O man labai idomu, kaip galima butu burimo ne Taro, o paprastomis kortomis ismokti

Dauguma bureju paprastas naudoja, is ju tiksliau viska galima nusakyti, kaip supratau, maziau ten visokios filosofijos, jos tikslesnes, konkretesnes lyg ir, aiskiau parodo
Gal kas zino kokiu knygu burimo paprastomis kortomis? Kokie pavadinimai, autoriai, kur tokiu knygu ir informacijos ieskoti? Paciai jau irgi seniai toks noras kirba, bet nezinau nuo ko pradeti

Gal nereiketu tuomet ir burejos geros ieskoti, kad kortas ateiciai ismestu.. Nes gi jos dauguma irgi ne aiskiariages, o is kazkokiu knygu ismokusios su paprastomis zaidimu kortomis dirbti, arba is savo mociuciu, plius daugiamete patirtis.. (Na, cia apie visokius gydymus ir uzkalbejimus nekalbu, o konkreciai apie burimus paprastomis kortomis).
Pasidalinkit prasom, gal kas zinot ar pacios domites/mokotes, kur tokios literaturos galima butu rasti? Aciu
Vaizgante,
aciu uz perspejima

Tikrai geriau paciom ismokti kortas pasiziureti. Jei pacios moketumem tuos 70% tiesos apie ateiti kortose isskaityti, tai ir tu bureju nereiketu

Bet nuo ko pradeti?
Ir koks tikslas tu bureju ne padeti, o pridirbti?

Joms po to uz ta "pridirbima" atgalios negrizta??
Papildyta:
QUOTE(inaja @ 2011 03 04, 19:20)
nuejau pas bureja, tiksliau pas dvi, ar buvo verta, nezinau, viena pasake, kad su tuo zmogum kaip ir galetu buti viskas gerai, ar bus?manau atsakyti niekas nedgali, bet ir tai suteike vilti, nes jos tikrai man reikejo, o kita bureja, kaip ir nepaske nieko gero, bet lyg mate ateiti su kitu, vaikucius ir psichologiskai gan teigiamai nuteike, ta prasme, kad reikia pasitemt susiimt, kad pasistengt, kad teigiamai vertint ir mylet save, taigi verta ar ne, negaliu atsakyt, bet problema jau isisprende, tik reikejo islaukti, o tai sunkiausia ir dabar esu laiminga
Inaja,
labai dziugu, kad problemos neber ir atejo laime
O kuri bureja visgi buvo teisi, kurios burimas issipilde? Gal ji sioj temoj yra irgi minima? Idomu tiesiog ,kuriom tiksliausiai pavyksta ateiti nuspet (ar is kortu isskaityt)..