Įkraunama...
Įkraunama...

AFS - Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(Fedes @ 2010 07 12, 19:41)
doh.gif o kiek mes lietuvėlėj už juos mokam ... tai kiek toj uk sunku su gyd, nepažįstant sistemos, tai gerai, kad jums bent vaistukai nepalginamai pigiau  4u.gif y

Del to tikrai gerai,ir tai cia mokestis valstybei ,ne vaistinems ar vaistu gamintojams.Bedarbiams,diabetikams,nescioms,auginancioms vaikus iki metu ir pan. is vis vaistai nemokami.Tik,aisku,ne privatus.Uz tuos moki ir nemazai.
Beda tik laikas,kol iki tu vaistu prisikasi,su visais letapediskais tyrimais ir siuntinejimais i vieno galo i kita,tai prazilt galima.Posakis,kad laikas-pinigai,ir cia tinka.
Atsakyti
labai aciu tau uz info, o tai jei ten jau tiek ilgai vaistu reik laukti, gal is anksto galima pradeti popierius tvarkytis:)
Atsakyti
sveikos,
gydytojai liepus metus jau naudoju 100mg aspiriną bet dabar gavau is JAv tą giriamą Baby aspiriną o jame yra aspirino tik 81mg. kaip manot man tada gert jo po 1,5 tabletę? g.gif doh.gif ar vis gi pirkti vėl Trombo ass?
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(Law @ 2010 07 16, 10:41)
sveikos,
gydytojai liepus metus jau naudoju 100mg aspiriną bet dabar gavau is JAv tą giriamą  Baby aspiriną o jame yra aspirino tik 81mg. kaip manot man tada gert jo po 1,5 tabletę?  g.gif  doh.gif ar vis gi pirkti vėl Trombo ass?

manau jei iki pastojimo tai tikrai užteks vienos tabl., o jei jau pastojus pagal tavo diagnozę turi skirti tiklsiau gydytojas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
perskaičiau jūsų senąją temą apie šį sindromą ir kaip supratau visos už tyrimus mokat iki 100lt. Man gydytoja irgi sakė, kad kainuos apie 80lt, parašė tyrimų pavadinimus ir nusiusntė į santariškių laboratoriją. Tai šian buvau ir sumokėjau 230lt blink.gif jau norėjau nesidaryt, bet pagailėjau savo nervų, laiko, važinėjimų pirmyn atgal ir dariau už tiek... Dabar negaliu suprast kodėl tiek kainavo? Ar ten brangiau nei kitur? O gal man neteisingus tyrimus padarė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Law @ 2010 07 16, 10:41)
sveikos,
gydytojai liepus metus jau naudoju 100mg aspiriną bet dabar gavau is JAv tą giriamą  Baby aspiriną o jame yra aspirino tik 81mg. kaip manot man tada gert jo po 1,5 tabletę?  g.gif  doh.gif ar vis gi pirkti vėl Trombo ass?

žinok, man rodos 80 paprastai ir yra dozė, kurios pakanka, bet lietuvėlėj tokios nėra, tai skiria 100. nebent pagal tavo susirgimą reiktų didesnės dozės, bet tuoemt greičiausiai jau iš karto būtų skyrę 150. nots gal ramiau būtų pasikonsultuoti su gyd. bent telefonu.
o laužyti tablečių jokiu būdu negalima, nes jų padengimas saugo skandį, kame visas thrombo ir baby aspirinų esmė yra, o jei sulaužyta, tai visa apsauga perniek.

QUOTE(bamba @ 2010 07 16, 13:40)
Sveikos merginos 4u.gif
perskaičiau jūsų senąją temą apie šį sindromą ir kaip supratau visos už tyrimus mokat iki 100lt. Man gydytoja irgi sakė, kad kainuos apie 80lt, parašė tyrimų pavadinimus ir nusiusntė į santariškių laboratoriją. Tai šian buvau ir sumokėjau 230lt blink.gif jau norėjau nesidaryt, bet pagailėjau savo nervų, laiko, važinėjimų pirmyn atgal ir dariau už tiek... Dabar negaliu suprast kodėl tiek kainavo? Ar ten brangiau nei kitur? O gal man neteisingus tyrimus padarė? g.gif

čia gal vieno tyrimėlio kaina iki 80, o daromės įvairiai, iki 5 net, manau ir tau padarė ne vieną, minimum du pradžiai daro,todėl viskas tikrai gerai , jūsų gyd gal susipainiojo, arba kelių metų senumo kainas žinojo tik 4u.gif

beje, gan neseniai buvom santaruose dėl kitų tyr, tai buvo ką tik dvigubai ar daugiau pakilę kainos, tai nežinau, gal ir kitų tyr taip... sad.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2010 07 16, 12:12)
čia gal vieno tyrimėlio kaina iki 80, o daromės įvairiai, iki 5 net, manau ir tau padarė ne vieną, minimum du pradžiai daro,todėl viskas tikrai gerai , jūsų gyd gal susipainiojo, arba kelių metų senumo kainas žinojo tik 4u.gif

