Įkraunama...
Įkraunama...

AFS - Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(sidrulka @ 2011 04 02, 18:12)
ta vat ir susitariam dėl susitikimų, kai reikia... bendravome, kol gavau kompensuojamus vaistus biggrin.gif
Papildyta:

aspirino dozę nustato pagal tavo kūno masę, o liedžiamus, pagal atsakymų nukrypimus ... man du kartus skyrė leidžiamus nuo širdelės veiklos, bet... padėjo tik tuomet, kai skyrė nuo pat pradžių...
dėl atsakymų komentarų, merginos , kreipkitės į šios temelės kūrėją Fedes thumbup.gif  per až... šiaip ji bendrauja AFS mamytėse, bet manau ji jums pakomentuos ir per až, nes tikria geria nusimano visus šiuos reikalus...

ačiū, nes galvoju jei nuspręsčiau vaistukus leistis nuo pat pat pradžios, tai kažin ar taip jau ir palaimintų tokį mano sprendimą, čia kaip suprantų reiktų pačiai svavališkai įsigyti..

kiek jums jau nedaug liko wub.gif gražu žiūrėt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2011 04 02, 21:57)
ačiū, nes galvoju jei nuspręsčiau vaistukus leistis nuo pat pat pradžios, tai kažin ar taip jau ir palaimintų tokį mano sprendimą, čia kaip suprantų reiktų pačiai svavališkai įsigyti..

kiek jums jau nedaug liko  wub.gif  gražu žiūrėt  bigsmile.gif

na, aš jau paskutiniu kartu nebe savavališkai leidaus... jau pagaliau gavau ,,palaiminimą" nuo pat pradžių.. nes ... jua kaip rašiau buvo primėginta doh.gif

oi, aš čia jus tik erzinu su tom savom liniuotėm ax.gif verysad.gif

kadais ir aš čia ašaras liejau šiame forume... oi, geriau nepirismint doh.gif doh.gif

taip kad merginos aukštyn nosis ir pirmyn- viskas bus thumbup.gif thumbup.gif tik reikia laiko (jo labiausiai), užsispyrimo, ramybės, kantrybės thumbup.gif bet mūsų skaudžios patirtys mus užgrūdina thumbup.gif
Atsakyti
Mano teigiamas beta 2 ir kazkuris dar veinas, bet minimaliai, bet turejau vi netektis. Po ju Abraitis sake bandyti gerti aspirina, siaip smulki esu 43 kg, gali man jo uztekti, bet jeigu man ramiau galiu ir leistis nuo 6 savaites( sirdeles veiklos). Jeigu nepavyks...kita karta gal leistis anksciau reikes...bet as nerizikavau:) Suzinojus pasiskambinau jam, ruosiausi i kelione... sake jeigu man ramiau bus as galiu leistis nuo 5 savaites ir pasake ka leistis:) bet as leidausi nuo pirmo teigiamo teisto. Po keliones lekiau pas ji, buvo 5savaites 1 diena....sirdeles jis mate plakancia, bet negalejo patvirtinti 100%, liepe atvykti po 4 dienu...ir atvykus jau pamate garsiai plakancia... Na jo zodziai: daug padarei ,kad leidaisi... tai nesupratau jo... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2011 04 03, 02:52)
na, aš jau paskutiniu kartu nebe savavališkai leidaus... jau pagaliau gavau ,,palaiminimą" nuo  pat pradžių.. nes ... jua kaip rašiau buvo primėginta doh.gif

oi, aš čia jus tik erzinu su tom savom liniuotėm ax.gif  verysad.gif

kadais ir aš čia ašaras liejau šiame forume... oi, geriau nepirismint doh.gif  doh.gif

taip kad merginos aukštyn nosis ir pirmyn- viskas bus  thumbup.gif  thumbup.gif  tik reikia laiko (jo labiausiai), užsispyrimo, ramybės, kantrybės thumbup.gif  bet mūsų skaudžios patirtys mus užgrūdina thumbup.gif

oj ne, labai gerai, kad tokią gražią liniuotę parodai, vilties suteiki. Aš dar nebandžiau su aspirinu, turėjau du nesivystančius ir tada va rado AFS. Mes nesisaugom, aspiriną gerti pradėjau jau kelias savaites, tai ir mąstau, kad leistis norėčiau turbūt tik sužinojus, bet kas man išrašys receptą, jei tokios saviveiklos nelabai nori palaiminti smile.gif

