Įkraunama...
Įkraunama...

Nuogas vaikas paplūdimyje

Mes savo mergaitei taip pat mauname kelnaites, nors šiaip nematau nieko blogo jei ir nuogi vaikučiai, bet tiesiog estetiškiau, ir pati geriau jaučiasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2010 06 14, 15:12)
nepagalvojat kad ne visi žmonės turi vaikų? ir pliažas ne ta vieta, kad kur pakliuvo myžaliot ir šikaliot?

Suauge nueina ir i vandeni pridergia, o vaikas vietoje, tai didelio skirtumo nera, vistiek pliaze dauguma myzalioja. O kad vaikas nuogu uzpakaliu budamas pridaro ar i triuskus, vistiek viskas kiaurai praeina, tai koks tada skirtumas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ElvinaV @ 2010 06 14, 20:43)
Mes savo mergaitei taip pat mauname kelnaites, nors šiaip nematau nieko blogo jei ir nuogi vaikučiai, bet tiesiog estetiškiau, ir pati geriau jaučiasi smile.gif

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2010 06 14, 15:33)
Savo vaikų viešose vietose nepaleisdavau nuogų. Visada su triusikučiais... ir nepriklausomai nuo amžiaus. Man svarbi ir higiena, ir estetika. Ir tai dar labiau sustiprėjo po to, kai vienais metais mums panosėj pliaže apsistojo šeimynėlė su maždaug keturmete mergaite. Ji ištisai nuoga lipo savo tėvui ant sprando ir darė įvairiausius kūlversčius taip, kad pro aną galą vos ne burną galėjai pamatyt... Žinokit, buvo nemalonu ir gėda prieš savo tuo metu beveik jau paauglius vaikus.

Na keturmetei gal jau laikas ir maudymuka uzdeti, bet siaip man del vaizdelio kuris jus kraupino manau problemu nebutu, as to nesureiksminu.
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2010 06 14, 17:43)
Na, kaip sakoma, viskas priklauso nuo istvirkimo laipsnio. As, pvz., megstu nuoga eiti i pirti kaime ir tikrai nesiruosiu liautis. O dukstantis nuogas vaikas man irgi jokiu blogu minciu nekelia.

Jūs tiesiog nesupratote, ką norėjau pasakyti... Begalės nuogų vaikiukų paplūdimiuose laksto ir nieko čia tokio, jei jiems ir jų mamoms gerai. Nu bet tą vienintelį kartą tai vaizdas buvo tikrai nemalonus, nes mergaitė ne kūdikėlis, su smėliuku pajūry ji nežaidė, bet ištisai trynėsi savo tėčiui ant sprando. Man tai nepasirodė normalu, o tuo labiau estetiška.
Atsakyti
Man nuogi vaikai paplūdimyje irgi neestetiška. Stengiuosi savo vaiką visada laikyti su maudymosi pampersu arba su kelnaitėmis, nors tai pakankamai sunku padaryti, nes jam labai patinka nuogam.
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Buvom savaitgalyje prie ežero. Nu iš 100 vaikų vieną mačiau nuogutį. Vargšiukas, nenorėčiau kad mane mama išrenktų...
Atsakyti
QUOTE(Treciadiene @ 2010 06 15, 12:12)
Man nuogi vaikai paplūdimyje irgi neestetiška. Stengiuosi savo vaiką visada laikyti su maudymosi pampersu arba su kelnaitėmis, nors tai pakankamai sunku padaryti, nes jam labai patinka nuogam.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif pritariu, mano dukryte visada su kelnaitemis arba maudimuku. Man nepriimtina nuogas vaikas papludimyje.
Atsakyti
man nepriimtina kai nuogi vaikuciai plaze begioja,visu pirma ne tai kad neestetiska,bet gi ir nelabai saugu.smely,vandeny daugybe brudu visokiu yra,man kraupu butu jei mano maze nuogu uzpakaliuku sestu kur ne tik visokiu zmoniu pasirodo,bet ir gyvunu! ir isvis vaikuciai mano manymu turi but aprengti,nors ir del to kad saulute negailestinga vaiko kuneliui,tepk netepk kremu,bet rubas padeda apsaugot geriau odele,tai ir maudimuka aprengiu mazylei labiau uzdara.
Atsakyti
be kelnaiciu tai nehigieniska,o ypac mergaitems.Visos knygos tik ir raso, kad butinai vaikas turi but su kelnaitem.
ir siaip man daug graziau, negu nuogas vaikas, koks ir grazus jo uzpakaliukas bebutu smile.gif
Atsakyti
As siandien nupirkau savo maziui maudymosi kelnaites, belieka tik atsidurt prie vandens telkinio, kazkaip nesinori kad plikutelis lakstytu. Namie tegu, bet viesoj vietoj mano nuomone turetu but estetika kazkokia,tegu pratinas nuo mazu dienu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2010 06 10, 19:21)
Vieni tėvai nemoko vaikų gėdytis savo kūno ir nuogumo, patys nuo jų nesislepia persirenginėdami, vonioje ir pan. tokie vaikai net ir paaugę priima nuogumą kaip natūralų dalyka ir nekreipia į jį dėmesio.

Na dėl to, kad vaikai turi matyti nuogus tėvus, visiškai nepritariu schmoll.gif turi būti kažkoks intymumas...
Mūsų namo kieme vienas keturių metų berniukas lauke dažnai nusimauna kelnes prieš mergaites...jam tai normalu ir natūralu...matyt taip yra jų šeimoje...bet man tai neatrodo normalu...
Atsakyti