Įkraunama...
Įkraunama...

Nuogas vaikas paplūdimyje

Aš irgi esu prieš nuogus vaikučius, tad net ir kūdikiui dėjau bent jau triusikėlius arba palikdavau su pampersu. Lygiai taip pat elgiausi ir šiemet atostogaudama - maudymukas, triusikėliai arba tiesiog pampersas. Viskas priklausydavo nuo oro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RytineSaule @ 2012 09 02, 13:46)
Aš irgi esu prieš nuogus vaikučius, tad net ir kūdikiui dėjau bent jau triusikėlius arba palikdavau su pampersu. Lygiai taip pat elgiausi ir šiemet atostogaudama - maudymukas, triusikėliai arba tiesiog pampersas. Viskas priklausydavo nuo oro ax.gif

o aš nieko nematau blogo schmoll.gif
nors pati dukrytei uždedu maudymosi kostiumėlį, bet kai ji nusiima jį, neverčiu jo užsidėti, žiūrėk po kurio laiko vėl užsideda, aš už tai, kad vaikas jaustųsi patogiai, varžyti paplūdimyje ar namie aš jo tikrai neversiu, kaip neversiu prievarta būti ir nuogam schmoll.gif šioj vietoj jau vaiko pasirinkimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RytineSaule @ 2012 09 02, 13:46)

nu neskaitant to, kad ten visur gali pribyreti smeliuko ar dar ko, tai nieko blogo nematau tame, kad vaikutis nuogas palakstytu smile.gif iki tam tikro amziaus tai pilnai normalu, juk kuneliui irgi reikia laisves nuo rubu smile.gif bet kiekviena savaip auginam vaikus smile.gif
Atsakyti
Aš tik už triusikėlius. Ar bent jau su sauskelnėm palieku. Nes kaip pastebėjau, po to tėvai nejaučia tos ribos iki kada dar padoru būti be kelnaičių vaikui. Esu ne kartą mačiusi, kai jau ir krūtinė mergaitei formuojasi, o ji vis dar be kelnaičių, apačios ir viršaus. Aišku vienetai, aišku išimtis, bet būna.
Atsakyti
Su pampersiuku smile.gif
Atsakyti
aš už maudymuką ar triusikėlius smile.gif
Atsakyti
Aš už kelnaites ar maudymukus, bet jei aplink laksto nuogučiai vaikučiai tai tikrai pykčio ir neigiamų emocijų nekelia smile.gif
Atsakyti
As uz maudymosi kelnaites. Nebutina sprausti i ankstus maudymosi kostiumelius (kad ir kaip graziai atrodytu..). Bet mano manymu visiskai nuoga vaika paleisti zaisti su smeliu nera labai higieniska.
Atsakyti
QUOTE(gelep @ 2012 09 20, 16:12)
Aš tik už triusikėlius. Ar bent jau su sauskelnėm palieku. Nes kaip pastebėjau, po to tėvai nejaučia tos ribos iki kada dar padoru būti be kelnaičių vaikui. Esu ne kartą mačiusi, kai jau ir krūtinė mergaitei formuojasi, o ji vis dar be kelnaičių, apačios ir viršaus. Aišku vienetai, aišku išimtis, bet būna.

Tokius taip ir norisi pasiųst į nudistų pliažą. Ten - taip. Bendrajame - ne. Viskam savos vietos.
Atsakyti
tik triusikeliai
Atsakyti
Sovietu sajunga man smile.gif kai nebuvo jokiu graziu dalikeliu,jei cia sodas,kaimas,tavo kiemas,na mano nuomone,tegul buna,bet kur daug zmoniu,nu ne visiems tai patinka,mano sunui buvo tokia situacija,papludimi zaide su kitu nepazistamu berniuku ,nuogi jie buvo,na ir isejo,kad mano vaikas pasiusiuojo ant to kito,tas pradejo verkt,na man tikrai buvo nepatogu,po to stengdavausi visa laik uzmaut trusikelius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pingvinukas lolo @ 2012 10 12, 11:04)
Aš už kelnaites ar maudymukus, bet jei aplink laksto nuogučiai vaikučiai tai tikrai pykčio ir neigiamų emocijų nekelia smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti