Bet vieno nesuprantu kodel anksciau daktarai nenori israsyti leidziamu vaistu nei 6 savaite??? Man A. i ta klausima ir neatsake. Ko jie bijo?
QUOTE(Lotta* @ 2010 09 15, 12:04)
Labutis visoms,
Lotta , sveikinu

QUOTE(sauda @ 2010 09 15, 19:36)
Dekui labai. Esu tikrai laiminga, kad viskas jau praeity..ilgas kelias buvo, bet to vertas!

smagu mergaites skaityti istorija suslaimingom pabaigom
o as vakar su receptu nuejai i vaistine clexano pirkti, tai manes tik paklause stiprumo ir dozes,uzsake vaistukus, siandien jau turetu buti.paklausiau ar reikes recepto,tai sake ne, nes sitie vaistai negrieztos apskaitos. tad kurios norit vaistukus nuo anksciau leistis, manau tikrai rasit vaistine kuri be recepto parduos,tik zinokit dozes
Dar norejau paklausti, jau nestukiu ir mamyciu, ar lanketes tik pas savo giniu, ar ir pas A.vis pasirodydavot?

o as vakar su receptu nuejai i vaistine clexano pirkti, tai manes tik paklause stiprumo ir dozes,uzsake vaistukus, siandien jau turetu buti.paklausiau ar reikes recepto,tai sake ne, nes sitie vaistai negrieztos apskaitos. tad kurios norit vaistukus nuo anksciau leistis, manau tikrai rasit vaistine kuri be recepto parduos,tik zinokit dozes

Dar norejau paklausti, jau nestukiu ir mamyciu, ar lanketes tik pas savo giniu, ar ir pas A.vis pasirodydavot?

Reik eit i mazas vaistines ten daznai parduoda be receptu, o dideles niekada

rimimita, issitrink zinutes... tavo pasto dezute uzsipilde ir nebegauni nauju ...nes negaliu issiusti 

sveikutės,
na, va ir Fedes, mūsų AFS motina
ir Lotta, čia jus visas guodžia su laimingom istorijom
o aš galvojau visą laiką, kad Clexane tik su receptu, na lenkuose jo visuomet reikalavo, o čia mums pirkti nelabai apsimokėjo, nes irgi būtų reikėję ,,žaisti" su užsakymais ir dar ta dvigubai didesnė kaina nei lenkuose
... o be to ir vaistinėj žiūrėjo į tą pavadinimą kaip į ,,ožys į naujus vartus", nes... mano ginius buvo užrašęs su klaidom, kai jam A padiktavo per tel
merginos, jei turit kas parveža iš lenkų, tai pirkit ten, o ir pačioms verta pavažiuoti iki Suvalkų Arkadij vaistinės, ten būna beveik visuomet (tik vieną kartą nebuvo), bet Mb pskui kitame miestelyje rado.... beje, viena iš mūsų AFS mamyčių, kuriai tolėliua važinėti į Pl, sugebėjo ten nuvažiavus užsisakyti netgi 5 pakuotes- tai va, jau turėtumėt beveik 2 mėn...
aš lankiausi, kaip jau ir rašiau, pas savo gin vine tik dėl popierių sutvarkymo... man net ir A sakė, kad mano gin nelabai kompetetinga mane prižiūrėti... o beje, kike kreipiaus ir į kitus savo miesto gin., kai ėjau per priėmimą dėl aukšto spaudimo, inskto skausmų, sumažėjusių judesių, visą laiką siuntė iškart į Kauną... na, aš pasitikėjau tik A
man jis skirdavo vizitus maždaug kas 3-4 sav ir kas tik ką, priimdavo ir be registracijų...
Vilnietės, kaunietės gal ir atrasit daugiau kompetetingų gyd, bet man kiek teko pereiti ir per vaisingumo klinikas, visi siuntė mane atgalios pas A.
su šiokia tokia dovanėle pradžiai, nebijokit jūs pas jį nieko klausti... vėliau viskas sklandžiai eina ir be dovanų- kalba kaip užsuktas, net ir perdaug
na, va ir Fedes, mūsų AFS motina

