Įkraunama...
Įkraunama...

AFS - Antifosfolipidinis sindromas

Sveikos,

Vakar buvau pas genetika ir siek tiek nustebau. Jis nepasakyciau, kad rekomenduoja gerti aspirina, nes jis gali tureti itakos kudikiui doh.gif Tai kodel A skyre??? g.gif Taip, jau supratau, kad su siuntimu kariotipo tyrimas nieko nekainuoja. Kraujuka priduosim tik kito men. viduryje, o atsakymai tik spalio viduryje doh.gif vaikeli ir genetikas leido pradeti planuoti, nes sako jei kariotipo tyrimas ka nors ir parodytu, tai reiskia, kad nestumo metu reiketu taikyti kitoki gydyma.
Atsakyti
o ka kariotipas parodo? kaip yra gydoma nestumo metu? jeigu jis blogas ar eina isnesioti vaikuti?
Atsakyti
QUOTE(PaulaL @ 2010 08 22, 12:50)
o ka kariotipas parodo? kaip yra gydoma nestumo metu? jeigu jis blogas ar eina isnesioti vaikuti?

kariotipaus tiria tam kad nustatytu ar nera genetiniu tyrimu pas tave ar tavo vyra, kurie galetu pakenkti vaisiaus vystimuisi arba pastojimui. pastojus daroma daroma, berods, 12 - 14 sav , bet ten jau vaisiaus tyrimai. bent jau taip man aiskino
Atsakyti
QUOTE(zuikutas @ 2010 08 22, 21:03)
kariotipaus tiria tam kad nustatytu ar nera genetiniu tyrimu pas tave ar tavo vyra, kurie galetu pakenkti vaisiaus vystimuisi arba pastojimui. pastojus daroma daroma, berods, 12 - 14 sav , bet ten jau vaisiaus tyrimai. bent jau taip man aiskino

Tikrai taip. 12-14 savaitemis reiketu butinai pasidaryti vaisiaus tyrimus.
Atsakyti
as kiek zinau siuo metu nesilaukiu smile.gif
man del persileidimu liepe eiti pas genetika ir darytis si tyrima. zinau,kad jis patariamas darytis moterims virs 30-35 metu, man 24 tik,o vyras keleta metu uz mane vyresnis.
Atsakyti
merginos, as labai atsiprasysiu, suprantu jusu nora viska aptartivienoje temoje, bet si tema skirta tik AFS... nesu moderatore, bet po kiek laiko cia gali uzsukti ir moderatore ir griezciau mus pabart ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ruošiuosi darytis AFS tyrimą. Siuntimą turiu, esu kaunietė. Nuo ko pradėti? ax.gif Skambintis į klinikas? Čia konkrečiai į ginekologijos-akušerijos klinikos moterų konsultaciją ar kur kitur? Kaip supratau reikia registruotis pas gydytoją ir tik tada jis nusiųs darytis tyrimo unsure.gif Kokia tyrimo kaina?

Iš anksto ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Skambink uzsiregistruoti pas daktara ir jis tave nusius darytis tyrimu.
Kaina bus apie 100 LT.
Na as mokejau 71 Lt, be man kazko nedare, Santariskiu tiko,o kas netiko kartojo.
Atsakyti
QUOTE(Katinukas @ 2010 08 25, 09:48)
Sveikos,

Ruošiuosi darytis AFS tyrimą. Siuntimą turiu, esu kaunietė. Nuo ko pradėti?  ax.gif Skambintis į klinikas? Čia konkrečiai į ginekologijos-akušerijos klinikos moterų konsultaciją ar kur kitur? Kaip supratau reikia registruotis pas gydytoją ir tik tada jis nusiųs darytis tyrimo  unsure.gif Kokia tyrimo kaina?

Iš anksto ačiū už atsakymus  4u.gif

As AFS dariausi KMUK. Pirmiausia reiktu uzsiregistruoti i ginekologijos-akuserijos klinikos moteru konsultacija. Patarciau iskarto registruotis pas Abraiti. Nes man taip jau buvo, kad uzsiregistravau pas kita ginekologe ir kai pasitvirtino AFS, tai turejau registruotis pas Abraiti vis tiek. O tai butu truke iki jo priieiti daugiau nei kad virs menesio. Dabar kiek zinau pas ji registruotis buvo galima rugpjucio 24 d. Gali dar ir dabar pabandyti, bet vargu ar atsiras laisvu vietu. Kaina buvo 151 Lt.
Atsakyti
po kiek buvau atsakymai afs?
Atsakyti
QUOTE(ledo sirdis @ 2010 08 25, 14:42)
As AFS dariausi KMUK. Pirmiausia reiktu uzsiregistruoti i ginekologijos-akuserijos klinikos moteru konsultacija. Patarciau iskarto registruotis pas Abraiti. Nes man taip jau buvo, kad uzsiregistravau pas kita ginekologe ir kai pasitvirtino AFS, tai turejau registruotis pas Abraiti vis tiek. O tai butu truke iki jo priieiti daugiau nei kad virs menesio. Dabar kiek zinau pas ji registruotis buvo galima rugpjucio 24 d. Gali dar ir dabar pabandyti, bet vargu ar atsiras laisvu vietu. Kaina buvo 151 Lt.

Ačiū už informaciją, bandysiu registruotis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ledo sirdis @ 2010 08 20, 15:04)
Sveikos,

Vakar buvau pas genetika ir siek tiek nustebau. Jis nepasakyciau, kad rekomenduoja gerti aspirina, nes jis gali tureti itakos kudikiui  doh.gif  Tai kodel A skyre???  g.gif Taip, jau supratau, kad su siuntimu kariotipo tyrimas nieko nekainuoja. Kraujuka priduosim tik kito men. viduryje, o atsakymai tik spalio viduryje  doh.gif  vaikeli ir genetikas leido pradeti planuoti, nes sako jei kariotipo tyrimas ka nors ir parodytu, tai reiskia, kad nestumo metu reiketu taikyti kitoki gydyma.

masciau masciau as apie jusu sita posta... kiekvienas gydytojas is savo boksto ziuri... bet kaip visi zinom, vaistai nesciosioms skiriami, jei nauda virsija galimas rizikas... faktiskai ir antibiotikais negalima butu visai gydytis nestumo metu, bet jei mirsi nuo plauciu uzdegimo, manau naudos nedaug...
Atsakyti