sveikutės,
gal kurios mane ir pažįstat... sauda gal... užsukau pažiūrėti ar vis dar daug planiukių AFS... Dieve, kaip man puikiai pažįstami jūsų rūpestėliai... sugrįžau mintimis į tuos ilgus laukimo metus... brrrr, net nupurtė...
aukštyn nosis, merginos , viskas įmanoma

man A jau bedavė vos kelis procentus, o vat štai ir su gydymais tik iš 3-io karto, bet visgi turim savo auksą ir jau 9-tas mėn eina mūsų Rugilytei

bet... aš irgi linkus manyti, kad man padėjo būtent tai, kai pradėjua leistis vaistukus nuo pat pradžių... mes juos pirkdavom PL, tai mums visuomet reikėdavo receptuko, kurį vėliua netgi šeimos daktarė nieko nenutuokianti apie mano ligą, išrašydavo... raksit kas paraįo pirmąjį receptuką, o paskui jei ir toliau reikės recepto, bandykit tartis su savo gin ar netgi šeimos dakt...
beje aš greta savo gin, kuri tik tavrkė man popierius, bet irgi nelabai ką raukė apie AFS, reguliariai lankiausi pas A- man taip buvo ramiau, kai pats tos srities tikrasis spec prižiūri... taigi , nesibaidykit tų atstumų nuo Vilniaus iki Kauno ar atvirkščiai (aš neliepiu eiti būtent tik pas A)- juk viskas dėl taip labai laukiamo aukselio
jei kuri turit kokių klausimukų, rašykit man į až, tik neprašykit komentuoti ten visokiausių skaičiukų, nes aš juose nieko ,,neraukiu", tik žinau, kad man yra kombinuota kraujo trombofilija, o visa kita kompetetingo daktaro valioje
Papildyta:
tiesa, man tą doplerį į pabaigą irgi darė pats A, kada itk nuvažiuodavom, bet... aš žinojau tik tiek, kad tikrina kraujotaką... beje jam buvo kilę vienu momentu kažkokių neaiškių įtarimų, bet ... reziume - viskas ok
Papildyta:
QUOTE(simuliukas @ 2010 09 06, 12:42)
Sveikutes
As taip pat vartoju aspirina,po 1 tabl i diena. Man AFS nerado,bet aspirina vistiek paskyre,nes turejau 3 nesivystancius nestumus
Kai suseis 37 sav gyd liepia ji nutraukt,kad nenukraujuociau per gimdyma. O as taip bijau jo nebegert,ar bus viskas gerai. Visokios mintys kankina. Gal kas ka pasakys siuo klausimu
o tu ,Simuliuk, kaip suprantu pirmąjį vaikelį išnešiojai be jokių aspirinų.. kaip šaunu, matai, tau pakanka vien tik aspirino

- o tu jį nutraukti 36-37 sav nebijok, nes verčiau reikėtų bijoti dėl nukraujavimo gimdymo metu, jei gertum iki pat galo.. o su manim gulėjo moteris, kuri leidosi netgi dvigubą, t. .y 40 ml kleksano ir vis tiek gimdymo metu susidarė trombai, nukraujavo.....bet, šiuolaikinė visagalė medicina visagalė

viskas ok baigės