Įkraunama...
Įkraunama...

Nuogas vaikas paplūdimyje

Man priimtina su triusikėliais, nuogi - ne ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 29 spalio 2011 - 22:01
grieztai NE nuogybei viesoj vietoj schmoll.gif
net vaikas turi turet sauguma, o tai fotkins kokie iskrypeliai ir des dar kur i interneta doh.gif
Atsakyti
niekada istikruju apie tai nebuvau pagalvojusi.nu tikrai yra visokiu iskrypeliu, visadamergyte pati nusimaudavo triusikelius, nes cydavo jei reikedavo apmauti ir nebuvau pagalvojusi, jog kazkas gali nuziurineti, nu tikekimes siais metais jau bus didesne ir eis susikalbeti suja g.gif
Atsakyti
As anksciau apie tai net nesusimastydavau, o vienoje kelioneje susidureme su piktais zvilgsniais kai savo metinuka plikuti papludimy paleidom doh.gif tai kita karta jau dejom triusikelius ir, tiesa pasakius, dabar visada deciau, na ne tik del padorumo, bet ir del patogumo, vaikui maziau smeliuko prilenda ten kur nereikia biggrin.gif
Atsakyti
as irgi nemasciau apie nuoguma.Bet kai atejo vasara, sugalvojau eit su dukryte(2metukai) be pamperio i lauka - smelio deze.Ir pagavau save mastant:o jeigu smelio dezej kitas vaikas prisisiotu ar prikakotu, tai labai nervuociaus.Tai ir prie juros, jei papludymy...
Atsakyti
Aš prieš nuogumą paplūdimy, nesvarbu, kokio amžiaus ir lyties vaikas.. schmoll.gif Visada saviškius su maudymosi kostiumėliais rengiu..Ir dėl higienos, patogumo, ir dėl to, kad kažkam nesukelt kažkokių minčių, nebūtinai iškrypėliškų, tiesiog.
Atsakyti
Vertinu neigiamai,jau vien dėl higienos,o toliau jau žinoma ir kitų žvilgsnių,patogumo,saugumo... Nepriimtina man tiesiog,niekada neleidžiu savo vaikams plikais užpakaliukais lakstyti net ir nuosavam kieme.
Atsakyti
O as nieko blogo nematau schmoll.gif manau, tai zmoniu kompleksai blush2.gif yra gi nudistu papludimiai, ir sveiki jie biggrin.gif
Vat del iskripeliu sutinku, bet abejoju ar jiem idomus vaikuciai iki 3-4 metuku g.gif
Na ir palaikau ta nuomone kad gali prikakoti ir prisisioti smile.gif o siaip as nieko pries nuoguma neturiu 4u.gif

P.S. tik nepradekit moralizuot, gincytis, cia kiekviena issakom savo nuomone 4u.gif
Atsakyti
na, as tame vaikiskame nuogume nematau nieko bloga... blush2.gif ypac daugiau tuose seimyniniuose pliaziukuose - pvz prie ezeru ar upiu, kur zmones sodus ar sodybas turi... blush2.gif bet kadangi saulytes prisibijau, tai stengiuosi kiek galima daugiau pridengta vaika laikyt prie vandens telkiniu - na, kad ir nuogisius, bet ilgais medvilniniais baltinukais tada. o visi tie maudymosi kostiumai maziukams tai man atrodo tokia kankyne... doh.gif nors va nusipirkom - bandysim lietuviskam pajury sia vasara. gal nuomone pasikeis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2011 11 01, 22:50)
grieztai NE nuogybei viesoj vietoj  schmoll.gif
net vaikas turi turet sauguma, o tai fotkins kokie iskrypeliai ir des dar kur i interneta  doh.gif

pilnai pritariu!! reikia gerbti ir saugoti vaiko privatuma, tai tevu pareiga
Atsakyti
Man tai laaaabai nepriimtina schmoll.gif . Kaip ir nuogu vaiku fotografavimas. Vaikui trusikuciai ar lengvi sortukai didelio nepatogumo nesudarys, o visai kitas vaizdas aplinkiniams (pvz man tai tikrai nemalonu matyti), niekas nenufotkins, niekas nenuziures...
Atsakyti
QUOTE(musik @ 2012 07 01, 13:54)
O as nieko blogo nematau  schmoll.gif  manau, tai zmoniu kompleksai  blush2.gif  yra gi nudistu papludimiai, ir sveiki jie  biggrin.gif
Vat del iskripeliu sutinku, bet abejoju ar jiem idomus vaikuciai iki 3-4 metuku  g.gif
Na ir palaikau ta nuomone kad gali prikakoti ir prisisioti  smile.gif  o siaip as  nieko pries nuoguma neturiu  4u.gif

P.S. tik nepradekit moralizuot, gincytis, cia kiekviena issakom savo nuomone  4u.gif

net kudikiai ydomus kaip kam unsure.gif
Atsakyti