Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš EBAY ir ne tik

QUOTE(Smaile* @ 2010 06 14, 13:47)
biški nesąžininga, nemanai? ax.gif

as tai nemanau, nes jie nespejo nustatytai datai, vadinasi cia ju kalte. jei darytu viska gerai, niekas neprasytu grazint pinigu.
Papildyta:
QUOTE(Smaile* @ 2010 06 14, 14:12)
Kas kaip moka, tas taip šoka. Nematau prasmės meluoti vestuvių datą..
Manot jie kvaili ir nežino, kad didžioji dauguma meluoja? O darbo turi jie per akis..
Asmeniškai aš nei akis jam plėšiau kol siuvo suknelę, nei melavau ir gavau laiku, pigiai ir gražiai rolleyes.gif
Man kiniečiai labai geri žmonės atrodo ir sąžiningi..

nu bet tu ir keista... ka reiskia, nematai tikslo meluot ir kad kinieciai geri zmones lotuliukas.gif
visu pirma, cia apsidraudi paankstindama termina, nes as irgi gavau ne laiku... gerai, akd buvau keliom dienom anxiau parasius.
toliau geru zmoniu yra visur, kaip ir blogu...
trecia, ju visu tie feedbackai yra totali nesamone, nes as uzdejau neigiama, del termino , o jie pasiule grazint pinigus, kad tik pakeisciau. lygiai tas pats buvo ir su kita panele is UK.
Atsakyti
Na manau jei suknele velavo atsiusti, tai bauda turejo buti g.gif ,
....bet asmeniskai as buciau reikalavusi tik puse sumos grazinti, nes suknute tikrai nepriekaistinga, o ir tikrosios vestuves nepraejusios rolleyes.gif

o is tikruju is tos laimes tikriausiai buciau dar padekojusi kinieciui, kad ne slamsta idejo kaip kitoms thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saule19841984 @ 2010 06 14, 19:02)
Na manau jei suknele velavo atsiusti, tai bauda turejo buti  g.gif ,
....bet asmeniskai as buciau reikalavusi tik puse sumos grazinti, nes suknute tikrai nepriekaistinga, o ir tikrosios vestuves nepraejusios  rolleyes.gif

o is tikruju is tos laimes tikriausiai buciau dar padekojusi kinieciui, kad ne slamsta idejo kaip kitoms  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Lygiai taip pat būčiau pasielgus..
Dabar suknelė jos rankose, kaip ir pinigai.. Tikrai bent pusę grąžinčiau, bet čia jau nuo žmogaus sąžiningumo viskas priklauso rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Gingerr @ 2010 06 14, 18:20)
as tai nemanau, nes jie nespejo nustatytai datai, vadinasi cia ju kalte. jei darytu viska gerai, niekas neprasytu grazint pinigu.
Papildyta:

nu bet tu ir keista...  ka reiskia, nematai tikslo meluot ir kad kinieciai geri zmones  lotuliukas.gif
visu pirma, cia apsidraudi paankstindama termina, nes as irgi gavau ne laiku... gerai, akd buvau keliom dienom anxiau parasius.
toliau geru zmoniu yra visur, kaip ir blogu...
trecia, ju visu tie feedbackai yra totali nesamone, nes as uzdejau neigiama, del termino , o jie pasiule grazint pinigus, kad tik pakeisciau. lygiai tas pats buvo ir su kita panele is UK.

Jeigu aš galvoju kitaip nei tu, tai dar nereiškia, kad aš keista rolleyes.gif
Visų antra, reikia jas užsisakinėti laiku, o ne skaičiuoti minutes ir laukti suknelės..
Atrodo klaikiai iš šalies tie mosikavimai " thumbup.gif " kad pinigėliai rankose, o kažkoks kvailas kinietis liko be grašio..
Bet kaip ir sakiau - kas kaip moka, tas taip šoka cool.gif
Atsakyti
QUOTE(saule19841984 @ 2010 06 14, 22:02)
Na manau jei suknele velavo atsiusti, tai bauda turejo buti  g.gif ,
....bet asmeniskai as buciau reikalavusi tik puse sumos grazinti, nes suknute tikrai nepriekaistinga, o ir tikrosios vestuves nepraejusios  rolleyes.gif

