Įkraunama...
Įkraunama...

Nuogas vaikas paplūdimyje

man niekad nekilo tokios minties, kad butu geda ar nepadoru vaikui nuogam leisti buti papludimyje, nieko blogo tame nematau smile.gif o ir kakuti susirinkt galima, jei jau taip nutinka, kas cia tokio. ir aplinkiniams turbut nebutu jokio slykstumo, jei ir pamatytu vaika reikala atliekant g.gif

tik jei deti, tai manau, geriausia triusikelius, kad sauskelnese (vienkartinese) nesustu uzpakaliukai karsta diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2010 06 12, 08:47)
man niekad nekilo tokios minties, kad butu geda ar nepadoru vaikui nuogam leisti buti papludimyje, nieko blogo tame nematau  smile.gif  o ir kakuti susirinkt galima, jei jau taip nutinka, kas cia tokio. ir aplinkiniams turbut nebutu jokio slykstumo, jei ir pamatytu vaika reikala atliekant  g.gif 

tik jei deti, tai manau, geriausia triusikelius, kad sauskelnese (vienkartinese) nesustu uzpakaliukai karsta diena  smile.gif

Priklauso kokie tie aplinkiniai žinokit unsure.gif Užpernai Palangoj 4 mėnesių vaikui keičiau pampersą pakakotą, o šalia linksminosi 4 pacanai.Tai visko prisiklausiau, galvojau bevaidindami kaip bloga iš tikrųjų apsivems. doh.gif
Atsakyti
labai ramiai,bet savo vaikus aprengiu,nes daug nuorūkų ir šunų dovanelių
Atsakyti
i nuogaliukus ziuriu kaip i naturalu reiskini, bet as savajai velku triusikelius. Sauskelnems grieztai ne! Juk nuo dregmes ir karscio ten toks siltnamis susidaro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidar @ 2010 06 10, 15:25)
Paranoja jau kai kuriems nuo pedofilijos prasideda.... Uzjauciu....

Nematau nieko blogo vaikui iki 3 metu nuogineti prie vandens. KAip ir matyti suaugusiuosius nuogus. Kai vaikui tai pateikiama,kaip normalus dalykas,jie tiesiog nereaguoja. Suvokia tai kaip skirtumus ir tiek.
Liudna,bet visdar pasitaiko tevu,kurie pasako mergytems,kad negalima rodyti savo "gedos" sad.gif

isreiskiau cia savo nuomone ir minty o uzuojauta pati sau galite ja pasilikti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Emerencija @ 2010 06 07, 20:30)
Dažnai matau, kad tėvai vaikus paplūdimyje paleidžia nuogus  blink.gif man toks tėvų elgesys nepriimtinas. Nenorėčiau, kad kokie iškrypėliai nužiūrinėtų mano nuogą vaiką scare.gif
Ar toks tėvų elgesys kitiems priimtinas ? Ar patys leidžiate vaikams nuogiems lakstyti, kitiems matant?  unsure.gif
ar aplamai tai yra normalu?

