QUOTE(PaulaL @ 2010 08 10, 19:42)
Labai keista,kad La1 geras,o La 2 neatitanka normos

Nes jeigu La 1 geras La2 net nedaromas... nesupratau sito...
na, kiek aš susidariau nuomonę, tai tiap daro kai tiria dėl perrsileidimų.
jau čia antras atvejis, kai matau ty atsakymus kai tik LA2 teigiamas, kiek prisimenu iš prieš tai buvusio atvejo, tai tyrė dėl kitų susirgimų, nes gi šitie tyrimai rodo ne vien AFS.
Papildyta:
QUOTE(linuke79 @ 2010 08 05, 23:20)
Sveikutes merginos.Gal jus galite man padeti? Gavau kelis tyrimu atsakymus, o trecio nepadare, nes kraujo pritruko

ziauru.DATL-LA rezultatas 40, max norma 41.Kard-G3,53max norma<19.Savo gn neprisikambinu, aciukas.
atrodo jau atsakinėjau jums, bet žiūriu šiandien lyg mano žinutės nėra...
pirmasis jūsų tyr viskas tvarkoj.
antrasis - kaip supratau tai antikardiolipinų tyr? ir jūsų tyr rezultas =53 , teigiamas? tuomet jis tikrai labai aukštai iškilęs virš normos, pagal viską reikia kartoti po 6 sav šį tyrimą AFS patvirtinimui, bet didelė tikimybė, kad šis sindromas yra....
tik merginos, jau rašiau, bet noriu dar kartą akcentuoti - AŠ NESU GYDYTOJA ir patariu ką esu perskaičius internete ir prisimenu kokius atvejus iš SM, kokie tyrimų rezultatai būdavo ir ką diagnozuodavo gydytojai po jų. žinau, kaip norisi bent kiek informacijos ir greitai kai gauni tyr rezultatus, todėl padedu, kiek galiu, bet nepriimkite mano išvadų už tikrą tiesą, nes jos mėgėjiškos ir kiek aš besistengčiau padėt, vis tiek gali būti visiškai klaidingos...