Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

QUOTE(Cikita2009 @ 2011 03 07, 20:06)
O kokiu tikslu burojos "pridirba" ? Siaip sau nedaro niekas nieko?
Ir kas Jai nuo to?

Nesigilinu. Mano darbas nukentėjusiam žmogui padėti.
Atsakyti
QUOTE(Vicia @ 2011 01 13, 18:27)
Sveikos, supermamos!Paprašiau čia vienos supermamos būrėjos Aldonos kontaktinius duomenys-telefoną..Galvojau paskambinsiu, susitarsiu dėl susitikimo, nes man reikia žinot iš anksto, nes neturiu su kuo savo PUPą palikt ir reikia suplanuot kada ir kaip.Paskambinau,tai buvau aprėkta!-ko čia skambinu, kad skambinčiau tą pačią dieną kai važiuosiu, kitaip ji nepriims, gali užmiršt...Bet po pokalbio iškart prapuolė noras apsilankyt pas ją... verysad.gif

o as noriu papriestarauti, pati buvau pas ja vakar. ir telefonu kalbejo maloniai, ir laika pasiderinom pagal tai kaip man patogiau leliuka palikti, ir kai nuejau labai graziai bendravo. matyt "nepatikai" smile.gif
Atsakyti
mano nuomone didžioji dauguma būrėjų yra paprasčiausi verslininkai, kurių galvose sukasi tik skaičiukai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonne idée @ 2011 03 22, 13:44)
mano nuomone didžioji dauguma būrėjų yra paprasčiausi verslininkai, kurių galvose sukasi tik skaičiukai  lotuliukas.gif

Nesutinku schmoll.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas zino gera ezoterika Vilniuje.Jauciu kad reikia pagalbos,pati nesusidorosiu.
Atsakyti
QUOTE(Lin* @ 2011 03 22, 15:39)
Sveiki, gal kas zino gera ezoterika Vilniuje.Jauciu kad reikia pagalbos,pati nesusidorosiu.

Kokios pagalbos reikia?
Atsakyti
man rods, kad as prisidirbau sad.gif taip negera ant dusios, asaros byra verysad.gif turiu viena beda , tiksliau nezinau kur pasukti, tai nusprendziau ir as i ateiti pazvelgti - durne... buvau vakar pas tokia bobule is paberzes gatves. nepasakyciau, kad neteisybe pasake apie dabartine situacija, bet kaip pradejo pasakoti, kad mano buvusi anyta mane uzkerejo, del to issiskyriau su vyru, del to ir vaiku su juo niekaip nesusilaukem. ir kad tik tada, kai ta uzkerejima nusiimsiu - busiu laiminga, nes dabar kaip uzburtam rate sukuosi - vis nesiseka nei meileje nei niekur kitur. nu nesiseka man, bet kad taip... tipo jin gali nuimti. bet kazkaip netikiu as - o gal tikiu, jau net nebezinau ka ir galvoti.... verysad.gif bet taip bloga ant sirdies dabar, kad negaliu.... atrodo viskas buvo normaliai, o dabar - asaros kaip pupos byra... gal kas galit ka patart? prirasiau cia taip nerisliai, atsiprasau...
Atsakyti
Negalejau neatrasyti i Jusu zinute. Kiek kur buvusi - visusr baigiasi tuo paciu: Jus uzkerejo, mokekit ir busite laimingi!!! Vienu atveju: mano vyro sesuo, kitu atveju- vyro meiluze ir t.t. Netikekite. Jei rysites tokiai nesamonei, kad save nuraminti, mano patarimas toks: 10kart gerai pagalvokite ir dar nueikite pas kokia kita bureja.Na jei ta pati pasakis...Jums spresti. O seimoje problemu pas visus buna ir visaip jos sprendziasi...
Atsakyti
QUOTE(Ledukas @ 2011 03 23, 13:29)
Negalejau neatrasyti i Jusu zinute. Kiek kur buvusi - visusr baigiasi tuo paciu: Jus uzkerejo, mokekit ir busite laimingi!!! Vienu atveju: mano vyro sesuo, kitu atveju- vyro meiluze ir t.t. Netikekite. Jei rysites tokiai nesamonei, kad save nuraminti, mano patarimas toks: 10kart gerai pagalvokite ir dar nueikite pas kokia kita bureja.Na jei ta pati pasakis...Jums spresti. O seimoje problemu pas visus buna ir visaip jos sprendziasi...

tai as tai supranu, pati kalta, kad lindau ten, kur nereikia fool.gif bet labai kazkaip viduj negeras jausmas. esu buvus anksciau pas kazkokia taraloge, tai kazkaip pasako - ir pamirstu, o cia isejau ir is karto verkt pradejau - tokia prislegta pasijauciau cry.gif
Atsakyti
QUOTE(nice1 @ 2011 03 23, 14:59)
tai as tai supranu, pati kalta, kad lindau ten, kur nereikia fool.gif bet labai kazkaip viduj negeras jausmas. esu buvus anksciau pas kazkokia taraloge, tai kazkaip pasako - ir pamirstu, o cia isejau ir is karto verkt pradejau - tokia prislegta pasijauciau  cry.gif

Nueik i baznycia, geriausia i cerkve, jeigu aisku priimtina. Pasimelsk uzdek zvakute, padegink cerkviniu zvakiu namuose, atsinesk svrentinto vandenuko.
Ir paziurek ar tave tas kazkiek keicia. Jeigu turi visa tai itakos, galbut, ir reikia valytis nuo kitu zmoniu blogos itakos. Bet cia turi pati labai is vidaus uzsiprogramuoti, nes kazkokia bobulka, nemanau, kad gali labai jau padeti.
Visa tai daugiau itaigos efektas, pakeisti tavo pasamone, po bobulkos gal prireikes dar vienos, o po jos dar vienos...tik ar rezultatais liksi patenkinta klausimas..
plius, jeigu taip butu, kad jos galetu stipriai itakoti kitu gyvenimus, tai visi pas jas eitu, jos ten pasimelstu ir gyvenam visi laimingi...bet, manau, visas priezastis mums patiems reikia issiaiskinti...
nebent kasnors pateiks negincijamu pavyzdziu, kad nuejo ir cik viskas pasisuko visai kita linkme...
Atsakyti
QUOTE(Cikita2009 @ 2011 03 25, 15:03)
Nueik i baznycia, geriausia i cerkve, jeigu aisku priimtina. Pasimelsk uzdek zvakute, padegink cerkviniu zvakiu namuose, atsinesk svrentinto vandenuko.

O kodel geriau i cerkve g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sara33 @ 2011 03 29, 23:50)
O kodel geriau i cerkve  g.gif

Nezinau, dievas vienas, bet kazkodel visi sako, kad cerkves turi labai stipria energetika, gal zmones labiau tiki..ortodoksai labai sena religija, manau , senesne uz krikscionybe...gal del to gilesnes tradicijos tikejimas ir pan...

Atsakyti