lygiai tokia pati ir mano nuomone drinks_cheers.gif
tik tiek kad kekvieno asmeninis reikalas kaip laikyt vaika su triusikeliais ar be.. man normalu kad vaikus paleidzia plikus.. bet as asmeniskai nelaikiau ir nelaikysiu pliku..del daugybes priezasciu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ajms: 12 birželio 2010 - 16:55
Kadangi gyvename už miesto ir gana atskiroje teritorijoje, vasara dukrytei- tas metas, kuomet plikinėt gali kiek tik širdelė geidžia wub.gif paplūdimiuose, tiek Lietuvoj, tiek atostogaudami mauname kelnaites (maudymosi ar paprastas) žaidžiant smėliuke dėl higienos. Matau kaip kiti vaikiukai nuogais užpakaliukais kapstosi po smėlį, man tai irgi normalu. O kad kokie iškrypėliai nužiūrinėtų nė minties nebuvo atėję blink.gif kažkaip paranoiškos baimės jau čia unsure.gif
Mano vaikui nuogumas šiltą vasaros dieną- savaime suprantamas ir visą žiemą išlauktas malonumas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolančiukė: 13 birželio 2010 - 22:19
Mazi vaikai ir turetu buti nuoguciai, gerai oro vonios, o ir lai saulute biski kuneli paglosto, bet jei vaikas linkes labai i smeli isikasti, tai gal geriau su maudymuku ar bent triusikeliais, kad visokio brudo i lyties organus neprilystu. Bet nuogas vaikas gali buti tik saugioje aplinkoje ir iki kokiu 3 m., neilgiau.
Ir dar, man slykstu kai mamos ar mociutes jau ugtelejusius berniukus i moteru pliaza vedasi, manau jiems ten ne vieta, tada jau jie pradeda lyties skirtumus vertinti ir analizuoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2010 06 12, 08:47)
o ir kakuti susirinkt galima, jei jau taip nutinka, kas cia tokio. ir aplinkiniams turbut nebutu jokio slykstumo, jei ir pamatytu vaika reikala atliekant  g.gif 

nepagalvojat kad ne visi žmonės turi vaikų? ir pliažas ne ta vieta, kad kur pakliuvo myžaliot ir šikaliot?
Atsakyti
Savo vaikų viešose vietose nepaleisdavau nuogų. Visada su triusikučiais... ir nepriklausomai nuo amžiaus. Man svarbi ir higiena, ir estetika. Ir tai dar labiau sustiprėjo po to, kai vienais metais mums panosėj pliaže apsistojo šeimynėlė su maždaug keturmete mergaite. Ji ištisai nuoga lipo savo tėvui ant sprando ir darė įvairiausius kūlversčius taip, kad pro aną galą vos ne burną galėjai pamatyt... Žinokit, buvo nemalonu ir gėda prieš savo tuo metu beveik jau paauglius vaikus.
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2010 06 14, 15:12)
nepagalvojat kad ne visi žmonės turi vaikų? ir pliažas ne ta vieta, kad kur pakliuvo myžaliot ir šikaliot?

Nuo sysiaus neapsaugos jokie triusikeliai wink.gif
Mes ruosiames vaziuoti savaitgali ir jei bus geras oras, tai vaikas tikrai bus nuogas bent dali laiko, o nuogu uzpakaliuku likusi laika. Matyt imsim puoduka, nrs ne namie vaika slabai jau nenoriai sedasi.

Kol neturejau vaiku, tikrai jokiu blogu minciu nekildavo pamacius maziuka nuogu uzpakaliuku. Va vaikas su pampersu besikapstantis po smeli, tai temperatura apie 30, tai tikrai kelia siauba...

Tiesa, dabar yra tos vienkartines maudymosi kelnaites, kurios nuo didelio reikalo apsaugo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luttuke: 14 birželio 2010 - 16:36
savo vaikams-visad maunu triusikelius prie juros.

o visi kiti man dzin-lai buna plikais uzpakaliukais,lai buna su pampersais-as nei kuom nesistebiu-laio daro kas kaip nori irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2010 06 14, 15:33)
Savo vaikų viešose vietose nepaleisdavau nuogų. Visada su triusikučiais... ir nepriklausomai nuo amžiaus. Man svarbi ir higiena, ir estetika. Ir tai dar labiau sustiprėjo po to, kai vienais metais mums panosėj pliaže apsistojo šeimynėlė su maždaug keturmete mergaite. Ji ištisai nuoga lipo savo tėvui ant sprando ir darė įvairiausius kūlversčius taip, kad pro aną galą vos ne burną galėjai pamatyt... Žinokit, buvo nemalonu ir gėda prieš savo tuo metu beveik jau paauglius vaikus.

Na, kaip sakoma, viskas priklauso nuo istvirkimo laipsnio. As, pvz., megstu nuoga eiti i pirti kaime ir tikrai nesiruosiu liautis. O dukstantis nuogas vaikas man irgi jokiu blogu minciu nekelia.
Atsakyti