Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gyvensite po vestuvių?

QUOTE(toja @ 2005 10 21, 09:07)
Minevra, nosyte auksciau  biggrin.gif
pamatysi buta isigysis tada kai to visai nesitikesi, o dabar kurk gyvenima su mylimu zmogum, kad ir nuomojamam bute, mes su vyru kolei kas nuomojamam glaudziames ir zinok kai pripranti, tai ne taip baisu, nu mintys tai visad apie savo buta kamuodavo. as irgi taip kalbedavu kaip tu, tai vyras ramindavo, kad turesim, ateis toks laikas. jis buvo teisus  biggrin.gif

Aciu!!! friends.gif

Zinai, musu vyriskiai kazkuo panasus - gal isties kartais vyrai masto blaiviau nei mes? wink.gif Kai as pradedu aimanuoti, kad dar mokausi, o visi draugai jau savo gyvenimus susitvarke, maniskis man primena, kad visgi mano doktorantura jau ipuseta, taip kad ne viskas taip baisu biggrin.gif

...Kad tik tos butu kainos daugiau nebeaugtu... doh.gif
Atsakyti
O mes prieš savaitėlę įsigijom naują butuką. thumbup.gif Tiesa, jis vis dar statomas, bet kovą bus baigtas ir vasarą jau gyvensim savo nuosavam būste. thumbup.gif Pagaliau... biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės,
skaitau aš jūsų pasisakymus, tai tiek įvairiausių nuomonių, ir kažkaip pasijutau, kad esu pakankamai laiminga. Nors man palyginus su kai kuriomis, ir nedaug tų metų, bet po kolkas gyvenime turiu ko man reikia, mudu susituokę beveik 2 mėnesius, iki vestuvių gyvenom metus kartu, tai per tuos metus įsigyjom butą, nors ir šalia vilniaus(nes negalėjom sau leisti gyventi pačiam vilniui), aš dar studentė, maniškis jau keli metai kaip baigęs, dabar žada dar studijuoti. Ir žinokit kaip aš džiaugiuosi, kad įsigyjom mes tą butuką, vis ant širdie ramiau, kad moki tuos pinigus dėl savo buto, o ne nuomai.
Bet teisingai sakot, kad viskam savo laikas, kažkam jis ateina greičiau, kažkam greičiau. Sėkmės visoms, sprendžiant tokį opų klausimą.
Atsakyti
mes siuo metu numuojames buta,bet planuojam pirkti sau,kadangi geriau tuos pinigus bankui atiduot bet uz savo buta,nei moket nuomos pinigus.
bet dar negalim imti paskolos,nes dar mano dokumentai nesutvarkyti po vestuviu.
Atsakyti
Na iki mūsų vestuvių dar 1,5 metų liko. kolkas gyvename su tevais, bet ir po vestuvių planuojame pasilikti čia dar bent pora metelių, nes turime tokią atrodančią nerealiai svajonę - pasistatyti namą neimant paskolos iš banko...tikiuosi pavyks.
na bet kartais uj kaip nepatinka su tėvais. nors ir gyvename nuosavame name penkiese, bet privatumo labai truksta...sad.gif
Atsakyti
Nuomojames buta dabar.Vien del to buto ir tempiam su vestuvem,taip norisi po tokios sventes gryst i nuosavus namus.Taigi jau ja ziema planuojam po svenciu buta,o vasara vetuves.
Atsakyti
nium musu vestuves tai bus kovo 2, taj kaip tik ta diena baigs musu nama irenginet (kuri pastate) taj ten ir gyvensime.. smile.gif thumbup.gif clap.gif wub.gif cool.gif clap_1.gif
Atsakyti
iki vestuviu (kurios ivyks liepos 15d) drinks_cheers.gif mes gyvenama nuosavam bendrabutyje. nors mes jauni ( man 20, jam 24)bet jau po vetuviu turim kur gyventi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
neseniai tuo pasirupinom ir nusipirkom nama, kur jau gyvensime kaip vyras ir zmona tongue.gif tongue.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Dar su teveais:(
Atsakyti
Mes po vestuvių dar metelius turėsim gyventi Vilnius-Kaunas, nes aš dar metus Kaune studijuosiu, o jis Vilniuje dirbs verysad.gif Bet užtat jau Vilniuje turėsim savo butuką, kurį pastatys kitais metais thumbup.gif Ten ir gyvensim ax.gif
Atsakyti
Sekančią dieną po vestuvių pradėjome gyventi nuomotame bute. Pamąstėme, kad geriau susimokėti pinigėlius už nuomą ir turėti ramią namų aplinką mirksiukas.gif
Žinoma visą gyvenimą nesinuomosi, planuojame įsigyti savo būstą.
Atsakyti
Mes pasiėmėm iš banko paskolą ir nusipirkom trijų kambarių butą. Bankui mokame tiek kiek būtumėm mokėję už nuoma apie 170 Lt per mėnesį. Bet tai mūsų butas ir mes jame galime daryti ka tik nori: versti sienas, darytis remontus, keisti planavimą ir t.t. To nuomojam bute daryti negali.
Atsakyti