Aciu.
QUOTE(karosimi @ 2011 06 16, 15:33)
O tai koks jos darbo stilius ?
as apstrakciai kalbejau apie stiliu... vienoms moterims patinka, kai bureja buna panasi i tokia, kurias matome pasakose (tamsus kambarys, palaidi draikini plaukai, kalba simboliais ir pan.

as cia apie tai

Papildyta:
QUOTE(Erdnija @ 2011 06 16, 18:55)
Nežinojau, ar čia ta Gerda, apie kurią kalbėjau, bet pagooglinau, tai ta pati: http://lt-lt.faceboo...100000197500117
Va ir pasirodo Vilniuje gyvena pagal Facebook domenis
Būtų įdomu išgirsti jūsų nuomonę. 
Va ir pasirodo Vilniuje gyvena pagal Facebook domenis

as apie ja kalbejau... kaip ji buria, tai ne man sprestii (manau, kad buvusios pas ja daugiau gali pasakytii)... man nepatinka tik tas faktas, kad ji meluoja apie savo darbo patirti... o tai jau daug man pasako apie zmogu... suprantu, kad biznis yra biznis, bet ribos viskam turii buti

QUOTE(super_wife @ 2010 06 10, 17:22)
Sveikos
Permeciau tema akimis,nors nemaniau,kad cia teks uzsukti
Tiesiog praradau labai brangu daikta man,siandien,niekur neranku,o cia buvo dovana... Labai brangi dovana susijusi su mano sunelio atejimu i si pasauly. Siurbliavau ir atejo netiketai mintis,kad reikia nueiti pas bureja. Ne is to ne is sio...
Idomu ar galetu ji pamatyti,kad as ji pameciau?Kad tai tikrai vertingas daiktas,nes pinigeliu skaicius virsija 20tuks.lt
Labai reikia pagalbos.Net nesurasti ta daikta,o galetu pasakyti,kad su suneliu nieko neatsitiks praradus si daikta?
Nes bijau prisigalvoti...
Ryt bandysiu uzsirasyt pas Virginija berods is Perkunkemio,cia daug atsiliepimu yra,o ir gyvena salia,5min vaziuoti. Siandien paskambinau,pasake,kad uzrasymas penktadieniais nuo 7-8 ryto,nustebau kaz kaip...
Gal galit dar ka nors rekomenduoti Pasilaiciuose ar aplinkui? Labai reikia pagalbos

Permeciau tema akimis,nors nemaniau,kad cia teks uzsukti

Idomu ar galetu ji pamatyti,kad as ji pameciau?Kad tai tikrai vertingas daiktas,nes pinigeliu skaicius virsija 20tuks.lt
Labai reikia pagalbos.Net nesurasti ta daikta,o galetu pasakyti,kad su suneliu nieko neatsitiks praradus si daikta?

Ryt bandysiu uzsirasyt pas Virginija berods is Perkunkemio,cia daug atsiliepimu yra,o ir gyvena salia,5min vaziuoti. Siandien paskambinau,pasake,kad uzrasymas penktadieniais nuo 7-8 ryto,nustebau kaz kaip...
Gal galit dar ka nors rekomenduoti Pasilaiciuose ar aplinkui? Labai reikia pagalbos