QUOTE(PaulaL @ 2011 04 03, 08:59)
Mano teigiamas beta 2 ir kazkuris dar veinas, bet minimaliai, bet turejau vi netektis. Po ju Abraitis sake bandyti gerti aspirina, siaip smulki esu 43 kg, gali man jo uztekti, bet jeigu man ramiau galiu ir leistis nuo 6 savaites( sirdeles veiklos). Jeigu nepavyks...kita karta gal leistis anksciau reikes...bet as nerizikavau:) Suzinojus pasiskambinau jam, ruosiausi i kelione... sake jeigu man ramiau bus as galiu leistis nuo 5 savaites ir pasake ka leistis:) bet as leidausi nuo pirmo teigiamo teisto. Po keliones lekiau pas ji, buvo 5savaites 1 diena....sirdeles jis mate plakancia, bet negalejo patvirtinti 100%, liepe atvykti po 4 dienu...ir atvykus jau pamate garsiai plakancia... Na jo zodziai: daug padarei ,kad leidaisi... tai nesupratau jo... biggrin.gif

aha, dviprasmiškai skamba, bet šaunuolė, kad tokį sprendimą priėmei, ir aš linksiu prie tokio paties. Bijočiau laukti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo index: 03 balandžio 2011 - 12:13
QUOTE(index @ 2011 04 03, 13:13)
oj ne, labai gerai, kad tokią gražią liniuotę parodai, vilties suteiki. Aš dar nebandžiau su aspirinu, turėjau du nesivystančius ir tada va rado AFS. Mes nesisaugom, aspiriną gerti pradėjau jau kelias savaites, tai ir mąstau, kad leistis norėčiau turbūt tik sužinojus, bet kas man išrašys receptą, jei tokios saviveiklos nelabai nori palaiminti smile.gif
aha, dviprasmiškai skamba, bet šaunuolė, kad tokį sprendimą priėmei, ir aš linksiu prie tokio paties. Bijočiau laukti.

aš turėjau 3 nesivystančius, tik tada nustatė AFS, po to dar du bandymai su apsirinu, bet su leidžiamais laukiant iki širdelės veiklos... deja, tik bandymai...
visa tai užsitęsė 12 metų................... .:

Dvylika metų laukėm stebuklo
Liejome ašaras, dėjom viltis.
Ir, rodos, nieko mums netrūko,
Tačiau kraujavo mana širdis...

Dvylika metų kentėm laukimą,
Teko patirt ne vieną praradimą.
Teko išgirst ne vieną įskaudinimą
Tačiau stipri širdis atlaikė kartų likimą...

Riedėjo ašaros kaskart per Motinos dieną,
Meldėm likimą, meldėme Dievą
Kad siųstų mums laimę, tėvų pašaukimą...

Ir štai jau pernai per motinos dieną
Tyliai džiaugėmės savo naujiena.
Dukrytė spurdėjo jau nebe pirmą dieną
Pagaliau ir mes laiminga šeimyna!

Pavasaris šis nuostabus -
Atėjo laimė ir į mūsų namus.
Dukrytės spindinti šypsena
Leidžia ir man jaustis tikra mama...

Rugilės mėlynos akutės
Šypsos kasdien kaip pavasarinės žibutės.
Mažos rankytės, spurdančios kojytės-
Jos sako man: ,,Būk laiminga, mano mamyte!“

LT Clexaną parduoda be recepto thumbup.gif , tik reikiaiš anksto (na, ryte) užsisakyti, jei gyvenat Kaune ar Vilniuj , o jei kitame mieste, tai iš vakaro reikėtų užsisakyti... čia Gintarinėse vaistinėse be recepto.. o kitose nežinau... mes tai pirkdavom per pirmą nestuke.gif PL< tai receptas buvo būtinas, bet ir šeimos daktarė išrašydavo thumbup.gif ... na, o vėliau, kai jau nestuke.gif sėkmingai įsibėgėja, turėkit omeny, kad galima tvakrytis kompensuojamus vaistukus, bet jau tuomet teikia kreiptis į Santariškes ar KMUK ir turbūt dar Klaipėdoje Jūrinikuose galima... kiek žinau, 3 ligininėse, jos ten kažkokį lygį atitinka...

na, dakatars A. aplamai mėgėjas toks ir paabejoti garsiai ir taip sakant pagąsdinti... jis su išskirtine nuomone smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 03 balandžio 2011 - 14:15
QUOTE(sidrulka @ 2011 04 03, 15:14)
aš turėjau 3 nesivystančius, tik tada nustatė AFS, po to dar du bandymai su apsirinu, bet su leidžiamais laukiant iki širdelės veiklos... deja, tik bandymai...
visa tai užsitęsė 12 metų................... .:

Na pagaliau Dievulis atsiuntė jums džiaugsmą. Šitiek metų laukimo...sunku ir įsivaizduoti.
Gerai, kad galima gauti be reepto, bet va perkant reikia ir dozę žinoti, kurios aš neįsivaizduoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2011 04 03, 16:36)
Na pagaliau Dievulis atsiuntė jums džiaugsmą. Šitiek metų laukimo...sunku ir įsivaizduoti.
Gerai, kad galima gauti be reepto, bet va perkant reikia ir dozę žinoti, kurios aš neįsivaizduoju  g.gif

jei celxano, tai pagrinde ,,eina" 0,2 ml thumbup.gif su 0,4 ml pažįstu tik vieną moterį, bet jei buvo labai jau akivaizdi ta trombofilija...
Atsakyti
Ačiū labai labai bigsmile.gif 4u.gif
Žinosiu kai jau reiks. Pastoti, man neproblema, kaip parodė laikas, bet va išnešioti nepavyko, o dabar su vaistais tai kaip per sviestą eisis biggrin.gif

