Įkraunama...
Įkraunama...

AFS - Antifosfolipidinis sindromas

Bet vieno nesuprantu kodel anksciau daktarai nenori israsyti leidziamu vaistu nei 6 savaite??? Man A. i ta klausima ir neatsake. Ko jie bijo?
Atsakyti
QUOTE(Lotta* @ 2010 09 15, 12:04)
Labutis visoms,

Lotta , sveikinu 4u.gif Visas nerimas jau praeityje...ramiu nakteliu abiems su mazyle 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sauda @ 2010 09 15, 19:36)
Lotta  , sveikinu  4u.gif Visas nerimas jau praeityje...ramiu  nakteliu abiems su mazyle  4u.gif

Dekui labai. Esu tikrai laiminga, kad viskas jau praeity..ilgas kelias buvo, bet to vertas! wub.gif
Atsakyti
smagu mergaites skaityti istorija suslaimingom pabaigom wub.gif
o as vakar su receptu nuejai i vaistine clexano pirkti, tai manes tik paklause stiprumo ir dozes,uzsake vaistukus, siandien jau turetu buti.paklausiau ar reikes recepto,tai sake ne, nes sitie vaistai negrieztos apskaitos. tad kurios norit vaistukus nuo anksciau leistis, manau tikrai rasit vaistine kuri be recepto parduos,tik zinokit dozes 4u.gif
Dar norejau paklausti, jau nestukiu ir mamyciu, ar lanketes tik pas savo giniu, ar ir pas A.vis pasirodydavot? g.gif
Atsakyti
Reik eit i mazas vaistines ten daznai parduoda be receptu, o dideles niekada schmoll.gif
Atsakyti
rimimita, issitrink zinutes... tavo pasto dezute uzsipilde ir nebegauni nauju ...nes negaliu issiusti biggrin.gif
Atsakyti
sveikutės,

na, va ir Fedes, mūsų AFS motina thumbup.gif ir Lotta, čia jus visas guodžia su laimingom istorijom thumbup.gif

o aš galvojau visą laiką, kad Clexane tik su receptu, na lenkuose jo visuomet reikalavo, o čia mums pirkti nelabai apsimokėjo, nes irgi būtų reikėję ,,žaisti" su užsakymais ir dar ta dvigubai didesnė kaina nei lenkuose doh.gif ... o be to ir vaistinėj žiūrėjo į tą pavadinimą kaip į ,,ožys į naujus vartus", nes... mano ginius buvo užrašęs su klaidom, kai jam A padiktavo per tel doh.gif
merginos, jei turit kas parveža iš lenkų, tai pirkit ten, o ir pačioms verta pavažiuoti iki Suvalkų Arkadij vaistinės, ten būna beveik visuomet (tik vieną kartą nebuvo), bet Mb pskui kitame miestelyje rado.... beje, viena iš mūsų AFS mamyčių, kuriai tolėliua važinėti į Pl, sugebėjo ten nuvažiavus užsisakyti netgi 5 pakuotes- tai va, jau turėtumėt beveik 2 mėn...

aš lankiausi, kaip jau ir rašiau, pas savo gin vine tik dėl popierių sutvarkymo... man net ir A sakė, kad mano gin nelabai kompetetinga mane prižiūrėti... o beje, kike kreipiaus ir į kitus savo miesto gin., kai ėjau per priėmimą dėl aukšto spaudimo, inskto skausmų, sumažėjusių judesių, visą laiką siuntė iškart į Kauną... na, aš pasitikėjau tik A thumbup.gif man jis skirdavo vizitus maždaug kas 3-4 sav ir kas tik ką, priimdavo ir be registracijų...
Vilnietės, kaunietės gal ir atrasit daugiau kompetetingų gyd, bet man kiek teko pereiti ir per vaisingumo klinikas, visi siuntė mane atgalios pas A. thumbup.gif su šiokia tokia dovanėle pradžiai, nebijokit jūs pas jį nieko klausti... vėliau viskas sklandžiai eina ir be dovanų- kalba kaip užsuktas, net ir perdaug lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 17 rugsėjo 2010 - 01:27
QUOTE(aggneelle @ 2010 06 23, 11:26)
Labas, tikiuosi nesupyksit kad čia įsibrausiu 
Kadangi esu  nestuke.gif ir naudoju fraksiparina

