Žodžiu, yra gan daug susidomėjusių Gerda, tai parašysiu dar čia.
Na mama kaip minėjau pas ją buvo prieš porą metų. Pati nežinojo, nei kiek ilgai ten viskas truks, nei nieko. Būrė taro kortomis. Apie praeitį, dabartį viską tiksliai nupasakojo. Toks jausmas, kad jinai vos ne vaizdus galvoj mato, na bet čia sunku pasakyti. Gerai, kad mama buvo sugalvojus nuotraukų nusinešt

Tai iš nuotraukos su kažkokiu kristalu jin ten makalavo, pasakė, kuriuos žmones sieja kraujo ryšys, kuriuos ne, kurių auros šviesios, kurių ne. Pamatė mano krikštatėvį ir iškart pasakė, kad labai tamsi aura - kaip žudiko. Ilgėliau pagalvojus pasakė, kad jis ir yra žudikas, nes žudo gyvunėlius (jis medžiotojas). Pasižiūrėjus į mano foto iškart pasakė, kad turiu problemėlių su skrandžiu - taip ir yra; kad esu darbšti - tuo metu buvau labai pasinešus ant siuvinėjimo ir kitokių rankdarbių. Tada man rūpėjo visokie stojamieji, bet net mamai nebuvau sakius, ką planuoju, o būrėja atskleidė visas kortas

Pasakė į kokį universitetą įstosiu, ar mokamai ar ne, ir sakė, kad gyvensiu lyg ne bendrabutį, bet su daug žmonių (bute penki žmonės gyveno). Žodžiu, dar kažkiek papasakojo kokiem trisdešimčiai metų į priekį, tai negaliu žinot, išsipildys ar ne, bet kai kas jau išsipildė.

Tai po tokių rekomendacijų paskui ėjo beveik visi pažįstami. Na, sakė, kad daug tiesos atskleidė, bet smulkiai nepasakojo, visgi asmeniniai dalykai. Vienas vyrukas ėjo siunčiamas žmonos (ji buvo neseniai pagimdžius, reikėjo vaiką prižiūrėt), tai ėjo baisiai skeptiškai nusiteikęs, sakė, kad nesąmonių pripasakojo, bet kai ėmė pasakot tas "nesąmones", pasirodo viskas taip ir yra

Ech tie vyrai, matyt galvojo, kad viską tiesiogiai ir vos ne vardais nupasakos

Aišku, jinai niekada nekalba apie mirtis, bet mano mamos tėvelis daug metų gulėjo ant lovos ir nieko nesuprato, žodžiu, kaip kitam pasaulyje. Kai mama paklausė būrėjos apie tėvą, ji nustebo, kad jis dar gyvas, pasakė, kad jau nebe šitam pasaulyje yra, čia tik jo kūnas. Mama paprašė, kad pasakytų, kiek ilgai jis temps, tai labai nenorom (sakė jai paskui vaidenasi visokie vaizdai, naktį nepamiega), bet maždaug pasakė. Mama net atostogas tam laikui pasiėmė, nu ir ką jūs galvojat... Gražiai ir užgeso senelis

O ir šiaip, net apie kitus žmones galima daug sužinoti, kas irgi atskleidžia šiokias tokias kortas. Oi, per daug išsiplėčiau...
Nežinau ar galiu čia jos numerį rašyt, tai jei kas susidomės, brūkštelkit až