O ypac nepernesu kai dideli vaikai(3-4metu) nuogi laksto
Nors mano vyrykui tik metukai,bet visada uzdedu triusiukiukus ar pampersa,nepatinka kai nuogi vaikai begioja + sedi ant smelio uzpalkalis aplimpa
QUOTE(Pauling @ 2010 07 02, 14:34)
Nors mano vyrykui tik metukai,bet visada uzdedu triusiukiukus ar pampersa,nepatinka kai nuogi vaikai begioja + sedi ant smelio uzpalkalis aplimpa
3-4 metų vaikai pliki man jau irgi plikais užpakaliais kažkaip ne, bet pypliai 2 metų - nematau nieko blogo.
QUOTE(Isila @ 2010 07 02, 16:18)
3-4 metų vaikai pliki man jau irgi plikais užpakaliais kažkaip ne, bet pypliai 2 metų - nematau nieko blogo.
O labai jau didelis skirtumas tarp 2 ir 3 metų vaiko?
QUOTE(mylimuke @ 2010 07 02, 18:01)
Nu tikrai yra skirtumas
QUOTE(mylimuke @ 2010 07 02, 18:01)
o tai norit pasakyti nėra?
QUOTE(Isila @ 2010 07 02, 23:32)
Aš klausiau, ar didelis, o ne ar yra
ir man nepatinka nuogi vaikuciai papludimy. Mes visada su triusikeliais, buvom mazesni - su pampersais
Stengiamės būti su triusikėliais, bet įbridus į vandenį, jie sušlampa, o mūsų pedantas, nenori vaikščioti su šlapiais
Nieko blogo nematau tame, kad vaikas nuogu užpakaliuku būtų pajūryje iki kokių trijų metų. Šia juk ne penki metai ar daugiau....
QUOTE(Emerencija @ 2010 06 07, 19:30)
Dažnai matau, kad tėvai vaikus paplūdimyje paleidžia nuogus
man toks tėvų elgesys nepriimtinas. Nenorėčiau, kad kokie iškrypėliai nužiūrinėtų mano nuogą vaiką
Ar toks tėvų elgesys kitiems priimtinas ? Ar patys leidžiate vaikams nuogiems lakstyti, kitiems matant?
ar aplamai tai yra normalu?
Ar toks tėvų elgesys kitiems priimtinas ? Ar patys leidžiate vaikams nuogiems lakstyti, kitiems matant?
ar aplamai tai yra normalu?
kitu tevu nuogi vaikai manes netrigdo, taciau saviskes su maudymukais rengiu
nieko prieš neturiu kad plikas pabūtu bet dažnai nori pats apsirengti :0
Manau, kad kelnaičių reikia, nors kai kitų pypliukai laksto nuogi tai man netrugdo, savotiškai žavu