plikinejam sode, o viesoj vietoj man norisi dukryte pridengt triusikeliais

kai bunam prie vandens visada dedam triusikiukus,aisku daba tai jau vyrelis tai turim vaikiskas plafkes

QUOTE(Vilika @ 2010 06 08, 14:54)
Kitus vaikus, jau suvokiančius lyčių skirtumą...pastebėjau, kad mano dukrytė visada sutrikdavo, kai paplūdimyje prie jos pribėgdavo koks dvimetis nuogalius ir kviesdavo pažaisti...nežinau ar reikalingos trimečiui ar keturmečiui vaikui tokios anatomijos pamokos...

As tai nepastebejau kad vyresni vaikai kikentu is kudikiu plikais uzpakaliais

Bet jei sakot trikdo..
Kazi ar turetu...Keturmetis turbut ir taip jau yra mates kad berniukas ir mergaite skiriasi ir kaip ten yra.
Man labiau priimtina kai dukrytė paplūdimyje laksto su triusikėliais

QUOTE(Soy @ 2010 06 09, 09:07)
1. As tai nepastebejau kad vyresni vaikai kikentu is kudikiu plikais uzpakaliais
Bet jei sakot trikdo..
2. Kazi ar turetu...Keturmetis turbut ir taip jau yra mates kad berniukas ir mergaite skiriasi ir kaip ten yra.

Bet jei sakot trikdo..
2. Kazi ar turetu...Keturmetis turbut ir taip jau yra mates kad berniukas ir mergaite skiriasi ir kaip ten yra.
1 Aš esu pastebėjusi...nedažnai, bet tikrai taip būna...ypač jei berniukai būna keli grupelėje, tai dažnai pastebi mergytes be triusikėlių...
2 ir taip, ir ne...jei vaikas neturi mažesnio brolio ar sesers.gali būti ir nematęs...išskyrus tuos atvejus, kai vaikai kartais trumpam patys pasirodo, ką turi...bet tai nereiškia, kad jiems yra tai įprasta matyti...
QUOTE(Vilika @ 2010 06 09, 11:39)
1 Aš esu pastebėjusi...nedažnai, bet tikrai taip būna...ypač jei berniukai būna keli grupelėje, tai dažnai pastebi mergytes be triusikėlių...
2 ir taip, ir ne...jei vaikas neturi mažesnio brolio ar sesers.gali būti ir nematęs...išskyrus tuos atvejus, kai vaikai kartais trumpam patys pasirodo, ką turi...bet tai nereiškia, kad jiems yra tai įprasta matyti...
2. Tuolab kam slepti? Tegul mato, kas tame blogo? Nesuprantu kam ta daryti 'neiprastu dalyku'?
QUOTE(Soy @ 2010 06 09, 16:47)
2. Tuolab kam slepti? Tegul mato, kas tame blogo? Nesuprantu kam ta daryti 'neiprastu dalyku'?
o kodėl mes tada nuogi nevaikštom? kodėl mes tai slepiam....? ir kodėl savo šiek tiek ūgtelėjusiems vaikams aiškinam, kad darželyje nenusimautų kelnaičių prieš kitus vaikus?
Ar jums nebuvo, kad tik uždėdi trusikėlius, vaikas įbreda į vandėnį arba prisėda ant šlapesnio smėliuko ir iš karto jie susišlapina. Tada mažys pats juos iš karto nuima ir su šlapiais žaisti nenori. Pakeiti - po penkių minučių tas pat

QUOTE(Vilika @ 2010 06 09, 17:31)
o kodėl mes tada nuogi nevaikštom? kodėl mes tai slepiam....? ir kodėl savo šiek tiek ūgtelėjusiems vaikams aiškinam, kad darželyje nenusimautų kelnaičių prieš kitus vaikus?
Kai kurie prie vandens telkiniu tam tikruose papludimiuose nuogi ir vaiksto.
O siaip jei jums nera skirtumo tarp suaugusio nuogo zmogaus ir kudikio tai ka as galiu paaiskinti.
Darzelyje ne vieta vaiksciot be kelnaiciu. Tuo tarpu papludimyje tas priimtina. Darzelyje matyt su maudymosi kelnaitem taip pat nevaiksto vaikai. Ar vaiksto?
kazkaip nematau reikalo kad ir vaikas kad jis turetu buti nuogas.. vis delto viesa vieta.. o seis musu laikais pedofilija taip isplitus...
tai jau geriau uzdeti triusikelius..
tai jau geriau uzdeti triusikelius..
nematau nieko blogo, jei maziukas begioja papludimyje nuogu uzpakaliuku