QUOTE(Law @ 2010 07 16, 10:41)
sveikos,
gydytojai liepus metus jau naudoju 100mg aspiriną bet dabar gavau is JAv tą giriamą Baby aspiriną o jame yra aspirino tik 81mg. kaip manot man tada gert jo po 1,5 tabletę?

ar vis gi pirkti vėl Trombo ass?
žinok, man rodos 80 paprastai ir yra dozė, kurios pakanka, bet lietuvėlėj tokios nėra, tai skiria 100. nebent pagal tavo susirgimą reiktų didesnės dozės, bet tuoemt greičiausiai jau iš karto būtų skyrę 150. nots gal ramiau būtų pasikonsultuoti su gyd. bent telefonu.
o laužyti tablečių jokiu būdu negalima, nes jų padengimas saugo skandį, kame visas thrombo ir baby aspirinų esmė yra, o jei sulaužyta, tai visa apsauga perniek.
QUOTE(bamba @ 2010 07 16, 13:40)
Sveikos merginos
perskaičiau jūsų senąją temą apie šį sindromą ir kaip supratau visos už tyrimus mokat iki 100lt. Man gydytoja irgi sakė, kad kainuos apie 80lt, parašė tyrimų pavadinimus ir nusiusntė į santariškių laboratoriją. Tai šian buvau ir sumokėjau 230lt

jau norėjau nesidaryt, bet pagailėjau savo nervų, laiko, važinėjimų pirmyn atgal ir dariau už tiek... Dabar negaliu suprast kodėl tiek kainavo? Ar ten brangiau nei kitur? O gal man neteisingus tyrimus padarė?
čia gal vieno tyrimėlio kaina iki 80, o daromės įvairiai, iki 5 net, manau ir tau padarė ne vieną, minimum du pradžiai daro,todėl viskas tikrai gerai , jūsų gyd gal susipainiojo, arba kelių metų senumo kainas žinojo tik
beje, gan neseniai buvom santaruose dėl kitų tyr, tai buvo ką tik dvigubai ar daugiau pakilę kainos, tai nežinau, gal ir kitų tyr taip...