Įkraunama...
Įkraunama...

AFS - Antifosfolipidinis sindromas

Lengviausia patart ir raminti zmogu...
Bus laikas ir ateis... Paskaityk knyga "as iki gimimo", aut. aleksndras zarskus.
Skaitydama as sia knyga pastojau... keistas sutapimas...bet nevienai tai nutiko smile.gif 4u.gif
Atsakyti
reiks nusipirkt g.gif
Atsakyti
Yra ir antra knyga jo " gimimo slepinys", na antroji jau apie nestuma , vaikeli, gimdyma...pirmoji yra apie jo prisaukima...
asmeniskai antroji man geriau parasyta, bet pirma reikia pirmaja perskaityti 4u.gif
Viskas musu pasamoneje...kazkaip reikia atsipalaiduoti ir nugaleti ta baime... Laikykis, laikau kumstukus uz tave smile.gif wub.gif
Atsakyti
Kad as pastoju be problemu, bet vat isnesioti doh.gif
Atsakyti
mano identiska situacija buvo. Pastoju pasiskaiciavus savo dieneles iskart.
Tyreisi afs? geri aspirina? Bandei kada leistis?
Na man afs tik beta2 buvo teigiama, kaip ir afs neirodytas 100 %, bet kitoms isviso visi geri tyrimai,o afs buna slapukas... ir siaip po keliu persileidimu galima gerti aspirina be afs ir ji leistis, nes jis vaisiu kazkaip prilipina prie seneliu labiau... nemoku paaiskinti, nesu medike ,bet zinau,kad tikrai padeda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PaulaL: 26 kovo 2011 - 12:02
Turiu AFS , tai aspirina geriu, o dabar jau nelauks sirdeles darbo iskart leistis vaistus reiks
Atsakyti
o tu jau leidaisi kada budama nescia?
As ir nelaukiau sirdeles veiklos... pamaciau II bruksnelius ir begau i vaistine vaistuku.
Atsakyti
nesileidau su pirmu ir antru neznojom, kad toki AFS turiu, o trecia kart su aspirunu neisejo
Atsakyti
Sulauket sirdeles veiklos ar nutruko iki jos ? verysad.gif
Sekantis kartas bus laimingas 4u.gif
Atsakyti
pirmus 2 sulaukem sirdutes veiklos, o 3 jau ne.Pas mane su kvienu nestumu laikas vis trumpejo. Tai daktaras dabar sake nieko nelauksim leisim vaistus nuo II testo dienos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo imarta: 27 kovo 2011 - 19:23
Sekmes jums ir kantrybes, stiprybes.
Man ir sake leistis nuo 6 savaites, bet as leidausi vos suzinojau.
Ta baime ir mane kamuoja, vos suskauda...as jau baimeje... zinau ta skausma ir bijau kiekvieno sudurimo... siandien vos patepe...o man jau sriokas sad.gif kazkaip reikia save raminti. Kaip as is daktaro supratau afs sindroma turincioms svarbiausia yra sulaukti sirdeles veiklos ir leistis saziningai vaistukus...turetu buti gerai, statistika maza blogai pasibaigusiu...
as labai tikiuosi ir mes busime is to laimingo sarasiuko ir viskas bus sklandu.
Atsakyti
man daktaras sake jeigu pradzia prasoksim tada viskas bus gerai biggrin.gif baisu toms kam velyvam nestume nustoja vystytis
Atsakyti