nenaudok.
Nes matai kokia stora ir geltona pasidarei...o dar ta skiautere..
Atsakyti
nekrepkit dėmesio merginos ir į blondino postus neatskainėkit, o tai čia tik dar daugiau įžeidžiančių postų pažers. skatertju doroga.
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2010 09 16, 09:57)
Reik eit i mazas vaistines ten daznai parduoda be receptu, o dideles niekada schmoll.gif

nu kadangi pas mus mazas miestas tai visos vaistines mazos biggrin.gif tik tuos vaistukus reik uzsakyt ir sekancia diena atveza. beto recepta net siuliau paimti vaistininkei, bet ji atsake kad tai negrieztos apskaitos vaistai ir jiem receptai nereikalingi doh.gif neisiuliau niekaip lotuliukas.gif

QUOTE(PaulaL @ 2010 09 16, 21:57)
rimimita, issitrink zinutes... tavo pasto dezute uzsipilde ir nebegauni nauju ...nes negaliu issiusti biggrin.gif

pratryniau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sidrulka @ 2010 09 17, 02:23)

aš lankiausi, kaip jau ir rašiau, pas savo gin vine tik dėl popierių sutvarkymo... man net ir A sakė, kad mano gin nelabai kompetetinga mane prižiūrėti... o beje, kike kreipiaus ir į kitus savo miesto gin., kai ėjau per priėmimą dėl aukšto spaudimo, inskto skausmų, sumažėjusių judesių, visą laiką siuntė iškart į Kauną...  na, aš pasitikėjau tik A thumbup.gif  man jis skirdavo vizitus maždaug  kas 3-4 sav ir kas tik ką, priimdavo ir be registracijų...
Vilnietės, kaunietės gal ir atrasit daugiau kompetetingų gyd, bet man kiek teko pereiti ir per vaisingumo klinikas, visi siuntė mane atgalios pas A. thumbup.gif  su šiokia tokia dovanėle pradžiai, nebijokit jūs pas jį nieko klausti... vėliau viskas sklandžiai eina ir be dovanų- kalba kaip užsuktas, net ir perdaug lotuliukas.gif

o tu tiesiog nuvaziavai pas A su siuntimu ir uzsiregistravus, kai buvo kokios problemos ar tai reikejo konsultacijos? ir veliau jau be siuntimu jis gydyma kontroliavo?
man idomu,kaip reiketu papulti pas ji jeigu prireiktu. bet kaip suprantu jei siaip viskas normaliai, tai nereik pasirodyt A? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimimita @ 2010 09 17, 08:26)
nu kadangi pas mus mazas miestas tai visos vaistines mazos  biggrin.gif  tik tuos vaistukus reik uzsakyt ir sekancia diena atveza. beto recepta net siuliau paimti vaistininkei, bet ji atsake kad tai negrieztos apskaitos vaistai ir jiem receptai nereikalingi  doh.gif neisiuliau niekaip  lotuliukas.gif
pratryniau  mirksiukas.gif
Papildyta:

o tu tiesiog nuvaziavai pas A su siuntimu ir uzsiregistravus, kai buvo kokios problemos ar tai reikejo konsultacijos? ir veliau jau be siuntimu jis gydyma kontroliavo?
man idomu,kaip reiketu papulti pas ji jeigu prireiktu. bet kaip suprantu jei siaip viskas normaliai, tai nereik pasirodyt A?  g.gif

aš beveik visuomet stengvadausi registruotis, seselė net stebėdavosi, kad aš su talonu... ir siuntimą veždavausi nes tokia jau ten tvarka- sakė vis tiek reikia... ir tik kelis kartus buvau tau be niekur nieko- na ne visai be niekur nieko- siuntė iš m9ūsų priėmimo... man ir pačiai buvo ramiua, kai jis pats skirdavo dažnaiu vizitus, nes sava gin tai oi kike visko buvo priprognozavus doh.gif
Atsakyti
sveikos merginos, noriu patarimo is jusu, bandau pastoti 3 men geriau aspirina bet nieko....man ambraitis sake gerti pries pastojant, o jei as nepastosiu dar ilgai vistiek gerti aspirina? dar noriu paklausti kadangi as esu anglijoje niekur nerandu pirkti aspirino 100mg norma cia arba 75, arba 500, ka daryti? nejaugi is lietuvos reikes siustis?
Atsakyti