QUOTE(vaidute-mazute @ 2010 07 10, 15:46)
sveikos mergytes, as vis skaitineju renku informacija, o pati nedrystu parasyti:) susiduriau dabar su keblia situacija, man nustatytas afs sindromas, jau kaip ir planuojam su vyru leliuka:) labai bijau, nes esu ne lietuvoj, gal kuriai anglijoj teko gimdyti turint si sindroma? atsiveziau ambraicio kopijas tyrimu, bet bijau kad jie gali nesuprasti, ir idomu ar jie suteikia kokias kompensacijas vaistams? nes man liepe kaip tik pastosiu ir vaikeliui prades plakti sirdele leistis clexane i pilva...lietuvoj turejau nuostabia gine, o dabar nezn ka daryti....dar norejau paklausti del savo tyrimu, as kazkaip paskaicius kartais nesuprantu lyg pas mane kokie tai kitokie tyrimai, gal galit pakomentuoti, nes ambraitis taip greit viska susake jog ne ka jau ir atsimenu:) nu cia mano tyrimai: APC-R
164 MIN NORMA 120, MAX 300, DATL
32, LE
37, KARD-G
80,81, O NORMA 19.
Sveika,geriausia,kad turetum ligos israsa ir jo vertima.Kitu atveju labai daug kas priklauso nuo gp-vieni i viska ranka moja,tiria savaip ir per nauja ir skiria velniai zino ka.Kiti atidziai klauso ka sneki ir ko prasai,ir jei patys negali pdet siuncia ten kur gali.
Geriausiai su AFS dirba St Mary's ligonine Paddingtone(Londonas),tie patys gydytojai daro kelias klinikas-vaisingumo,ankstyvo nestumo ir pasikartojanciu persileidimu.As vaikstau i pastaraja.Vadovauja prof L.Regan,pas juos pirmus berods prasidejo tie tyrimai del afs,ta prasme nestumo ir persileidimu praktikoje.Tikrai liuks specai,ko negaliu apie jokius kitus medikus uk pasakyt.Tai va,gal iseitu tau kaip nors tenai papulti?Kur tu gyveni?Gal gp normalesnis butu is nusiustu tave ten?arba privaciai pas juos,bet jauciu kaineles bus kosmines.
Del clexane,tai jis kainuos tau cia ne daug ,jei receptas israsytas nhs mediko-£7.20.
Tik gal iseitu kazkuriam laikui apsirupinti is anksto?Kad netycia uzsokus ant kokio grybo gp laikas nenusitemptu iki tiek ,kad per velai butu?
Blogiausiu atveju,pastojus gali kreiptis i lt klinika siaures londone,ten gal del konkreciai afs konsultacijos negausi,bet gine paziures ir receptus tikrai israsys,jei zinai dozes ir jos nesikeicia visa nestuma tai gal ir tiktu tau?Tik tada vaistai kainuos tikriausiai daugiau,nes receptukas privatus.