Įkraunama...
Įkraunama...

Nuogas vaikas paplūdimyje

viesoje vietoje tik uz triusikelius, maudimukus ir kt.na man paciai nesmagu jei pajury palei nosi begioja nuogi vaikuciai, na nesunku gi uzdeti kelnaites biggrin.gif savo namu kieme, sode ir kt.atokioje aplinkoje tebunie ir nuogi..
Atsakyti
QUOTE(gelep @ 2012 09 20, 15:12)
Aš tik už triusikėlius. Ar bent jau su sauskelnėm palieku. Nes kaip pastebėjau, po to tėvai nejaučia tos ribos iki kada dar padoru būti be kelnaičių vaikui. Esu ne kartą mačiusi, kai jau ir krūtinė mergaitei formuojasi, o ji vis dar be kelnaičių, apačios ir viršaus. Aišku vienetai, aišku išimtis, bet būna.

drinks_cheers.gif riba turi but esu ir as macius tokius paaugusius vaikucius ir lakstancius vis dar nuogus blush2.gif nui negraziai atrodo 4u.gif
Atsakyti
O man tai jokie vaikai nuogi netinkamai atrodo - manau pazeidzia ju teises.
Atsakyti
geriau aprengti..
Atsakyti
as visada vaikui triusikelius uzmaunu, man asmeniskai nepatinka kai pliki po papludymi laksto, suauge juk apsirenge vaiksto, tai kodel vaikai turetu but ne g.gif
Atsakyti
Papludimyje, net nehigieniška nuogą vaikutį laikyti, taigi smėlio visur prilįsti gali cool.gif
Atsakyti
Niekuomet neleidžiu vaikučiams paplūdimyje bėgioti ar maudytis nuogiems. Labai patenkintos būna su maudymosi kostiumėliais thumbup.gif
Atsakyti
Nematau nieko blogo 1.6m vaikiukui truputeli pabuti nuogam ax.gif
Atsakyti
Neleidziu nuoguciui lakstyti,vien todel kad smeliuko neprilystu ten kur nereikia tongue.gif
Atsakyti
Bet kad ir taip to smėlio prilenda, po pampiu ohoho kiek radau doh.gif
Aš nematau tame nuogume nieko blogo. Kadangi saulė nieko gero, tai aprengus šviesiais marškinėliais, nuoga dupcia gali lakstyt, tiek ten jos tesimato smile.gif Ar geriau šlapiom kelnytėm vaikui būti? O kiek sausų pasikeitimui reiktų pasiimti, jei vaikas kas 5 minutės lenda vandenin? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ventus @ 2012 11 08, 08:42)
Papludimyje, net nehigieniška nuogą vaikutį laikyti, taigi smėlio visur prilįsti gali  cool.gif

drinks_cheers.gif tikrai ne vieta nuogambuti schmoll.gif
Atsakyti
nudistu plezuose skirta nuogiems lepintis saulute o ne viesam, nesvarbu ar tai vaikas ar suages schmoll.gif
man tai labai nepatinka, ypac berniukai lakstantys nuogi doh.gif vasara dukryte ( 1met 8men) taip ziurejo i vieno bernioko turta kad net gavom persikelt i kita vieta unsure.gif laibai panelei idomai atrode ten kas pas ji yra nes pati neturi tokio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanesa9: 18 lapkričio 2012 - 15:36