viesoje vietoje tik uz triusikelius, maudimukus ir kt.na man paciai nesmagu jei pajury palei nosi begioja nuogi vaikuciai, na nesunku gi uzdeti kelnaites
savo namu kieme, sode ir kt.atokioje aplinkoje tebunie ir nuogi..

QUOTE(gelep @ 2012 09 20, 15:12)
Aš tik už triusikėlius. Ar bent jau su sauskelnėm palieku. Nes kaip pastebėjau, po to tėvai nejaučia tos ribos iki kada dar padoru būti be kelnaičių vaikui. Esu ne kartą mačiusi, kai jau ir krūtinė mergaitei formuojasi, o ji vis dar be kelnaičių, apačios ir viršaus. Aišku vienetai, aišku išimtis, bet būna.

O man tai jokie vaikai nuogi netinkamai atrodo - manau pazeidzia ju teises.
geriau aprengti..
as visada vaikui triusikelius uzmaunu, man asmeniskai nepatinka kai pliki po papludymi laksto, suauge juk apsirenge vaiksto, tai kodel vaikai turetu but ne

Neleidziu nuoguciui lakstyti,vien todel kad smeliuko neprilystu ten kur nereikia

Bet kad ir taip to smėlio prilenda, po pampiu ohoho kiek radau
Aš nematau tame nuogume nieko blogo. Kadangi saulė nieko gero, tai aprengus šviesiais marškinėliais, nuoga dupcia gali lakstyt, tiek ten jos tesimato
Ar geriau šlapiom kelnytėm vaikui būti? O kiek sausų pasikeitimui reiktų pasiimti, jei vaikas kas 5 minutės lenda vandenin?

Aš nematau tame nuogume nieko blogo. Kadangi saulė nieko gero, tai aprengus šviesiais marškinėliais, nuoga dupcia gali lakstyt, tiek ten jos tesimato

QUOTE(ventus @ 2012 11 08, 08:42)
Papludimyje, net nehigieniška nuogą vaikutį laikyti, taigi smėlio visur prilįsti gali 

nudistu plezuose skirta nuogiems lepintis saulute o ne viesam, nesvarbu ar tai vaikas ar suages
man tai labai nepatinka, ypac berniukai lakstantys nuogi
vasara dukryte ( 1met 8men) taip ziurejo i vieno bernioko turta kad net gavom persikelt i kita vieta
laibai panelei idomai atrode ten kas pas ji yra nes pati neturi tokio

man tai labai nepatinka, ypac berniukai lakstantys nuogi