o is tikruju is tos laimes tikriausiai buciau dar padekojusi kinieciui, kad ne slamsta idejo kaip kitoms  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Nematau reikalo grazinti puse sumos, suknele uzsakiau balandzio 20 d. pagal viska turejo atsiusti geguzes 20 d. na gerai dar keliom dienelem veliau, bet tiek delse, kol galiausiai atejo birzelio menuo.
O tariamos vestuves birzelio 5 d. Taip pat tariausi kad nerasytu didesnes sumos ant siunciamo paketo nei 20$, prizadejo kad taip ir darys. Bet parase 59$. Siuntiny issiunte birzelio 2 diena, iki Vilniaus jis atejo per dvi dienas ir jau birzelio 4 diena turejau ji gauti, bet del didesnes sumos sulaike Vilniuje muitineje dar 3 dienas. DHL turejau susimoketi 200 Lt, kad jie ismuitintu ir uzpildytu kazkokia deklaracija.
Tai va kinietis pats pridare klaidu, pats kaltas ir as jauciuosi visiskai teisi.

Atsakyti
Jei jautiesi visiškai teisi tai gerai ax.gif aš ko gero taip nesijausčiau blush2.gif
Atsakyti
kazkokia pieva prasidejo... kalbos apie moralines vertybes. nepamirskite, kad uzsisakinejam i skinieciu ne siaip sau biggrin.gif nes taupom pinigelius. tai jei jie elgtusi padoriai, tilptu i visus remus ir laikytusi savo zodziu, atsiustu ruba iki galo sutvarkyta, butu liux... deja, retas kuris taip daro.
mano sukne, nors ir buvo grazi, bet buvo ne laiku ir ne visa baigta siuti, daug kas palikta tik su fastrigom... tai nzn kaip cia jaustis g.gif
bet kai man tai maziausiai rupejo, tai man viskas tiko ir patiko. bet kaip sakoma, tikekis blogiausio ir busi teisus biggrin.gif o jei ne - tai bus malonu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaile* @ 2010 06 14, 18:37)
inguliss, kai turėsit kokių žinių, praneškit kaip sekasi derėtis rolleyes.gif

Na, tai galutine kaina pasiule 199$, nes jei man reik 2010-07-17 dienai, sius greitesniu pastu +30$, siaip siuntimas 50$ ir suknele 119$...

Pasius pagal ismatavimus... Pasirinkau "natural" spalva ir be sleifo...

O del apmokejimo - tai jei noriu moket per 2 kartus, turiu moket jam tiesiai i paypal...Bet, jei jis neatsius sukneles laiku arba ji nepatiks ar galesiu kazka padaryt, jei tiesiogiai per paypal mokesiu? g.gif
Siaip atrodo bendraujantis...tikiuos nepasikeis, kai sumokesiu pinigelius... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inguliss: 15 birželio 2010 - 20:30
QUOTE(inguliss @ 2010 06 15, 19:29)
Na, tai galutine kaina pasiule 199$, nes jei man reik 2010-07-17 dienai, sius greitesniu pastu +30$, siaip siuntimas 50$ ir suknele 119$...

Pasius pagal ismatavimus... Pasirinkau "natural" spalva ir be sleifo...

O del apmokejimo - tai jei noriu moket per 2 kartus, turiu moket jam tiesiai i paypal...Bet, jei jis neatsius sukneles laiku arba ji nepatiks ar galesiu kazka padaryt, jei tiesiogiai per paypal mokesiu? g.gif
Siaip atrodo bendraujantis...tikiuos nepasikeis, kai sumokesiu pinigelius... doh.gif

