Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gyvensite po vestuvių?

Bet jau su tėvais gyventi blink.gif schmoll.gif Niekada nenorėčiau, nebent kokios tai žiaurios gyvenimo aplinkybės priverstų blush2.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Egloshke @ 2005 06 21, 13:24)
Oi, su tėveliais tai geriau nereikia ax.gif Pažįstu net kelias poras, kurios dėl tėvelių didelio noro padėti savo vaikučiams, išsiskyrė cry.gif
Mes tai įsigijome butą prieš pora metų, nors apsivedėm tik šiais. Na mums reikia pripažinti pasisekė, kadangi kainos nebuvo tokios didelės, kokios yra šiandien. Šiandien daug sunkiau. Bet aš asmeniškai tikrai pozityviai žiūriu į paskolas, tuo labiau, jog dabar labai palankios sąlygos biggrin.gif

Mano busimojo teveliai irgi del savo tevuku issiskyre doh.gif o visas prasidejo nuo to kad kazkas pasake" kodel megate ne ant mano pagalviu" blink.gif nu siaubiakas doh.gif niekada gyvenime nepagalvociau kad del tokiu dalyku zmones skiriasi,nes tevai iki to daveda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egleegle @ 2005 06 21, 14:31)
Žinot, kai mes tuokėmės visi mūsų tik ir klausinėjo :tai kur gyvensit, tai kaip gyvensit ir pan... Ir ma taip liūdna buvo atsakyti, kad po vestuvių niekas nesikeičia...  schmoll.gif

Mano vyras dirba Mažeikių naftoje. O aš dirbu Vilniuje.  blink.gif

Baisiai norėčiau būti su juo  biggrin.gif  Turime savo nutą Vilniuje, bet šiuo metu jis išnuomotas.

Tiesiog, kartais žmonės turi šiek tiek pakentėti, kad po to galėtų būti labai labai laimingi smile.gif

Pilnai su tavim sutinku is pradziu reikia susitaikyt su tuom ka turi ir kentet tik stengtis kazko pasiekti kad turetu kazka nuosavo
Atsakyti
Jei turit pinigėlių, galit prieš pat vestuves būstą pasistatyt, o šiaip tai butą išsinuomot irgi labai gerai. gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlytė @ 2005 06 22, 16:56)
Jei turit pinigėlių, galit prieš pat vestuves būstą pasistatyt, o šiaip tai butą išsinuomot irgi labai gerai. gathering.gif

na mes tu pinigeliu irgi labai daug neturim, tai kelis metus nuomavomies, atsirado galimybe buta pirkt , kad ir su paskola imam, nieko kito nesugalvojam.
Atsakyti
o mes gyvenam pas mano tėvus, kol kas dar normaliai (kovą susituokėm) ax.gif
4 kambariai, tėvas tik savaitgaliais grįžta ir iš karto su mama į sodą išvaro (kad jauna šeima viena pabūtų), nu bet netinka nei man, nei vyrui, va už savaitės eisim į banką paskolos prašyti biggrin.gif , tikiuosi, kad gausim, o tada jau savas butas wub.gif sava tvarka ir t.t. rolleyes.gif rolleyes.gif bijau prisisvajoti ax.gif ....
tik sakėm, jei gausim paskolą ir greitu laiku nusipirksim butą, tai vistiek dar pas tėvus pagyvensim mėnesiuką kita, kol išmoksim mažiuką "auginti" biggrin.gif
Atsakyti
kadangi as pati is klaipedos, brangusis ir mazeikiu, tai gyvensime Vilniuje thumbup.gif

siais metais jau butuka cia nusipirkome, tai kad jokiu problemu del busto neturetu kilti
Atsakyti
Mes tai planavom - pirma butas, o paskuj vestuvės.... niu materialistai gi mes.... biggrin.gif
Bet nesinori ant tėvų galvos gyvent, o kur vėliau dar vaikai......
1,5 metų gyvenom su brangiausiojo tėvais, jie nuostabūs žmonės, jokių nusiskundimų neturiu, bet vistiek SAVO yra SAVO....
Dabar daugiau kaip pusę metų savo butuke gyvenam, niu fantastika.... thumbup.gif Nors didžiulius pinigus mokam (už paskolą), bet visiškai tų pinigėlių negailiu..... Su brangiausiuoju labiau suartėjom, bendravimas toks gražus pasidarė, nes nebijai, kad tėvai pamatys, ką pagalvos, pasakys...

Juokingai atrodė, kad gyvendami su tėvais išmokom tyliai bartis.... nes nenorėdavom, kad tėvai sužinotų ar išgirstų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif dabar prisimenam ir juokiamės....

Patarimas: kad ir kokie nuostabūs tėvai, bet jau geriau gyvent atskirai, kad ir vienam kambariuke, kokiam nors užkampy....
Atsakyti
Oj merginos kaip jums gerai....turite nuosavus butus ir laisvai jauciates jame su Jusus isrinktaisiais thumbup.gif mes nesiryztam paskolos imt doh.gif vat dabar atsirado vienas prieinamas variantas del buto isigijimo bet nezinom dar ar kas nors pavyks...reikia tik laukti ir tureti vilties kad pavyks isigyt nuosava butuka wub.gif
Atsakyti
Skaitau as jusu istorijas ir verkti norisi: mes tai juk pagrinde del busto ir nesituokiame cry.gif

Gyvename nuomuojamame vieno kambario bute, gyventi pas kurio nors tevus nera galimybiu: mano tevai gyvena labai mazame butelyje, o maniskio tevai manes isvis nepripazista... Paskolos niekas mums neduoda, nes per mazai oficialiu pinigu susidaro. O perspektyvu jokiu... Kartais galvoju, kad teks man stabdyti savo doktorantura ir vaziuoti i uzsieni indu plauti...

cry.gif

Atsakyti
siaip aisku, geriausia bet kur, bet kad tik ne su tevais, bet visgi geriau su tevais pakenteti, nei nuomotis ir deti didelius pinigus arba apskola imti (iseina tas pats ir labiau apsimoka). mes gyvename atskirai, t.y. mano tevu bute, kuris liko kai tevai pasistate nama. Siaip norejome imti paskola (tiksliau manasis) kad is mano tevu perpirkti buta, bet tevai mus padrasino irgi statytis namuka, taigi turime nusipirke sklypa ir dairomes namuko projektuko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2005 07 19, 13:18)
siaip aisku, geriausia bet kur, bet kad tik ne su tevais, bet visgi geriau su tevais pakenteti, nei nuomotis ir deti didelius pinigus arba apskola imti (iseina tas pats ir labiau apsimoka). mes gyvename atskirai, t.y. mano tevu bute, kuris liko kai tevai pasistate nama. Siaip norejome imti paskola (tiksliau manasis) kad is mano tevu perpirkti buta, bet tevai mus padrasino irgi statytis namuka, taigi turime nusipirke sklypa ir dairomes namuko projektuko  ax.gif

gera kalbet pakentet, paskolos neimt kai teveliai pinigeliu turi, o kai ju nera arba teveliai ne tam paciam mieste gyvena, ka tada daryt? mus irgi daug kas durnina, kad be reikalo vilniuje buta pirkom, kad rajone reikejo, bet cia jau turim darbus abu isikabine, nebesinori kazkur dar begt schmoll.gif
Atsakyti