dar nevėlu kreiptis į psichologą, tik paskubėk
tik jis tau gali padėt
QUOTE(Erdnija @ 2011 06 14, 19:16)
Žodžiu, yra gan daug susidomėjusių Gerda, tai parašysiu dar čia.
Na mama kaip minėjau pas ją buvo prieš porą metų. Pati nežinojo, nei kiek ilgai ten viskas truks, nei nieko. Būrė taro kortomis. Apie praeitį, dabartį viską tiksliai nupasakojo. Toks jausmas, kad jinai vos ne vaizdus galvoj mato, na bet čia sunku pasakyti. Gerai, kad mama buvo sugalvojus nuotraukų nusinešt
Tai iš nuotraukos su kažkokiu kristalu jin ten makalavo, pasakė, kuriuos žmones sieja kraujo ryšys, kuriuos ne, kurių auros šviesios, kurių ne. Pamatė mano krikštatėvį ir iškart pasakė, kad labai tamsi aura - kaip žudiko. Ilgėliau pagalvojus pasakė, kad jis ir yra žudikas, nes žudo gyvunėlius (jis medžiotojas). Pasižiūrėjus į mano foto iškart pasakė, kad turiu problemėlių su skrandžiu - taip ir yra; kad esu darbšti - tuo metu buvau labai pasinešus ant siuvinėjimo ir kitokių rankdarbių. Tada man rūpėjo visokie stojamieji, bet net mamai nebuvau sakius, ką planuoju, o būrėja atskleidė visas kortas
Pasakė į kokį universitetą įstosiu, ar mokamai ar ne, ir sakė, kad gyvensiu lyg ne bendrabutį, bet su daug žmonių (bute penki žmonės gyveno). Žodžiu, dar kažkiek papasakojo kokiem trisdešimčiai metų į priekį, tai negaliu žinot, išsipildys ar ne, bet kai kas jau išsipildė.
Tai po tokių rekomendacijų paskui ėjo beveik visi pažįstami. Na, sakė, kad daug tiesos atskleidė, bet smulkiai nepasakojo, visgi asmeniniai dalykai. Vienas vyrukas ėjo siunčiamas žmonos (ji buvo neseniai pagimdžius, reikėjo vaiką prižiūrėt), tai ėjo baisiai skeptiškai nusiteikęs, sakė, kad nesąmonių pripasakojo, bet kai ėmė pasakot tas "nesąmones", pasirodo viskas taip ir yra
Ech tie vyrai, matyt galvojo, kad viską tiesiogiai ir vos ne vardais nupasakos
Aišku, jinai niekada nekalba apie mirtis, bet mano mamos tėvelis daug metų gulėjo ant lovos ir nieko nesuprato, žodžiu, kaip kitam pasaulyje. Kai mama paklausė būrėjos apie tėvą, ji nustebo, kad jis dar gyvas, pasakė, kad jau nebe šitam pasaulyje yra, čia tik jo kūnas. Mama paprašė, kad pasakytų, kiek ilgai jis temps, tai labai nenorom (sakė jai paskui vaidenasi visokie vaizdai, naktį nepamiega), bet maždaug pasakė. Mama net atostogas tam laikui pasiėmė, nu ir ką jūs galvojat... Gražiai ir užgeso senelis
O ir šiaip, net apie kitus žmones galima daug sužinoti, kas irgi atskleidžia šiokias tokias kortas. Oi, per daug išsiplėčiau...
Nežinau ar galiu čia jos numerį rašyt, tai jei kas susidomės, brūkštelkit až

Na mama kaip minėjau pas ją buvo prieš porą metų. Pati nežinojo, nei kiek ilgai ten viskas truks, nei nieko. Būrė taro kortomis. Apie praeitį, dabartį viską tiksliai nupasakojo. Toks jausmas, kad jinai vos ne vaizdus galvoj mato, na bet čia sunku pasakyti. Gerai, kad mama buvo sugalvojus nuotraukų nusinešt

Nežinau ar galiu čia jos numerį rašyt, tai jei kas susidomės, brūkštelkit až

Gal kas dar buvot pas šią moterį ?

QUOTE(Neferete @ 2011 06 18, 21:43)
Laba,
Gal kas turi atsiliepimi apie bureja is Visagino Valentina. Kiek ji ima ir ar uzkalbineja.
Gal kas turi atsiliepimi apie bureja is Visagino Valentina. Kiek ji ima ir ar uzkalbineja.
ne per sena tokiu šūdu tikėt?
noriu pasakyti kad tokios idiotės kaip tu ir yra viena pagrindinių mūsų visuomenės problemų
taip sakant jūsų, gerbiamoji ponia, debiliškumas ir nelaiminga vaikystė jaučiasi net per internetą
su visa pagarba, Zenonas M.
QUOTE(caramelaa @ 2011 06 21, 22:43)
Sveiki, norejau isgirsti jusu nuomone apie virginija is vilniaus ir noreciau jos kontaktinio telefono. Aciu 

Kiap tik pati planuoju užsirašyti pas ją, bet niekaip neprisiruošiu. Dabar kai išgirdau apie Gerdą, galvoju, gal vertėtų geriau pas ją nueit.
beje, kontaktus Viriginijos galiu atsiųsti į až.
QUOTE(aqile @ 2011 06 22, 14:40)
Kiap tik pati planuoju užsirašyti pas ją, bet niekaip neprisiruošiu. Dabar kai išgirdau apie Gerdą, galvoju, gal vertėtų geriau pas ją nueit.
Geriau pas Virginiją.
QUOTE(Gytarė @ 2011 06 22, 20:16)
Geriau pas Virginiją.
Kodel geriau pas Virginija ?
QUOTE(Erdnija @ 2011 06 15, 19:10)
Gal galit ir man parašyt? Jūsų AŽ pilna...