Pasikeis šiek tiek ax.gif Į laiškus atsako, tik ne taip greit. Bent aš, parašiau jam iš viso kokius 5-6 laiškus rolleyes.gif Susitarėm dėl kainos, paskui nusiunčiau išmatavimus ir laukiau atsakymo, kad darbas pradėtas. Kai parašė, kad jau darbuojasi tai tik laukiau nuotraukos su suknele ir dariau sekantį pervedimą cool.gif Lygiai po 20 darbo dienų parašė man track number, kad galėčiau matyti kaip keliauja suknelė rolleyes.gif aš nežinau, kitos rašo jiems laiškus kasdien, bet nežinau kokiu klausimu atakuoja biggrin.gif
O dėl mokėjimo, tai taip - per paypal, o juk koks skirtumas ar 2 kartus mokėt ar vieną, vistiek tuo pačiu būdu..
Beje, kokia suknelę nusprendėt siūtis? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smaile*: 15 birželio 2010 - 21:29
QUOTE(Smaile* @ 2010 06 15, 22:26)
Pasikeis šiek tiek ax.gif Į laiškus atsako, tik ne taip greit. Bent aš, parašiau jam iš viso kokius 5-6 laiškus rolleyes.gif Susitarėm dėl kainos, paskui nusiunčiau išmatavimus ir laukiau atsakymo, kad darbas pradėtas. Kai parašė, kad jau darbuojasi tai tik laukiau nuotraukos su suknele ir dariau sekantį pervedimą cool.gif Lygiai po 20 darbo dienų parašė man track number, kad galėčiau matyti kaip keliauja suknelė rolleyes.gif  aš nežinau, kitos rašo jiems laiškus kasdien, bet nežinau kokiu klausimu atakuoja biggrin.gif
O dėl mokėjimo, tai taip - per paypal, o juk koks skirtumas ar 2 kartus mokėt ar vieną, vistiek tuo pačiu būdu..
Beje, kokia suknelę nusprendėt siūtis?  blush2.gif

Tokia...
http://cgi.ebay.com/...5#ht_3323wt_937
Na gal ir taip... 4u.gif
Atsakyti
Tokios pat medžiagos ir panašaus tipo suknelė, kurią pasiuvo zimolau
http://www.beremese......hotos/daggyna
tikiuosi nenusivilsi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaile* @ 2010 06 14, 13:12)
Man kiniečiai labai geri žmonės atrodo ir sąžiningi..

drinks_cheers.gif

QUOTE(-Atene- @ 2010 06 15, 08:14)
Jei jautiesi visiškai teisi tai gerai  ax.gif  aš ko gero taip nesijausčiau  blush2.gif

drinks_cheers.gif

vien prašymas užrašyti nerealią sumą yra mokesčių nuo valstybės slėpimas mirksiukas.gif taip, kad kinietis būdamas sąžiningas galėjo užrašyti viską visiškai realiai ir kas tada o jei būtų darsukenlė laiku atėjusi bet muitas + išmuitnimas irgi kinietis kaltas g.gif

aš kai siunčiuosi iš JAV visai nepykstu kad man užmuitina, ką jau padarysi, kad man to daikto baisiai reikia, kita vertus suknelėmis iš kinijos esu labai patenkinta kaip ir kitais dalykais bei jų malonų bedravimą ax.gif aš nė kart neprašiau kad sumą rašytų vienokia ar kitokia

bet čia matyt kaip kam, ir priklausomai nuo pačio požiūrio ax.gif
Atsakyti
Papuoliau i kazkoki karo lauka biggrin.gif kad man kinietis grazino pinigus uz suknele biggrin.gif Nors as jo primygtinai nereikalavau, tiesiog atidariau disputa kai laiku negavau suknutes. O jis pats man juos grazino. Kas kaip moka tas taip soka merginos, ir nera cia ko karsciuotis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vega_ @ 2010 06 16, 00:05)
drinks_cheers.gif
drinks_cheers.gif

vien prašymas užrašyti nerealią sumą yra mokesčių nuo valstybės slėpimas  mirksiukas.gif taip, kad kinietis būdamas sąžiningas galėjo užrašyti viską visiškai realiai ir kas tada o jei būtų darsukenlė laiku atėjusi bet muitas + išmuitnimas irgi kinietis kaltas  g.gif

aš kai siunčiuosi iš JAV visai nepykstu kad man užmuitina, ką jau padarysi, kad man to daikto baisiai reikia, kita vertus suknelėmis iš kinijos esu labai patenkinta kaip ir kitais dalykais bei jų malonų bedravimą  ax.gif aš nė kart neprašiau kad sumą rašytų vienokia ar kitokia

bet čia matyt kaip kam, ir priklausomai nuo pačio požiūrio ax.gif

kinietis viska puikiai zinojo nuo kokios sumos uzlaiko siuntini muitinei, ir jis man prisiekinejo kad taip nenutiks... bet ivyko kitaip. Jei jums patinka jus mokekit. Man ne, tai as meginu susitarti. Kaip sakant kiekvienam savo smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *drauge*: 15 birželio 2010 - 23:13