QUOTE(a79 @ 2010 09 24, 11:48)
Sveikos,
sėdžiu ir putojuos iš pasiutimo
Kaip vertintumėt darbdavį, kuris į nusiųstą CV atrašo emailu ir ten paskiria susitikimo laiką?
Gavau atsakymą vakar 21:09, su žinute apie šiandienos 11 val. paskirtą susitikimą

El.paštą pasitikrinau jau po 11 val

Nežinau ar dabar gailėtis tokį "promachą" padarius, ar neverta savęs daba graužt
Niekad nebūčiau pamanius, akd darbdavys į pokalbį kviestu emailu

Negi dabar tik akis pramerkus teks į kompą lįst, jau ir taip su telefonu nesiskiriu nė per žingsnį, nu bet kompo dar nesinešiojau į tuliką eidama

Kiba, teks pradėt
Žinokit, aš irgi nemaniau, kad taip būna. Bet lygiai taip pat mane į pokalbį kvietė rimtos atrankų kompanijos vadovė

Gavau laišką sekmadienį vakare, kur klausė, kokiu laiku pirmadienį galėčiau susitikti. Atrašiau, sutarėm

Žodžiu, ir man keista, pirmas kartas taip. Bet būna, pasirodo

O Jūs tai ramia sąžine atrašykite, kad malonu, jog kviečia į pokalbį, bet paštą patikrinote per vėlai, todėl norėtumėte susitarti kitai dienai. Aišku, jei darbas vertas dėmesio
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2010 09 24, 12:02)
O gimimo metu nerasot?

pagal tai ir zinos koks amzius..
Gimimo datą rašau. LT taip jau priimta.
Kita vertus, net jei nerašote amžiaus, turbūt rašote išsilavinimus su datom? Jei žmogus tais ir tais metais baigė vidurinę, tai su poros metų paklaida aišku, kiek jam metų
Papildyta:
QUOTE(bamba @ 2010 09 24, 12:44)
na matot, darbą susiradau tarptautinėj kompanijoj, skandinaviškoj, gal tai ir įtakojo. Pas mus ir vidiniuose firmos cv nereik gimimo datos rašyt.
Todėl ir nustebau perskaičius, kad būtina pas mus rašyt, ateičiai žinosiu, nes atrodo tai logiškai
Dėl Skandinavijos šalių - tikrai taip. Ten nei nuotraukų nededa, nei amžiaus, nei šeimyninės padėties nerašo. Taip priimta. Kad nebūtų diskriminavimo atseit