Įkraunama...
Įkraunama...

Nuogas vaikas paplūdimyje

na maniskis lakste nuogas ir sysiuka visko padarydavo
, jei rimtesnis reikaliukas surinkdavom blush2.gif
Atsakyti
Vaikas buna nuogas,gal ir nelabai higieniska,bet taip jam tikrai linksmiau smile.gif
Atsakyti
schmoll.gif o ypač mergytėms.gi smėliuko gali papulti kur nereikia....nemanau, kad kokios plonytės kelnaitės trukdo vaikui
Atsakyti
su kelnytem ar be vistiek papuls ax.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif ,

as manau,kad nuogas vaikas papludimi,tai nieko cia baisaus,tikrai niekad nesusimasciau,kad galetu kam trugdyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano kleckui metukai, bet papludimi kiek buvom visada trusikelius uzmaudavau... seip nuogi vaikai nemaiso, bet man tiesiog negrazu....
Atsakyti
O man kažkaip nei negražu nei gražu.Juk mažas vaikas ir namatau kas čia bloga jei palakstys nuogas,tegu odelė pakvėpuja be pampių.Nekalbu apie vaikus 4mečius ir tt.Be metinukai ar dvimetinukai tai normalu.O smėliuko prilys ir per plonas kelnaites.
Atsakyti
Man tai gražu mažas leliuko užpakaliukas, o dėl higienos tai jokie pamperiai ar triusikėliai neapsaugos nuo smėlio, jo vistiek pateks.
Atsakyti
Man kažkaip neestetiškai atrodo nuogas vaikas viešoje vietoje, nesvarbu, ar tai kūdikis ar kelių metukų vaikelis. Kitas dalykas, vis tiek nors kažkiek higieniškiau su maudymosi kelnytėm.
Atsakyti
Man tai negrazu nesvarbu kad vaikas mazas tai ir neestetiska ir nehigieniska unsure.gif
Atsakyti
Man kiti vaikai nuogi svelnumo sypsena kelia, tokie fainulkos, ypac maziukai, vos vaikstantys.. bet savo vaika matyti nuoga nejauku, nezinau kodel.. nuo 2 metu jau dedavau kelnytes.
Atsakyti
Man ir negrazu ir nehigieniska. Siemet as jam jau dejau neperslampamas kelnytes ir del grozio ir su mintim jei sugalvos padaryti dideli ar maza reikala tai geriau jau i kelnytes lai varo nei prie kokios tetules ar dedules galvos. biggrin.gif
Atsakyti