Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gyvensite po vestuvių?

Pas mus dabar vyksta intensyvus buto remontas, kad po vestuviu jau i savo namucius ieitumem gyvent wub.gif Nors laiko dar yra, bet ir darbu dar nemazai sad.gif Bet turim spet - nezadu nei dienos po vestuviu kartu su teveliais gyvent! Kad ir kokie geri ir supratingi jie butu - paziuros visvien skirsis...
Atsakyti
Prittariu wisom keturiom kad su tėwais gywenti nereikia, net mano mama sako man, kad niekada susituokus negywenk nei sus awo nei su jo tėwais.Na o gywensim bute, kurį man tėwai palieka, tiesiog taip situacija susiklostė.
Atsakyti
Kaip aš norėčiau gyventi atskirai, turėti savo namus cry.gif cry.gif cry.gif bet kolkas teks tenkintis ir toliau gyventi kartu su maniškio tėvais, paprasčiausiai kitokios galimybės artimiausiu metu nėra sad.gif
Atsakyti
Jau 2 metai gyvenam pas mano tėvus. Ten ir liksim po vestuvių. Na šiaip jau maniškis labai gerai sutaria su mano tėvais ir aš tuo džiaugiuosi. Aišku notėtusi atskirai, bet tėvams 3 kambarių butas būtų per didelis, reiktų keist į mažesnį, bet jie jau čia gyvena nuo savo vestuvių, konservatyvūs tėveliai, tai kad jiems kraustymasis doh.gif . Kaip ten bebūtų, o butas juk liktų mums. Neperseniausiai laimėjom loterijoje wub.gif , tai atsirado truputuką laisvų pinigėlių, tai išsiremontavom didesnį kambarį, nusipirkom naujus baldus ir kraustysimės iš mažesnio, nors ir jį tik pernai remontavom. Tai kad tėvai remontais visai patenkinti. Gyvensim visi kartu toliau
Atsakyti
QUOTE(,ickute7,2005 05 30, 16:01)
Jau 2 metai gyvenam pas mano tėvus. Ten ir liksim po vestuvių.  Na šiaip jau maniškis  labai gerai sutaria su mano tėvais ir aš tuo džiaugiuosi. Aišku notėtusi atskirai, bet tėvams 3 kambarių butas būtų per didelis, reiktų keist į mažesnį, bet jie jau čia gyvena nuo savo vestuvių, konservatyvūs tėveliai, tai kad jiems kraustymasis doh.gif . Kaip ten bebūtų, o butas juk liktų mums. Neperseniausiai laimėjom loterijoje wub.gif , tai atsirado truputuką laisvų pinigėlių, tai išsiremontavom didesnį kambarį, nusipirkom naujus baldus ir kraustysimės iš mažesnio, nors ir jį tik pernai remontavom. Tai kad tėvai remontais visai patenkinti. Gyvensim visi kartu toliau

pas mus irgi panaši situacija (dviese 4 kambarių su holu bute jie gyventi nenori) Na mes kol kas gyvenam (esam "okupavę" 2 kambarius) ir dar kažkiek laiko po vestuvių gyvensim, bet galimybei pasitaikius būtinai kraustysimės į savo būstą. Kad ir kaip gerai sutariam, savi namai yra savi.
Atsakyti
mes gyvenam ir gyvensime savo bute, jau pakankamai laiko gyvenau su jo mama, tai nė už ką negalėčiau toliau gyventi pas ją.
Atsakyti
o mes pries pora savaiciu gavom paskola ir penktadieni buta nusipirkom thumbup.gif iki siol nuomojom butuka, nes su tevais gyventi schmoll.gif
Atsakyti
Pritariu merginoms, kad savas būstas yra savas. Niekas nesuka galvos, kad nesusitvarkai, kad draugės į svečius užsuka, kad naktinėji ir pan.

Kai nusprendėm su vyru (tuomet dar draugu) gyvent kartu, jo mama mums užleido savo vieno kambario butuką. Gyvenimas atrodė, kaip rojus, nors reikėjo įdėt pastangų, kad tas butukas būtų jaukus. Taip pragyvenom iki vestuvių, būtume ir toliau gyvenę, bet mirė anyta. Teko kraustytis pas uošvį. Nors nesipykom, bet ta kontrolė, kur eini, kada griši, kas ateina į svečius, ko taip ilgai sėdi ir pan. labai užniso.

Dabar džiaugiuosi galėdama persikelti i naują savą būstą.

Linkiu visoms jaunosm šeimoms turėt savus namus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes tai ir patys nusprendėme, kad pradžioje, po vestuvių, nuomuosimės kokį butuką, o vėliau jau imsim paskolą ir kažką savo įsigysime. O ir tėvai mūsų kažkaip jau seniai vis sakydavo, kad geriausia gyventi atskirai. Nes tėvai, nors ir nieko blogo nelinki, paskui vis tiek tai vienokios, tai kitokios problemos išlenda. Kurias geriausia spręsti tik dviese. Tai kaip ir neturime jokio spaudimo ir visi turime bendrą nuomuonę ax.gif
Atsakyti
Mes irgi jau metai kaip gyvename savo bute, neisivaizduoju gyvenimo nei su savo tevais, nei su uosviais, ne del to, kad ju nemyliu ar nesutariam, tiesiog kai po ilgesnio laiko tarpo nuvaziuoji i svecius, buna smagu ir jokiu pykciu...
Atsakyti
Mes gyvenam pas mano tėvus, labai norėčiau išeiti atskirai, bet šiuo metu tokios galimybės nėra. Gyvenam mes penkiese 2 aukštų name, vietos pilnai pakanka, bet kaip norisi turėti savo butuką, nors ir vieno kambario. Kol aš dar mokaus tai gyvensim tikrai čia, bet paskui tikrai planuojam kažką savo įsigyti. Šeip turim tokia sodybėlę, bet tolokai nuo kauno ir kaime aš gyvent nenoriu. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2005 05 30, 20:28)
Mes gyvenam pas mano tėvus, labai norėčiau išeiti atskirai, bet šiuo metu tokios galimybės nėra. Gyvenam mes penkiese 2 aukštų name, vietos pilnai pakanka, bet kaip norisi turėti savo butuką, nors ir vieno kambario. Kol aš dar mokaus tai gyvensim tikrai čia, bet paskui tikrai planuojam kažką savo įsigyti. Šeip turim tokia sodybėlę, bet tolokai nuo kauno ir kaime aš gyvent nenoriu. sad.gif

Tokia pat situacija kaip ir musu kol as mokausi nera kur eito o ir nuomotis buta labai brangu iseina,nes mano teveliai patys moka uz buta mes tik atskirai maitinames,vietos irgi pakanka,bet kartais taip nusibosta kad kiekviena kisa savo nosite ne ten kur reikia ypac mano mama megsta paskaityt pamokslus,kaip noreciau isigyt kazka savo cry.gif o i sodyba teveliai nenori vaziuot jiems toli i darba,mes irgi ten vaziuot nenorim,nes ir baisu koki telika palikti pilna ten visokiu...ex yra kaip yra gal kada nors rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti