butu gerai, kad kas nors taip lengviai imtu ir duotu ta paskola
gal kuri zinot ten kazkur galima stoveti eileje del butu, gruodzio gatveje is pradziu del barako tipo, o po to del normalaus buto
QUOTE (Tynka @ 2004 05 20, 10:40) | ||||
na labai jau tu lengvai patarimus, kaip gyventi, dalini. Jums gavosi taip, kitiems kitaip. O juk pati kazkur sakei, kad dar nesi ne dienos dirbusi. Tai kai uzdirbsi bent ta 1000 Lt., tai galesi papasakoti, mazi ar dideli tai pinigai. |
tai tas ir yra, kad 1000 yra normalus, ne didelis atlyginimas, o nedirbu as, nes vyra turiu , kuris ant savo sprando ir mane ir vaika uzsikrove...(nebutu leliuko - dirbciau ir as po truputi) .beje, ta paskola jis ir eme, kai dar tik draugavome....
jo brolis irgi eme paskola pries pusmeti, ir jau busta nusiirko, su drauge ten pradeda isikurti...sienos plikos, net grindys nesudetos, bet gyventi kur yra...man rodosi jam irgi 1300 gaudavos per menesi vidutiniskai , bet gavo ta paskola....
ai , tiesa, prisiminiau..kai buvau studente, vasaromis po pora menesiu dirbdavau,...ant popieriaus 800 litu budavo, nukai jau rimtai dirbsiu, jauciu tikrai be 1000 po bandomojo laikotarpio nesutiksiu...juk kainos tik kyyyyyyyyyyyyyyyyyla
Mums tėvai susimetę butą nupirko
Smagumelis kas jau turit savo pastovia gyvenama vieta,va mes tai nuomuojames
.Nors ir labai geroj vietoj,mes patenkinti labai cia,bet kai zinai kad cia tik viskas laikinai
...Mes jau pries vedybas nuomavomes 6metus atgyvenom,o dabar jau bus 7metai kai cia.Nusipirkom pernai sklypa,vis svajojam apie nuosava nameliuka,tik neaisku ar istenksim pasistatyt
,o paskolos mes imti nesiryztam.

QUOTE (Jomke @ 2004 05 20, 11:51) |
Smagumelis kas jau turit savo pastovia gyvenama vieta,va mes tai nuomuojames ![]() ![]() ![]() |
o kodel nesiryztat? juk visas pasaulis skolon gyvena...reikia gyvenimu dziaugtis, naudotis malonumais, konfortu, kad ir i skola....tai seniau i kojines dedavo ir uz grynus nekilnojama turta pirkdavo...
QUOTE (Sara @ 2004 05 20, 11:54) |
o kodel nesiryztat? juk visas pasaulis skolon gyvena...reikia gyvenimu dziaugtis, naudotis malonumais, konfortu, kad ir i skola....tai seniau i kojines dedavo ir uz grynus nekilnojama turta pirkdavo... |
Nesinori tokiu isiparigojimu kai dabar toks gyvenimelis jog nezinai-siandien darba turi,o ryt jaui ne

QUOTE (Jomke @ 2004 05 20, 12:00) |
Nesinori tokiu isiparigojimu kai dabar toks gyvenimelis jog nezinai-siandien darba turi,o ryt jaui ne ![]() ![]() ![]() |
nu jau...cai del tokio poziurio tai tikrai sunkiau jauciu gyventi...nu gi aisku, akd gali but ir sunkiu akimirku, bet juk tie pinigai ideti nedings, jei nuomojaisi 7 metus plota - paskaiciuok,-kiek vejais paleidai pinigu, o jei bankui butum mokejusi,- visi butu dabar tavo.....
ai, nesuprantu tokio poziurio, tai ir nediskutuosiu, juk kiekvienas turi savo nuomone...man atrodo vienaip, kitam kitaip....
QUOTE (Sara @ 2004 05 20, 13:03) |
nu jau...cai del tokio poziurio tai tikrai sunkiau jauciu gyventi...nu gi aisku, akd gali but ir sunkiu akimirku, bet juk tie pinigai ideti nedings, jei nuomojaisi 7 metus plota - paskaiciuok,-kiek vejais paleidai pinigu, o jei bankui butum mokejusi,- visi butu dabar tavo..... ai, nesuprantu tokio poziurio, tai ir nediskutuosiu, juk kiekvienas turi savo nuomone...man atrodo vienaip, kitam kitaip.... |
as tai ir tik uz paskola, bet niekas neduoda mums

QUOTE (Drakulaite @ 2004 05 20, 11:04) |
keistas ivertinimas- bomzai ir minimumas o jei gauni minimuma tai gal jau esi bomzas? kazkaip cia keistai nuskambejo, tarsi zmogus butu smerkiamas uz tai, kad gauna minimuma, nors atidirbai kruvinai neteisinga, gyvenimas daznai buna tokiais atvejais neteisus ![]() bet kas negaus? tai matyt turi buti jau KAZKAS ![]() Lietuvoje turi buti turtuolis, kitaip sakutes pakutes p.s tfu-susinervinau cia kazkaip.......visur tie pinigiai pinigai |

vat, tikrai, kas gauna lengvai tas paskolas, tai ir sneka, lyg cia butu juoku darbas paskolas gaut ir issimoket

va, mano vyras turi savo imone ir nors uzdirba, gerokai daugiau nei minimumas, bet jam paskolos niekas lengvai neduoda. tokius valstybe taip plesia ir skriaudzia, kad ohoho

Ir mes su vyreliu kuri laika planuojame pas mano tevelius pagyventi, kol paskola pasiimsim ir savo kampa isigysim.
Baisu aisku su tom paskolom, bet ka padarysi, jei kitaip niekaip nesutaupysi net ir mazam buteliui
O del paskolu, tai geriau ne i banka, o i kokia kredito unija eiti, tai kai kuriose (gal ir visose
) jie ivertina ne tik popierini, bet ir ta "vokeliu" atlyginima
Tik aisku pas juos siek tiek palukanos didesnes
Baisu aisku su tom paskolom, bet ka padarysi, jei kitaip niekaip nesutaupysi net ir mazam buteliui

O del paskolu, tai geriau ne i banka, o i kokia kredito unija eiti, tai kai kuriose (gal ir visose

kaip as dziaugiuos, kad mudu turesime tikrai savo butuka. mums labai pasiseke. matyt, esu is tu laiminguju, kurioms dave siokia tokia paskolele. uztat dabar kad jau mokus tai moku... bet ka padarysi. geriau jau dabar siek tiek pasitaupyti ir tureti savo kampeli.
Po vestuvių gyvensim mano bute