Jum gražaus finalo. 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
na, o vėliau, kai jau  nestuke.gif  sėkmingai įsibėgėja, turėkit omeny, kad galima tvakrytis kompensuojamus vaistukus, bet jau tuomet teikia kreiptis į Santariškes ar KMUK  ir turbūt dar Klaipėdoje Jūrinikuose galima... kiek žinau, 3 ligininėse, jos ten kažkokį lygį atitinka...

na, dakatars A. aplamai mėgėjas toks ir paabejoti garsiai ir taip sakant pagąsdinti...  jis su išskirtine nuomone smile.gif

Dar dėl kompensavimo norėjau paklaust. Jūs susitvarkius, kaip suprantu? Ar labai didelių žygdarbių tam reikia? Kada galima pradėti tvarkyti? Iš pasakymo supratau, kad nėštumas jau turi būti paaugintas.
Aš pati pas Abraitį lankausi, tai turbūt man KMU reiktų tvarkytis. Tik va tvarka įdomu kokia.
Atsakyti
QUOTE(index @ 2011 04 04, 12:42)
Dar dėl kompensavimo norėjau paklaust. Jūs susitvarkius, kaip suprantu? Ar labai didelių žygdarbių tam reikia? Kada galima pradėti tvarkyti? Iš pasakymo supratau, kad nėštumas jau turi būti paaugintas.
Aš pati pas Abraitį lankausi, tai turbūt man KMU reiktų tvarkytis. Tik va tvarka įdomu kokia.

na, bent jau man nebuvo didelių probemų, nes aš pas A. irgi jau buvus n kartų, pradedant po 3-io nesivystančio ir baigiant lankymaisis per nėštumus... tiap kad man atavykus eiliniam vizitui ir užsiminus apie kompensavimą, pakišo pasirašyti popierėlį ir viskas... paskui daktr duoda tą prašymą komisijai, kurie dažniausiai pritaria, tuomet siunčiami dokumentai į SAM (sveikatos aps. ministerija), šie patvirtina, pasiunčia į KMUk, KMUK užsako vaistukus ir reikia laukt kol gaus... taip , kad ilga procedūra, bet kas iš Jūsų pusės, tai pakalbėti su daktaru... pasirašyti popierėlį ir laukti (apie 1 mėn) , kol paskambins vyr slaugytoja, kad vasitukai jau gauti....
o kuo anksčiau pradėsit tvarkytis, tuo geriau.... nes aš pirmam vizitui pas A. vykau apie 13 sav., paskui dar tie popierėliai vaikščiojo apie 1,5 men, taip kad gavosi, jog vaistukus gavau tik nuo vidurio nestuke.gif doh.gif bet ir tai gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2011 04 04, 15:41)
o kuo anksčiau pradėsit tvarkytis, tuo geriau.... nes aš pirmam vizitui pas A. vykau apie 13 sav., paskui dar tie popierėliai vaikščiojo apie 1,5 men, taip kad gavosi, jog vaistukus gavau tik nuo vidurio  nestuke.gif  doh.gif  bet ir tai gerai thumbup.gif

ačiū tau labai labai už info. Būtinai pasinaudosiu prireikus. 4u.gif
Atsakyti

LT Clexaną parduoda be recepto thumbup.gif , tik reikiaiš anksto (na, ryte) užsisakyti, jei gyvenat Kaune ar Vilniuj , o jei kitame mieste, tai iš vakaro reikėtų užsisakyti...  čia Gintarinėse vaistinėse be recepto.. o kitose nežinau... mes tai pirkdavom per pirmą nestuke.gif  PL< tai receptas buvo būtinas, bet ir šeimos daktarė išrašydavo thumbup.gif ... na, o vėliau, kai jau  nestuke.gif  sėkmingai įsibėgėja, turėkit omeny, kad galima tvakrytis kompensuojamus vaistukus, bet jau tuomet teikia kreiptis į Santariškes ar KMUK  ir turbūt dar Klaipėdoje Jūrinikuose galima... kiek žinau, 3 ligininėse, jos ten kažkokį lygį atitinka...

na, dakatars A. aplamai mėgėjas toks ir paabejoti garsiai ir taip sakant pagąsdinti...  jis su išskirtine nuomone smile.gif

kiek as domejusi, tai Klaipedoje 3 lygio ligonines nera, kada domejausi del vaistuku kompensavimo visi siulo vaziuoti pas A. Klaipedoje galimybes nera gauti kompensacijos schmoll.gif
Jai as klystu pataisyite, nes as kiek klausineju ir duomiuosi atsimusu i siena...
Atsakyti