o aš galvojau visą laiką, kad Clexane tik su receptu, na lenkuose jo visuomet reikalavo, o čia mums pirkti nelabai apsimokėjo, nes irgi būtų reikėję ,,žaisti" su užsakymais ir dar ta dvigubai didesnė kaina nei lenkuose

merginos, jei turit kas parveža iš lenkų, tai pirkit ten, o ir pačioms verta pavažiuoti iki Suvalkų Arkadij vaistinės, ten būna beveik visuomet (tik vieną kartą nebuvo), bet Mb pskui kitame miestelyje rado.... beje, viena iš mūsų AFS mamyčių, kuriai tolėliua važinėti į Pl, sugebėjo ten nuvažiavus užsisakyti netgi 5 pakuotes- tai va, jau turėtumėt beveik 2 mėn...
aš lankiausi, kaip jau ir rašiau, pas savo gin vine tik dėl popierių sutvarkymo... man net ir A sakė, kad mano gin nelabai kompetetinga mane prižiūrėti... o beje, kike kreipiaus ir į kitus savo miesto gin., kai ėjau per priėmimą dėl aukšto spaudimo, inskto skausmų, sumažėjusių judesių, visą laiką siuntė iškart į Kauną... na, aš pasitikėjau tik A

Vilnietės, kaunietės gal ir atrasit daugiau kompetetingų gyd, bet man kiek teko pereiti ir per vaisingumo klinikas, visi siuntė mane atgalios pas A.

QUOTE(aggneelle @ 2010 06 23, 11:26)
nenaudok.
Nes matai kokia stora ir geltona pasidarei...o dar ta skiautere..
nekrepkit dėmesio merginos ir į blondino postus neatskainėkit, o tai čia tik dar daugiau įžeidžiančių postų pažers. skatertju doroga.
QUOTE(imarta @ 2010 09 16, 09:57)
nu kadangi pas mus mazas miestas tai visos vaistines mazos

QUOTE(PaulaL @ 2010 09 16, 21:57)
rimimita, issitrink zinutes... tavo pasto dezute uzsipilde ir nebegauni nauju ...nes negaliu issiusti 

pratryniau

Papildyta:
QUOTE(sidrulka @ 2010 09 17, 02:23)

o tu tiesiog nuvaziavai pas A su siuntimu ir uzsiregistravus, kai buvo kokios problemos ar tai reikejo konsultacijos? ir veliau jau be siuntimu jis gydyma kontroliavo?
man idomu,kaip reiketu papulti pas ji jeigu prireiktu. bet kaip suprantu jei siaip viskas normaliai, tai nereik pasirodyt A?

QUOTE(rimimita @ 2010 09 17, 08:26)
nu kadangi pas mus mazas miestas tai visos vaistines mazos
tik tuos vaistukus reik uzsakyt ir sekancia diena atveza. beto recepta net siuliau paimti vaistininkei, bet ji atsake kad tai negrieztos apskaitos vaistai ir jiem receptai nereikalingi
neisiuliau niekaip
pratryniau
Papildyta:
o tu tiesiog nuvaziavai pas A su siuntimu ir uzsiregistravus, kai buvo kokios problemos ar tai reikejo konsultacijos? ir veliau jau be siuntimu jis gydyma kontroliavo?
man idomu,kaip reiketu papulti pas ji jeigu prireiktu. bet kaip suprantu jei siaip viskas normaliai, tai nereik pasirodyt A?

pratryniau

Papildyta:

aš beveik visuomet stengvadausi registruotis, seselė net stebėdavosi, kad aš su talonu... ir siuntimą veždavausi nes tokia jau ten tvarka- sakė vis tiek reikia... ir tik kelis kartus buvau tau be niekur nieko- na ne visai be niekur nieko- siuntė iš m9ūsų priėmimo... man ir pačiai buvo ramiua, kai jis pats skirdavo dažnaiu vizitus, nes sava gin tai oi kike visko buvo priprognozavus

sveikos merginos, noriu patarimo is jusu, bandau pastoti 3 men geriau aspirina bet nieko....man ambraitis sake gerti pries pastojant, o jei as nepastosiu dar ilgai vistiek gerti aspirina? dar noriu paklausti kadangi as esu anglijoje niekur nerandu pirkti aspirino 100mg norma cia arba 75, arba 500, ka daryti? nejaugi is lietuvos reikes siustis?