Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gyvensite po vestuvių?

MES GYVENAM 2K. BUTE BE TEVELIU BE NUOMININKU thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Vilmux @ 2004 05 20, 14:29)
Ir mes su vyreliu kuri laika planuojame pas mano tevelius pagyventi, kol paskola pasiimsim ir savo kampa isigysim.
Baisu aisku su tom paskolom, bet ka padarysi, jei kitaip niekaip nesutaupysi net ir mazam buteliui sad.gif
O del paskolu, tai geriau ne i banka, o i kokia kredito unija eiti, tai kai kuriose (gal ir visose g.gif ) jie ivertina ne tik popierini, bet ir ta "vokeliu" atlyginima thumbup.gif Tik aisku pas juos siek tiek palukanos didesnes wink.gif

Ir jau labai idomu kur toks bankas? ohmy.gif ohmy.gif
Atsakyti
Mes likome gyventi ten, kur gyvenom ir pries vestuves, savo bute rolleyes.gif
Atsakyti

mes irgi gyvensime savo butukej, ten kur ir dabar gyvename:)nors ir laaaaabai maziukas, bet vis geriau negu nieko:))
Atsakyti
O mes eisime nuomotis koki vieno kambario butuka... kol kas....nes paskola imti ir pirkti dar nelabai negalim, o mano tevu bute gyventi irgi neiseina...
Atsakyti
Ojojoi Vilniuje baisios nuomos kainos, nebent daug uždirbate cool.gif
Atsakyti
1 kambario butuko nuoma mazdaug nuo 300 iki 600 Lt + komunalines. Priklauso koks rajonas, kaip sutvarkytas. Mes planuojam uz kokius 350 Lt susitarti. rolleyes.gif
Pinigu tai ne marios, bet maniskis barke pragyveno jau 5 metus. Sako, kad jam igriso iki gyvo kaulo. Nebenori. Mano tevu namuose gyventi butu pigiau, mama pas mane labai gera, bet maniskio ir mano tevo santykiai nekokie (jis is viso kitoki vyra mato salia manes, o ne "vargsa studenta plika subine") ... Vienas nervu gadinimas. O mums uzteks ir savu problemu... nes iki vestuviu kartu negyvenom, abu dar kol kas sakoti... wink.gif truputi... tongue.gif
Atsakyti
o mes kaip ir gyvenam taip ir gyvensim, nuomojamam bute... nesuprantu ar negeriau issinuomot buta, negu pas tevus grustis? wink.gif o veliau planuojam imti paskola thumbup.gif
Atsakyti
mes tai negalim atsidziaugti, kad pagaliau gyvenam dviese savo buste. Siandien bus kaip tik savaite kaip mudu ten gyvenam wub.gif taip gera zinoti, kad ten musu butelis, kad nereikes prie nieko taikstytis, kad ne su tevais gyvenam. Na, pas savo tevus gal ir galeciau gyventi, bet va pas uosvius tai ne uz ka. Geriausiai savo. Kol kas tik viena kambari isirengem, bet kada nors ir kita susitvarkysim. Svarbu dviese ir savo tvarkom.
Atsakyti
Su tėvais tai jau ne gyvenimas. Jie kitaip mato gyvenimą.....
Užjaučiu tas poras kurios gyvena su tėvais...
Atsakyti
QUOTE (Sara @ 2004 05 20, 11:55)
o kodel nesiryztat? juk visas pasaulis skolon gyvena...reikia gyvenimu dziaugtis, naudotis malonumais, konfortu, kad ir i skola....tai seniau i kojines dedavo ir uz grynus nekilnojama turta pirkdavo...

Nesiryzta, nes masto dar siek tiek. Zinoma lengviausia pasakyti ai visas pasaulis skolinasi ir nieko mastyt daugiau nereikia. Tik tos gyvenimo salygos pasaulyje ir Lietuvoj labai jau skirtingos dar.
Man labai patiko zurnale "Tavo vaikas" soc. mokslu daktares A. Maldeikienes issakytos mintys: "Jaunos seimos neturetu pasiduoti mitui, kad pirmiausia privalo isigyti busta. Lietuvoje prasidejo butu pirkimo bumas. Is tikruju tokie dalykai baigiasi labai greitai ir krizemis. Tiketina, kad siuo metu nekilnojamasis turtas yra pervertintas. Svarbiausia jaunam zmogui issiaiskinti, koks jo gyvenimo tikslas. Ar tikrai butas? Jaunos seimos Lietuvoje nera labai turtingos. Daugumos menesio pajamos apie 1500 Lt "i rankas" Tik pagalvokite, tektu pakloti apie 800 - 900 Lt bankui uz paskola. Kas liktu jiems patiems? Nepamirskite, kad esate jauni. Jaunas zmogus gana daug pinigu turi isleisti sau. Turi susitikineti su draugais, vaikscioti i koncertus, kino teatra ir tt. Beje, vakaruose jaunimui dabar labai madinga butus nuomoti. Ka tai reiskia? Esi nepriklausomas. Kada panorejes gali persikelti. Galu gale, jei neteksi darbo, gali isvaziuoti i kita miesta, sali. Lietuvoje jauni zmones yra labai "nemobilus". Trumpiau sakant, jei norite susenti - pirkite buta" ir tt.
Beje, pinigai prarandami, ne tik mokant nuoma, bet ir mokant paskola. Paskola imame 10-15 metu. Per tiek laiko to busto verte nukris (nebent jei butas centre, tai ne), plius dar mokesite palukanas. Taigi, ne tik nuomojant pinigai dingsta, perkant busta, jie dingsta taip pat.
O per tiek laiko, seima gali ir issiskirti, tai kaip tada su ta paskola?
Atsakyti
Artev, idomiai cia tu parasei... thumbup.gif
Paskolas baisoka imti, bet ir perspektyva visa gyvenima buti pastumdeliais nuomininkais nikokia... Mes tai norime pralaukti ta butu pirkimo psichozes laika..., pasiziureti, gal mums su darbais kokie reikalai keisis, o tada pirkti... kaip nors...
Realiausias ir greiciausias budas buta nusipirkti - tai i uzsieni nuvaziuoti, uzsidirbti ir tada pirkti... Mano drauge kruiziniuose laivuose pradirbo pora metu ir be vargo nusipirko nauja butuka, apsistate...

Maniskis irgi svaicioja apie uzsieni, tik nori vaziuoti dirbti pagal specialybe...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzudi: 20 birželio 2004 - 13:07