Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

QUOTE(M&M's @ 2011 06 30, 09:23)
na...ne viską taip jau tiksliai, taip jau aiškiai.. tikrai riebių "promachų" pavarė man  rolleyes.gif Atitikimų irgi buvo smile.gif Laikas parodys, kiek tikslumo jos kalbėjime apie ateitį buvo.

drinks_cheers.gif
Kai kas iš to ką ji sakė atrodo visiški kliedesiai.. Antrą kartą pas ją neičiau ir 200lt nemokėčiau
Atsakyti
QUOTE(gyvate @ 2011 06 30, 17:10)
drinks_cheers.gif
Kai kas iš to ką ji sakė atrodo visiški kliedesiai.. Antrą kartą pas ją neičiau ir 200lt nemokėčiau

200LT blink.gif g.gif Pas ką čia tokios kainos blink.gif g.gif
Atsakyti

Sveikos,

turiu Jums klausima, gal kuri is Jusu zino burejos is Vilniaus, is Naujininku (Stadono g.) vardas berods Zoja kontaktus. buciau labai dekinga jeigu pasidalintumete.
esu pas ja buvusi pries kokius 4-5 metus, tuo metu isejau truputi su sypsena del to, ka man papasakojo apie ateiti, bet praejus tam tikram laikui matau kad apsoliuciai del visko buvo teisi ir viskas pildosi. noreciau vel labai pas ja patekti, nes dabartine mano situacija vercia ieskoti pagalbos is salies, bet lyg tycia niekur nerandu jos kontaktu.
buciau labai labai dekinga jeigu kas nors suteiktu man daugiau informacijos.

is anksto dekoju
Atsakyti
QUOTE(Lorette @ 2011 06 30, 20:11)
200LT blink.gif  g.gif Pas ką čia tokios kainos blink.gif  g.gif

Pas Gerdą.
Atsakyti
4u.gif tikra būrėja ima tik simboliškai o ne pardavinėja dūšią velniui. tokių kainų dar neteko girdėti
Atsakyti
QUOTE(gyvate @ 2011 06 30, 17:10)
drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif Nemokėčiau ir aš.. Tiesiog čia prisiskaičiau tiek gero, kad pasidaviau..

Ir man buvo kažkas kliedesiai, kažkas grynos elementarios spelionės, vadovaujantis išskaičiavimais. Pvz, tiesiai per aplinkui sužinojo amžių, vaiko amžių, kad išsiskyrus ir kiek maždaug laiko išsiskyrus.. nu ir sako - labai jauna ištekėjot matau iš kortų... Čia tik vienas iš pvz. Bet.... negaliu sakyti, kad visiškai out'as buvo. Kai kurie dalykai buvo pasakyti ir labai tiksliai ir atspėti jų nebuvo įmanoma. Bet tiek litų tikrai gaila.. Manau po kokių metų nueisiu kur pigiau. Dabar lauksiu, ar metų prognozės pildysis.
Atsakyti
QUOTE(EditaSCE @ 2011 06 30, 19:53)
Sveikos,

turiu Jums klausima, gal kuri is Jusu zino burejos is Vilniaus, is Naujininku (Stadono g.) vardas berods Zoja kontaktus. buciau labai dekinga jeigu pasidalintumete.
esu pas ja buvusi pries kokius 4-5 metus, tuo metu isejau truputi su sypsena del to, ka man papasakojo apie ateiti, bet praejus tam tikram laikui matau kad apsoliuciai del visko buvo teisi ir viskas pildosi. noreciau vel labai pas ja patekti, nes dabartine mano situacija vercia ieskoti pagalbos is salies, bet lyg tycia niekur nerandu jos kontaktu.
buciau labai labai dekinga jeigu kas nors suteiktu man daugiau informacijos.

is anksto dekoju

Ne Naujininkuose gyvena, o už stoties, prie Tyzenhauzų gimdymo namų.
Atsakyti
Gal kas gali Valentinos telefona i az blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorette @ 2011 06 30, 22:25)
Ne Naujininkuose gyvena, o už stoties, prie Tyzenhauzų gimdymo namų.

Dabar galvoju, gal ten ir Naujininkai prasideda g.gif Bet, kad gal ne g.gif
Atsakyti
Gal kas galeru Virginijos telefona i az brukstelti. Buciau dekinga smile.gif
Atsakyti
Kokios dabar kainos pas Svetlaną iš Pašilaičių?
Atsakyti
QUOTE(Lorette @ 2011 07 01, 01:27)
Dabar galvoju, gal ten ir Naujininkai prasideda g.gif Bet, kad gal ne g.gif

O gal zinote jos telefona?
Atsakyti