif Persasi mintis tokia, kad nelabai to darbo ir reikia gal..... blush2.gif

Man irgi keista,kaip taip imanoma,na as irgi virs metu nedirbau,bet ne todel,kad neradau,o turejau kitu uzsiemimu smile.gif
Atsakyti
Na as tai esu be darbo ketvirtas mėnuo, tik ieskot pradejau neseniai, o čia forume užmačiau kad yra daug daug daug ilgiau beieškančių. Be to, ne visiems ir sekasi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*valdonė* @ 2010 09 21, 19:05)
Nezinau kaip galima nesusirasti darbo metus laiko, na manau gal ir gali uztrukti pusmeti, bet kad metus ar daugiau  doh.gif  4u.gif Persasi mintis tokia, kad nelabai to darbo ir reikia gal..... blush2.gif

O is kokio Jus miesto, kad taip drasiai kalbate rolleyes.gif didesniuose miestuose galimybiu tikrai manau daugiau yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Robi24 @ 2010 09 21, 19:36)
O is kokio Jus miesto, kad taip drasiai kalbate rolleyes.gif didesniuose miestuose galimybiu tikrai manau daugiau yra smile.gif

Jeigu tikrai idomu esu is mazo miestelio- provincijos 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*valdonė* @ 2010 09 21, 20:50)
Jeigu tikrai idomu esu is mazo miestelio- provincijos 4u.gif  mirksiukas.gif

O issilavinima turite? 4u.gif
Atsakyti
Net palyginau administracijos, ekonomikos darbu kategorija LDB Vilniuje ir Alytuje doh.gif Ner nei ka kalbet...
Pardavimu vadybininko darbas ne man, o Maximos kasa irgi nevilioja, bet del to nesijauciu ispindejus darbo ieskotoja smile.gif o pokalbiuose pagrindiniai klausimai, kiek vaikui metu ir kas ji priziures doh.gif yra kaip yra
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 09 21, 19:57)
O issilavinima turite? 4u.gif

Aisku, kad turiu 4u.gif

QUOTE(Robi24 @ 2010 09 21, 19:58)
Net palyginau administracijos, ekonomikos darbu kategorija LDB Vilniuje ir Alytuje doh.gif Ner nei ka kalbet...
Pardavimu vadybininko darbas ne man, o Maximos kasa irgi nevilioja, bet del to nesijauciu ispindejus darbo ieskotoja smile.gif o pokalbiuose pagrindiniai klausimai, kiek vaikui metu ir kas ji priziures doh.gif yra kaip yra

Nera ka lyginti , zinoma, Vilniaus ir Alytaus, bet jeigu palygintumete Alytu su Ukmerge, tai suprastumete, kad yra miesteliu kur blogesne padetis nei jusu mieste tongue.gif
O kad metus ieskotis darbo tai reikia vistiek tureti kazkokiu pajamu, nes kitaip kaip ir is ko tada gyventi g.gif
Atsakyti
Turbūt nuo kiekvieno žmogaus priklauso, kiek jis gali sau leisti ieškoti darbo. Viskas ok, jei turit vyrus, kurie vis tiek jus išlaikys. Žiauriausias momentas būna tada, kai suvoki, kad santaupos greit išgaruos, ir ką tada?
mano pažįstami sako, eik bele kur... Nu bet žinot... dirbus 5 metus rimtose įstaigose, staiga leistis į pardavėjas g.gif Po dviejų metų kai norėsi geresnio darbo, tada darbdaviai sakys, o ko dirbai pardavėja?
Atsakyti