beje, gan neseniai buvom santaruose dėl kitų tyr, tai buvo ką tik dvigubai ar daugiau pakilę kainos, tai nežinau, gal ir kitų tyr taip... sad.gif sad.gif

ačiū už greitą atsakymą,
na gal tikrai gydytojos žinios pasenusios, bet šiame forume irgi visos mažesnes sumas rašo, gal tikrai santariškėse pabrango viskas.
Man tai daug tyrimų darė, 4 ar 5, gal dėl to ir mokėjau tiek unsure.gif Sakė vienas nebūtinas, bet jeigu kito teigiamas rezultatas, tada vistiek reiktų tą vieną daryt... tai darė iškart viską.
Nu bet ir kainos, dar siuntimą hormonų turiu visą sarašą, kuriuos reiktų darytis, gydytoja sakė apie 300lt bus, bet jei su AFS vos ne trigubai prašovė, tai bijau net pagalvot apie tuos kitus, kas per kainos bus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2010 07 16, 14:21)
ačiū už greitą atsakymą,
na gal tikrai gydytojos žinios pasenusios, bet šiame forume irgi visos mažesnes sumas rašo, gal tikrai santariškėse pabrango viskas.
Man tai daug tyrimų darė, 4 ar 5, gal dėl to ir mokėjau tiek unsure.gif Sakė vienas nebūtinas, bet jeigu kito teigiamas rezultatas, tada vistiek reiktų tą vieną daryt... tai darė iškart viską.
Nu bet ir kainos, dar siuntimą hormonų turiu visą sarašą, kuriuos reiktų darytis, gydytoja sakė apie 300lt bus, bet jei su AFS vos ne trigubai prašovė, tai bijau net pagalvot apie tuos kitus, kas per kainos bus blink.gif

darykis AIDS centre ten pigiau ir patikima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2010 07 16, 14:21)
ačiū už greitą atsakymą,

tai žinok su kitais gali būti ir kitaip, juos daugiau kur darys turbūt.
o AFs daro tik santaruose ir KMU, ir kainos manau panašios.
čia kur parašytos ankstesnės temose irgi yra jau pasenusios, tuo metu galiojusios, po to manau jau kelis kartus kainos peržiūrėtos, bet jei mokėjai už visus 5 tokią kainą, tai tikrai dar čia visai nesmarkiai pabrango , galiu "paguost" 4u.gif
Tą vieną papildomą bent jau man mokesčio iš karto neėmė, o tik parašė, kad padaryti, jei kitas bus teigiamas, o kadangi kitas buvo neigiamas, tai jo ir nedarė. bet jau kaip padarė jums, taip padarė...sad.gif

aišku, nesinori pinigų leist vėjais, bet šiuo atveju geriau linkiu, kad visi ats būtų neigiami 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2010 07 16, 12:31)
darykis AIDS centre ten pigiau ir patikima 4u.gif

o jų kainų nėra internete palyginimui? Nes santariškių kainoraštį radau jų internetiniam puslapyje, man tai santariškės patogiau, nes prie namų...
QUOTE(Fedes @ 2010 07 16, 12:57)
tai žinok su kitais gali būti ir kitaip, juos daugiau kur darys turbūt.
o AFs daro tik santaruose ir KMU, ir kainos manau panašios.
čia kur parašytos ankstesnės temose irgi yra jau pasenusios, tuo metu galiojusios, po to manau jau kelis kartus kainos peržiūrėtos, bet jei mokėjai už visus 5 tokią kainą, tai tikrai dar čia visai nesmarkiai pabrango , galiu "paguost"  4u.gif 
Tą vieną papildomą bent jau man mokesčio iš karto neėmė, o tik parašė, kad padaryti, jei kitas bus teigiamas, o kadangi kitas buvo neigiamas, tai jo ir nedarė. bet jau kaip padarė jums, taip padarė...sad.gif

aišku, nesinori pinigų leist vėjais, bet šiuo atveju geriau linkiu, kad visi ats būtų neigiami  4u.gif

ačiū už palinkėjimą 4u.gif pati tai net nežinau ko noriu, ar teigiamų ar neigiamų, nes iš vienos pusės aišku nenoriu tokios ligos, bet iš kitos pusės... geriau žinot kas negerai, ir gydytis, negu, kai atsakymai neigiami, o nieko gero rezultate nesigauna vistiek doh.gif

dėl tų hormonų, galvoju palauksiu afs ir kitų darytų tyrimų rezultatų, jei neduok die bus teigiami, tai nebedarysiu toliau nieko...
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2010 07 16, 13:40)
Sveikos merginos 4u.gif

As AFS dariausi KMU ir sumokejau 151 Lt. Kaip sakau, krauja nuleido i keturias kolbutes doh.gif
Atsakyti
Sveikos, aš taip pat dariausi AFS,dabar laukiu atsakymų. Mergaitės o ar darėtės shlamidijų ir ureplasmu tyrimus? kiek tai turi itakos pastojimams?
Atsakyti