Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gyvensite po vestuvių?

QUOTE(Uva @ 2005 09 20, 19:05)
Aš tai sakiau po vestuvių jau tikrai negyvensiu nei su savo tėvais, nei tuo labiau su uošviais. schmoll.gif  schmoll.gif
Ir ką jūs manot, jau greit bus metai laiko kai mes gyvename su vyro tėvais. doh.gif  doh.gif
Sutariame gerai, bet man jau pabooodo ir visa tai ima eeerzinti  mad.gif  bash.gif
Ieškomės jau savo būsto, bet dar neradome, o gal jau radome?  g.gif Vakar kaip tik apžiūrėjome butą, kuris man, dabar galvoju, yra visai nieko... ax.gif

As irgi taip sakiau ir sakysiu. Buvo laikas, kai gyvenom su draugo tevais, bet tik todel, kad pirkom/remontavom savo dabartinius namus ir nebuvo iseities. Tai truko keleta menesiu. Viskas buvo okay, bet tik todel, kad zinojau, jog TUOJ issikraustysiu ir kad tai nera taip blogai. Bet NE UZ KA negyuvenciau kartu su tevais. Na... neskaitant kokiu extra situaciju, kai privercia gyvenimo salygos. Bet tik ne savo noru. gun_rifle.gif gun_rifle.gif
Cia mano nuomone... zinau keleta poru, kurie dziaugiasi gyvendami su tevais drinks_cheers.gif . Bet as tai jau ne, aciu... Nors ir mano, ir busimojo tevai labai faini, bet... gyvenimas kartu nemanau, kad butu smagu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2005 10 04, 14:52)
neskaitant kokiu extra situaciju, kai privercia gyvenimo salygos. Bet tik ne savo noru. gun_rifle.gif  gun_rifle.gif
Cia mano nuomone... zinau keleta poru, kurie dziaugiasi gyvendami su tevais

norėčiau pamatyti ar yra tokių porų kurios savo noru pasirenka gyvenimą su tėvais cool.gif

viską lemia finansai

arba tėvai turi nupirkti butą, arba reikia važiuoti į užsienį, arba imti paskolą 40 metų
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 10 04, 14:01)
norėčiau pamatyti ar yra tokių porų kurios savo noru pasirenka gyvenimą su tėvais cool.gif

viską lemia finansai

arba tėvai turi nupirkti butą, arba reikia važiuoti į užsienį, arba imti paskolą 40 metų

as esu vienas is pavyzdziu, gyvenam su tevais savo noru ir ne todel kad nebutu tam salygu, o todel kad taip norim thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 10 04, 16:01)

viską lemia finansai

Na, as zinau viena pora (jau seima, turi leliuka), kuri gyvena pas jos tevus. Jie turi savo buta, pinigu ligi valios, bet gyvena pas jos tevus. Sako "valgyt padaryta, namai sutvarkyti, mama salia...". nzn... bet va, ir su finansais gerai, o pas tevus geriausia jiems...
Taigi as nemanau, kad finansai buna pagrindine problema.
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2005 10 04, 15:24)
as esu vienas is pavyzdziu, gyvenam su tevais savo noru ir ne todel kad nebutu tam salygu, o todel kad taip norim thumbup.gif  thumbup.gif

nu tada sveikinu 4u.gif

aš manau, kad vis tiek visi nori būti šeimininkais savame kampe
ypač kai dirbi ir susituoki

tiesiog norisi savarankiško gyvenimo
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2005 10 04, 14:28)
Na, as zinau viena pora (jau seima, turi leliuka), kuri gyvena pas jos tevus. Jie turi savo buta, pinigu ligi valios, bet gyvena pas jos tevus. Sako "valgyt padaryta, namai sutvarkyti, mama salia...". nzn... bet va, ir su finansais gerai, o pas tevus geriausia jiems...

ta pati ir as norejau parasyti, kad ne finansuose esme smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2005 10 04, 16:31)
ta pati ir as norejau parasyti, kad ne finansuose esme smile.gif  4u.gif

sutinku, kad ne finansuose, as irgi tai norejau pasakyt. cool.gif Bet as geriau skaiciuosiu kiekviena centa, bet gyvensiu atskirai nuo tevu... Kiekvienam savo... mirksiukas.gif
Atsakyti
geriausia būtų paskelbti apklausą

tada pamatytume kiek yra norinčių ar gyvenančių su tėvais savo noru biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2005 10 04, 15:42)
kiekvienam savo tongue.gif

forume Vyrai ir moterys
subforume Iki vedybų

dar nežinodama šios temos
buvau paskelbus temą su klausimą: jeigu kol kas nėra nuosavo būsto, kur gyventi: pas savo ar vyro tėvus

didžioji dauguma pasakė: jokiu būdu su tėvais
geriau nuomotis arba imti paskolą

ir tik vienetai pasidžiaugė supratingais ir gerais tėvais smile.gif

tavo atvejis - išimtis iš taisyklės
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2005 10 04, 15:28)

vis dėlto dauguma atvejų viską lemia finansai...
savaime suprantama, gali būti ir kitų priežasčių, bet mano nuomone tai tik išimtiniais atvejais..
Atsakyti
QUOTE(_celeste @ 2005 10 04, 15:50)
vis dėlto dauguma atvejų viską lemia finansai...
savaime suprantama, gali būti ir kitų priežasčių, bet mano nuomone tai tik išimtiniais atvejais..

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
žinant kokia Lietuvoje yra situacija
kokie yra atlyginimai
daug žadanti valdžia ir ES

finansai nėra problema, kai pinigų pakanka 4u.gif

pasižiūrėkit Pinigų kartą, šį mėnesį išgirsim šeimų, gyvenančių iš MMA, patarimų smile.gif
Atsakyti
Kai susipazinom- jis jau turejo buta. Persikrausciau pas ji. Tad ir toliau ten gyvensim 4u.gif
Atsakyti