Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gyvensite po vestuvių?

QUOTE(toja @ 2005 07 19, 12:46)

gera kalbet pakentet, paskolos neimt kai teveliai pinigeliu turi, o kai ju nera arba teveliai ne tam paciam mieste gyvena, ka tada daryt? mus irgi daug kas durnina, kad be reikalo vilniuje buta pirkom, kad rajone reikejo, bet cia jau turim darbus abu isikabine, nebesinori kazkur dar begt  schmoll.gif

na siaip mano busimas vyras paeme paskola sklypui, ruosiasi imti - namo statybai. Ir is tevu mes jau senai nebegyvename, tik va del buto nuskilo mums labai, nes tame paciame mieste gyvename, bet is vaiku as viena cia ir likau gyventi. O siaip uztai ir laukeme kada abu turesime gerus gerai apmokamus darbus, todel va jau ilgai draugaujame, o tik siemet zenijames. Nes tikrai neisivaizduoju gyvenimo su tevais, jau geriau juoda duona griauzti g.gif Aisku mes ne vilniuje gyvename, bet paskolos imti nelabai bijojome (tfu tfu tfu), kadangi dabar kai dviese be vaiku esame, yra lengviau taupyti, be to, sakau duok dieve, kad ir toliau tiek uzdirbtume, tikrai kol kas nesiskundziu, uztai geriau dabar statytis namus, nei kad veliau ax.gif
Atsakyti
beje, as ten gal blogai parasiau, turejau omkeny, geriau su tevais gyvent arba paskola imt, nei kad nuomotis, nu gi ziauriai nepasimoka cry.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
o as kaip tik supratau, kad tu parasiai, kad geriau su tevai pakentet negu paskola imt, galvoju kodel is pradziu vienaip kalbi, o paskui apie paskolos emima biggrin.gif o del nuomos, tai mes kartu pradejom gyvent vien del to, kad nuomuotis buvo pigiau abiems, nei kiekvienam atskirai, bet nuomuojames, nes kitos iseities iki dabar nebuvo, o veliau ziuresim, kaip bus, gal ismokesim ta paskola kaip nors
Atsakyti
aisku, kad ismokesit, svarbiausia noreti ir to siekti mirksiukas.gif Aisku, norisi visko is karto jauniems, bet....nereikia nukabinti nosies. O jauniems daugiau ir nebelieka nieko daryti, kaip tik paskolas imti verysad.gif Dar gerai, jei tik duoda. Nerizikuosi, negersi sampano g.gif
Atsakyti
Kaune uz 1 kamb. buto nuoma mokam 180+mokesciai, kas ziema susidaro 400Lt. Paskola butu minimum 500 Lt per menesi + mokesciai... Taigi, kol kas tenka nesituokti, nervuotis del mazu atlyginimu ir galvoti apie doktoranturos pardavima indu plovimui uzsienyje... cry.gif
Atsakyti
Mes kolkas gyvenam pas mano tėvus, bet patikėkit manim kaip aš noriu nors ir vieno kambario butuke gyvent, bet atskirai, nėra blogai su tėvais, bet vistiek kai turi savo tai lieka savo. Nežinau kaip bus toliau, bet jei išeis tai geriau nuomosimes butą. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2005 07 19, 17:30)
Kaune uz 1 kamb. buto nuoma mokam 180+mokesciai, kas ziema susidaro 400Lt. Paskola butu minimum 500 Lt per menesi + mokesciai... Taigi, kol kas tenka nesituokti, nervuotis del mazu atlyginimu ir galvoti apie doktoranturos pardavima indu plovimui uzsienyje... cry.gif

