Įkraunama...
Įkraunama...

Nuogas vaikas paplūdimyje

negražu nuogi vaikučiai papludimį, aš maunu plafkes savo piliečiui
Atsakyti
Mano nuomone tokia kad tikrai yra negražu nuogi vaikai papludimyje.Kažkaip nesuprantu aš kam juos ten paleisti nuogus.Auginu mažylius bet nei vienas nebuvo nuogas tam yra kelnaites papiai plaukijimo ir.tt
Atsakyti
Man tai gaila metinukų, kurių mamos leidžia po smėliuką rėplioti su sauskelnėm. Odelė šunta, prilenda smėlio. Mano sūnui dveji. Ir pernai ir šiais metais jis buvo nuogalius. Kitais metais žiūrėsim. Mes ir patys nudistų pliažo mėgėjai. Ten ir žmonių nedaug ir gali be viršutinės dalies degintis. Negaliu pakęsti baltų lopų ant odos biggrin.gif
Atsakyti
Visiskai pritariu inge77 4u.gif Musu mazutei vasara suejo 2 metukai, bet pliaze su sauskelnem nesam buvusios thumbup.gif Kai einam giliau i vandenuka, uzmaunu triusikelius, bet po papludimi dazniausiai laksto nuoga, juk reikia uzpakaliukui saules voniu smile.gif
Atsakyti
Maniskiai dar net ir sia vasara buvo visiskai nuoguciai tongue.gif Bandziau vyresneli aprengt, bet tuoj pat visa atributika nusiimdavo biggrin.gif Visai nieko cia blogo namatau...
Atsakyti
Ne karo metas juk!yra sauskelnes,kurios netgi neperslampa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(miligerta @ 2010 08 30, 15:45)
Ne karo metas juk!yra sauskelnes,kurios netgi neperslampa lotuliukas.gif

Neperšlampa ir nekvėpuoja, turbūt. Jeigu su šunimis į pliažą ateina ir niekas nieko nesako, tai, manau, nieko neatsitiks, jei mažas dvimetis nuogaliukas sisiuką į smėliuką padarys. Savo mažai dviejų mėnesių dukrytei irgi prie jūros sauskelnes nuimdavau, saulės vonių visiems reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inge77 @ 2010 08 30, 17:28)
Neperšlampa ir nekvėpuoja, turbūt. Jeigu su šunimis į pliažą ateina ir niekas nieko nesako, tai, manau, nieko neatsitiks, jei mažas dvimetis nuogaliukas sisiuką į smėliuką padarys.  Savo mažai dviejų mėnesių dukrytei irgi prie jūros sauskelnes nuimdavau, saulės vonių visiems reikia  lotuliukas.gif

Tai,nesuprantu g.gif ir pati nuoga vaiksciokit,gi galima vaikui ir kelnaites uzmauti,nereik tu pampersu,jei jau jie tokia blogybe doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DijaDeima @ 2010 08 30, 18:05)
Tai,nesuprantu g.gif ir pati nuoga vaiksciokit,gi galima vaikui ir kelnaites uzmauti,nereik tu pampersu,jei jau jie tokia blogybe doh.gif

drinks_cheers.gif
Sutinku pampersuos nėra gera vaikui, taigi nekaro metai manau triusikėlių dar gal turim, pasimaudė vaikas numauni šlapius apmaunu kitus sausus, prisisios permausi kitus.
Atsakyti
grazu negarazu, lotuliukas.gif juokingai jus cia snekat blink.gif
jums negrazu o man grazu nu ir ka dabar? kurios teisesnes? manau kiekvienos mamytes asmeninis reikalas, lygiai taip pat kaip ir matinimas krutimi viesoje vietoje, vieniems cia nieko blogo o kiti gatavi kiausiniais apmetyti, doh.gif
Atsakyti
Nuogus vaikus masinėse žmonių susibūrimo vietose vertinu labai neigiamai.
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2010 08 30, 21:15)
drinks_cheers.gif
Sutinku pampersuos nėra gera vaikui, taigi nekaro metai manau triusikėlių dar gal turim, pasimaudė vaikas numauni šlapius apmaunu kitus sausus, prisisios permausi kitus.

O kam tie triusikėliai? O kai dešimti prisisioti baigsis? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti