Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gyvensite po vestuvių?

QUOTE(Samta0204 @ 2005 07 20, 16:04)
Mes jau turime savo jaukų lizdelį miesto centre ir artimiausius porą metų gyvensim, o ateityj apie namą galvojam. Ir visiškai nebijom paskolų 4u.gif

Mes is pradziu net negalvojom apie paskola bet dabar jau nutarem kad tikrai ja paimsime tik rekia tinkama buta surasti,nors mano tevai sako kad geriau jiems nupirktumem 1k buta o jie mums paliks ta kuriame dabar visi gyvenam,tai vat dabar galvojam kaip daryt g.gif
Atsakyti
aš ir tos nuomonės kad geriau jau paskolą imti nei nuomotis, mano manymu tai pinigai taip wėjais išwaistomi. wat aš tai dėkinga sawo tėwams kad mums padowanojo sawo būtą, na tiklsiau tai labai ilga istorija, mat tėwas jame negywena, o mama į wilnių persikraustė. tik mums belieka jį iki galo išmokėti liko 17 000, na bet kaip nors, nors palyginus suma nėra didelė, bet wis ien pinigai.
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2005 07 20, 13:39)
Na aš su tavim nesutinku.....
Visų pirma, tave iš nuomojamo buto bet kada kaip šunį galį išmest į gatvę ... (aišku čia biški per žiauriai pasakiau),
visų antrą - jokių sau patinkančių investicijų į ta butą negali daryt - nes butas ne jūsų.... Reikia gyventi, taip kaip yra...
visų trečia, į paskolą sukištus pinigėlius (be palūkanų) atgautum, tą paskolinį butą pardavus + ir galėtum bet kada vėl pradėt nuomotis.... O už nuomą - pinigai vėjais.
Jeigu dar neturit vaikų - tai tik paskolą imt, vėliau gali būt per vėlu. na ,nesinuomosit gi visą gyvenimą???

Na aš gal netaip truputį išsireiškiau smile.gif
Šiaip aš irgi esu už paskolą nei už nuomą. Tai yra net nepalyginami dalykai.
Bet tuo atveju kai paskolos neįmanoma paimti aš manau kad geriau nuomotis nei gyvent su tėvais 4u.gif (manau čia prieš tai diskusija ėjo apie šias alternatyvas)

Man tiesiog pasirodė labai keista kad žmnės bijo nuomotis, nes reiks daug pinigų ir tuo pačui nebijo imti paskolos, nors tuomet pinigų kas mėnesį reiks žymiai daugiau mokėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nightingale: 21 liepos 2005 - 12:23
Mes kol kas gyvename nuomojame bute (jau 3 metai tame pačiam). Dar tiksliai nežinom kaip bus po vestuvių- gal liksim ten pat, o gal išvis į Vilnių šausim ax.gif Jei liksim Kaune, tada imsim paskolą ir pirksim butuką, tik nervina, kad kainos dabar tokios nerealios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nightingale @ 2005 07 21, 13:17)
Na aš gal netaip truputį išsireiškiau smile.gif

Bet tuo atveju kai paskolos neįmanoma paimti aš manau kad geriau nuomotis nei gyvent su tėvais  4u.gif  (manau čia prieš tai diskusija ėjo apie šias alternatyvas)

Pritariu, nesvarbu, kad ir kaip gerai sutari su tevais (uosviais)
Atsakyti
mes gyvenome su mano tėvais. po vestuvių galvojome apie savo būstą paimant paskolą... bet kai tėtuko nebėra, vestuvės nukeltos, negalime palikti mamos, nes labai bijau dėl jos. tad jei ką galvosim keist (gal į namą prie vilniaus), aišku reikės ir paskolą imt, bet ir mama bus su mumis...
Atsakyti
QUOTE(_celeste @ 2005 08 01, 09:59)
mes gyvenome su mano tėvais. po vestuvių galvojome apie savo būstą paimant paskolą... bet kai tėtuko nebėra, vestuvės nukeltos, negalime palikti mamos, nes labai bijau dėl jos. tad jei ką galvosim keist (gal į namą prie vilniaus), aišku reikės ir paskolą imt, bet ir mama bus su mumis...

as suprantu, kad mamai sunku po mirties, bet visgi, ji turetu suprasti, kad jus esate nauja jauna seima ir susitaikyti su tuo, bei gyventi vienai
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2005 08 01, 12:46)
as suprantu, kad mamai sunku po mirties, bet visgi, ji turetu suprasti, kad jus esate nauja jauna seima ir susitaikyti su tuo, bei gyventi vienai

viena vertus taip, bet is kitos pusės ji labai ligota, visada aukštas spaudimas, serga diabetu... o ir sutariam su ja neblogai...
Atsakyti
mes irgi kol kas nuomojam, bet po to reikia kanors pirkti ir kaip nenoretume, bet paskola reiks imti kitaip niekaip neiseis sad.gif bet ka daryt juk taip norisi savo namu thumbup.gif , aisku biski bijom, bet kad tas "ziaurus kapitalizmo laikai atejo" tongue.gif
Atsakyti
Taip, visi tie, kurie aiskina, kad nuoma yra nesamone, reikia imti paskola, etc., yra teisus. BET!

O jeigu pajamos per mazos, kad paskola gauti? Ar tada reikia atsisakyti gyvenimo kartu, bendros ateities kurimo ir toliau depresuoti gyvenant atskirai pas tevus?

Na jau ne schmoll.gif

p.s. Beje, jeigu dirbi mokslini - akademini darba, pvz., esi universiteto destytojas, tai negali pasiimti busto paskolos, nes dirbi nuo atestacijos iki atestacijos. Nezinau, kas mokys augancia karta, nes vis daugiau mano kolegu meta universiteta del to, kad "reikia susitvarkyti gyvenima"...
Atsakyti
QUOTE(_celeste @ 2005 08 01, 15:41)
viena vertus taip, bet is kitos pusės ji labai ligota, visada aukštas spaudimas, serga diabetu... o ir sutariam su ja neblogai...

linkiu dideles sekmes, bet visgi stebek, kad mama nepiktnaudziautu savo tokia padetimi mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip noretusi tureti savo busta... Ir ne buta, o namuka, kad vakarais butu galima savo kieme, zalumoj pabuti...
Atsakyti