nu nuoma tai cia papigiai lyginant su vilnium, mes mokam 300+mokesciai ir butas be baldu, baldai musu. ir dar skaitau kad ganetinai pigiai, nes jei su baldai tai ju gaunasi kaip minimum 400 ir neaisku ar tikrai normalu gausi, o jei noresi gyvent geriau su gera buitine technika, o ne saldytuvu, kuris jau nieko nebesaldo, tai suplosi apie 500-700+mokesciai. tai kai paligini tokias kainas tai ta paskola nebeatrodo tokai baisi.
p.s. pas jus mokesciai labai dideli, nes mes ziema su nuoma max. 500 mokam
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toja: 20 liepos 2005 - 07:42
Nu nesuprantu ko jūs taip bijot tos nuomos g.gif
Mes visus praitus metus nuomavomės, mokėjom už 1kb su baldais 400+pat. Žiemą išeidavo max 600Lt. Paskui teko iš to buto išeiti, tai dabar gyvenam su vyro tėvais. Po 1,5 sav įsikeliame į kitą butą, kurį irgi nuomosim. Mokėsim 300+pat. Butas naujai suremontuotas ir su baldais, šaldytuvu ir pan. Tik rajonas nelab (Žem Paneriai), gerai tik kad man lab arti darbo smile.gif.
Aš tai pasakyčiau kad jau geriau mokėt nuomą nei su tėvais gyvent. Viskas yra visiškai kitaip. Ir man keista kad jūs sakot tipo mokėt už nuomą daug ir pan, geriau butą pirkt. Nu aš sutinku, bet mes kaip paskaičiuojam tai gaunasi bankui atidavinėt gausis mažiausiai po 700-800Lt/mėn. Gausis labai didelis smūgis kai išeisit į savo butą. Įpratę nieko nemokėt ir taip staigiai kas mėnesį reiks tokias sumas mokėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nightingale @ 2005 07 20, 14:19)
Nu nesuprantu ko jūs taip bijot tos nuomos  g.gif
Mes visus praitus metus nuomavomės, mokėjom už 1kb su baldais 400+pat. Žiemą išeidavo max 600Lt. Paskui teko iš to buto išeiti, tai dabar gyvenam su vyro tėvais. Po 1,5 sav įsikeliame į kitą butą, kurį irgi nuomosim. Mokėsim 300+pat. Butas naujai suremontuotas ir su baldais, šaldytuvu ir pan. Tik rajonas nelab (Žem Paneriai), gerai tik kad man lab arti darbo smile.gif.
Aš tai pasakyčiau kad jau geriau mokėt nuomą nei su tėvais gyvent. Viskas yra visiškai kitaip. Ir man keista kad jūs sakot tipo mokėt už nuomą daug ir pan, geriau butą pirkt. Nu aš sutinku, bet mes kaip paskaičiuojam tai gaunasi bankui atidavinėt gausis mažiausiai po 700-800Lt/mėn. Gausis labai didelis smūgis kai išeisit į savo butą. Įpratę nieko nemokėt ir taip staigiai kas mėnesį reiks tokias sumas mokėti  biggrin.gif

Na aš su tavim nesutinku.....
Visų pirma, tave iš nuomojamo buto bet kada kaip šunį galį išmest į gatvę ... (aišku čia biški per žiauriai pasakiau),
visų antrą - jokių sau patinkančių investicijų į ta butą negali daryt - nes butas ne jūsų.... Reikia gyventi, taip kaip yra...
visų trečia, į paskolą sukištus pinigėlius (be palūkanų) atgautum, tą paskolinį butą pardavus + ir galėtum bet kada vėl pradėt nuomotis.... O už nuomą - pinigai vėjais.
Jeigu dar neturit vaikų - tai tik paskolą imt, vėliau gali būt per vėlu. na ,nesinuomosit gi visą gyvenimą???
Atsakyti
Mes jau turime savo jaukų lizdelį miesto centre ir artimiausius porą metų gyvensim, o ateityj apie namą galvojam. Ir visiškai nebijom paskolų 4u.gif
Atsakyti
Na as irgi nesutinku, kad nuomuotis geriau, pinigu atzvilgiu, gal, bet tikrai investiciju daryt negali, o jei suremontuosi naujai pakeisi vamzdynus, tai gali ir po keliu deinu but ismesta i gatveir tau neikas tu pinigeliu negrazins, kitas dalykas, savininkui nusispjaut, kad pas tave vanduo lasa, reiktu kranus pakeist, pro langus vejas siaucia. antra nesuitvarkysi buto taip kaip tu nori, bus kaip seimininkas nori, kiti net neleidzia vinio i siena ikalt, tai koki jaukus namai gali but? neisivaizduoju ju be paveikslu sad.gif
o kitas dalykas, as jau teik krausciasui is buto i buta, kad nebenoriu dar. ir kaip kazkas yra pasake, kad kraustymasis prilygsta gaisrui, tai pritariu 100proc. pas mane net dezes yra sukrautos kraustymui, jau nebeismetu nuo paskutinio kraustymosi (koki 3metai).
Atsakyti
Mes dar prieš dukrytės gimimą paėmėme paskolą ir nusipirkome naują buta. Įsirengėme kaip nirėjome. Nors prieš tai su vyru 3 metus pragyvenome nuomojamame bute, bet kai sužinojau, kad laukiuosi, iš karto pradėjome tvarkyti reikalus savo būstui įsigyti.
Ačiū dievui, kad turėjome tokią galimybę, nes nei pas savo tėvus, nei pas uošvius gyventi tikrai nenorėčiau. Būtų tikras pragaras blink.gif doh.gif .
Atsakyti