Įkraunama...
Įkraunama...

Nuogas vaikas paplūdimyje

Nors mano vyrykui tik metukai,bet visada uzdedu triusiukiukus ar pampersa,nepatinka kai nuogi vaikai begioja + sedi ant smelio uzpalkalis aplimpa schmoll.gif
O ypac nepernesu kai dideli vaikai(3-4metu) nuogi laksto schmoll.gif
Atsakyti
As irgi leidziu savo jauneli paplikinet,bet jau pastebejau kad jis nori uzsidet kelnaites.Taip ir padarome smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pauling @ 2010 07 02, 14:34)
Nors mano vyrykui tik metukai,bet visada uzdedu triusiukiukus ar pampersa,nepatinka kai nuogi vaikai begioja + sedi ant smelio uzpalkalis aplimpa schmoll.gif
O ypac nepernesu kai dideli vaikai(3-4metu) nuogi laksto schmoll.gif

3-4 metų vaikai pliki man jau irgi plikais užpakaliais kažkaip ne, bet pypliai 2 metų - nematau nieko blogo.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2010 07 02, 16:18)
3-4 metų vaikai pliki man jau irgi plikais užpakaliais kažkaip ne, bet pypliai 2 metų - nematau nieko blogo.

O labai jau didelis skirtumas tarp 2 ir 3 metų vaiko?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 07 02, 18:01)

Nu tikrai yra skirtumas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 07 02, 18:01)

o tai norit pasakyti nėra? blink.gif tai ir tarp 1 metų ir 2 metų gal to skirtumo nėra? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2010 07 02, 23:32)
o tai norit pasakyti nėra?  blink.gif tai ir tarp 1 metų ir 2 metų gal to skirtumo nėra?  bigsmile.gif

Aš klausiau, ar didelis, o ne ar yra tongue.gif Kuo vyresnis žmogiukas, tuo mažesnis skirtumas vizualiai. Šioje temoje nematau didelio skirtumo, ar dvimetis nuogas lakstys, ar trimetis.
Atsakyti
ir man nepatinka nuogi vaikuciai papludimy. Mes visada su triusikeliais, buvom mazesni - su pampersais smile.gif
Atsakyti
Stengiamės būti su triusikėliais, bet įbridus į vandenį, jie sušlampa, o mūsų pedantas, nenori vaikščioti su šlapiais biggrin.gif Nieko blogo nematau tame, kad vaikas nuogu užpakaliuku būtų pajūryje iki kokių trijų metų. Šia juk ne penki metai ar daugiau.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2010 06 07, 19:30)
Dažnai matau, kad tėvai vaikus paplūdimyje paleidžia nuogus  blink.gif man toks tėvų elgesys nepriimtinas. Nenorėčiau, kad kokie iškrypėliai nužiūrinėtų mano nuogą vaiką scare.gif
Ar toks tėvų elgesys kitiems priimtinas ? Ar patys leidžiate vaikams nuogiems lakstyti, kitiems matant?  unsure.gif
ar aplamai tai yra normalu?

kitu tevu nuogi vaikai manes netrigdo, taciau saviskes su maudymukais rengiu ax.gif daugiau del to kad jos mergytes ir visokiu graziu galima gauti, bet mano vaikuciai bent su triusikeliais turi buti, tikrai siais laikas tokiu iskrypeliu yra, kad net baisu pagalvot g.gif schmoll.gif
Atsakyti
nieko prieš neturiu kad plikas pabūtu bet dažnai nori pats apsirengti :0
Atsakyti
Manau, kad kelnaičių reikia, nors kai kitų pypliukai laksto nuogi tai man netrugdo, savotiškai žavu smile.gif
Atsakyti