Įkraunama...
Įkraunama...

Nuogas vaikas paplūdimyje

As irgi nieko blogo nematau, jei vaikuciai laksto nuogi (aisku ne 5 metu biggrin.gif ), bet savo niekada neleidziu nuogo, jis pas mane kaip ir visi seimos nariai turi maudimosi glaudes (netgi ne vienas, jei netycia pasisiotu ) smile.gif
Atsakyti
iki kokių 2-3 metų tai manau nieko baisaus, tik kad nepridirbtų ant smėliuko rimtų reikalų hihihi.gif bet jei didesni tai man neeee schmoll.gif negražu... Savojo tai kažkaip niekeda ir neleidau nuogo ax.gif
Atsakyti
musu duktrytei metukai ir du menesiai - ka tik buvom prie juros. is pradziu begiojo su kelnaitemis o veliau tos kelnaites patapo smelio kaupykla tai teko numauti. kai norejau uzmauti naujas pradejo saukti tai tada jau teko be ju paleisti. o kiek laimes buvo!
ji apskritai labai megsta buti nuogute, tai daznai namie leidziu pabegioti tik su kelnaitem:)
Atsakyti
Na, man gražu, kai mažiai nuogučiai pleže bėginėja smile.gif
Savo bernužėlio (3 m.) nuogo nepaleidžiu, dedu medvilninius triusikiukus, nes man kažkaip atrodo negerai, jei jam smėliuko prilįs ten kur nereikia g.gif
Atsakyti
man tai pat nieko tokio atrodo jei mazylis nuogas laksto. bet mano seimoj tai vyras draudzia tokius dalykus. Liepia bent su apatinem kelnaitem palikti.
Atsakyti
Mano nuogas net nuosavam kieme nelaksto schmoll.gif O paplūdimyje tuo labiau nelakstytų. Turim dvejas maudymosi kelnaites ir daugybę apatinių kelnaičių, tad yra kuo pakeist, kai susitepa biggrin.gif
Atsakyti
nematau nieko blogo ,jei vaikas plikutis laksto...manau jei darys koki sysy tai padarys ir pro kelnytes nu nenusaugosi... schmoll.gif na maniske tai buna su maudomu,nes kazkaip pati va nenoreciau nuogu uzpakaliu ant smeliuko ar zoles atsisesti.... blush2.gif o savo kiemelyje tai su kelnaitem buna iki tol kol i baseiniuka neilipa....tada ji kazkodel viska nuo saves plesia.... biggrin.gif
Atsakyti
man tai visai nieko baisaus nera kad vaikas nuogas laksto smile.gif buvom pries savaite pajury tai musu mazius wub.gif taip pat lakste nuogas kas cia tokio 4u.gif
Atsakyti
nematau nieko blogo,kad vaikuciai laksto nuogais uzpakaliukais,miela... mes irgi saviski leidziam pasiganyti be trumpikiu... kartais dedam maudymosi kelnaites,kartasi triusikelius,o kartasi nieko,jam taip smagiausia...o kad prisisios tai jo majo.... juk ne arklys!uzzeri smeliuku ir viskas. as saviskiui kasiau mazas duobutes papludimyje,po reikaliuko,uzzeriu ir vsio...pakeli galva,zmones sypsosi biggrin.gif
Atsakyti
Nieko blogo nematau. Man gražu, o vaikams, jei su saiku, net sveika pabūti nuogiems. Kad nekiltų klausimų, nepritekliaus nėra - turi du maudymosi kostiumėlius. Na, geriau paskaičiavus, net tris ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2010 07 16, 16:13)
nematau nieko blogo,kad vaikuciai laksto nuogais uzpakaliukais,miela... mes irgi saviski leidziam pasiganyti be trumpikiu... kartais dedam maudymosi kelnaites,kartasi triusikelius,o kartasi nieko,jam taip smagiausia...o kad prisisios tai jo majo.... juk ne arklys!uzzeri smeliuku ir viskas. as saviskiui kasiau mazas duobutes papludimyje,po reikaliuko,uzzeriu ir vsio...pakeli galva,zmones sypsosi  biggrin.gif

kažin, ar patys norėtumėt paskui ant tokio "reikaliuko" atsisėst? O jei ant didesnio? Juk nieko tokio. O jeigu jūsų vaikas iškapstys kokį kito vaiko paliktą "reikaliuką" ?

Neleidžiu lakstyt nuogam, nieko gražaus viešam paplūdimy ar tai mažas, ar tai didelis. Juo labiau, kad vyresniems vaikam 5-6 metų kyla klausimai: "kas ten yra?". Teko matyt, kaip tokia smalsi mergytė atsitūpusi tyrinėjo panašiai dvimečio grožybes. Visai nenoriu, kad ir maniškius taip tyrinėtų ar apžiūrinėtų. Arba guli moteriškės ir kalba: "va, koks šito bus didelis, o šitą nuskriaudė dievulis" ir pan.
Atsakyti
Man nei grazu nei negrazu... bet as ziuriu is kitos puses,pati nenoreciau nuoga sedeti ant smelio.. ir dukrytes niekad nuogos nepaleidziam po papludimi,per triusikelius tikrai maziau smeliuko prilenda ten kur nereikia.
Ir tevu,kurie kad ir mazucius vaikucius nuogus laiko prie juros,taip ir norisi paklausti ar triusikeliu neturite? ne todel,kad negrazu,o tiesiog nematau tame nieko gero..
bet dar blogiau atrodo,kai vaikus su sauskelnemis laiko. prie juros karsta,vaikuciui uzpakaliukas sunta.. apie tai nepagalvojama.
Mes net kai dukrytei 2-4 menesiai buvo prie juros budavome tik su triusikeliais,nekilo ranka sauskelniu deti schmoll.gif
Dar kai kas,is kur zinote,kad jusu vaiko koks iskrypelis nestebi? unsure.gif
Atsakyti