Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš EBAY ir ne tik

QUOTE(*GUCCI* @ 2010 06 16, 18:10)
taip, taip ta pati suknele maggie sottero COCO smile.gif  bet sakau, kad pas ja lb mazai medziagos buvo po sijonu, o ir karoliukai kazkokie kitokie g.gif cia gal ji siuvosi pagal uzsakyma internetu? smile.gif

Taip, juk ir tema tokia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaile* @ 2010 06 16, 21:25)
Taip, juk ir tema tokia smile.gif

na siap vizualiai nelb skiraisi ji nuo originalios, bet kai atidziau isiziuri, tai randi skirtumu, o tuo labiau, kad pati ja vilkejau, tai zn, kaip ji atrodo is arti smile.gif bet atsimenu kai man reikejo rasti internete pavyzdi merginos kaip ji atrodo su sita suknele, tai tik viena radau, o va dbr, tai kazkaip vis daugiau ir daugiau uzmatau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 06 16, 18:36)
na siap vizualiai nelb skiraisi ji nuo originalios, bet kai atidziau isiziuri, tai randi skirtumu, o tuo labiau, kad pati ja vilkejau, tai zn, kaip ji atrodo is arti smile.gif bet atsimenu kai man reikejo rasti internete pavyzdi merginos kaip ji atrodo su sita suknele, tai tik viena radau, o va dbr, tai kazkaip vis daugiau ir daugiau uzmatau doh.gif  lotuliukas.gif

Aišku, kad originalas visada skirsis, bet ne visada atrodys prasčiau mirksiukas.gif
Labai daug reiškia ir būsimos nuotakos pasirinkimas. Štai aš manau, kad nelabai gerai pasirinkau.. Suknelė gražiai pasiūta, nieko jai netrūksta, bet ant manęs tokios kūdenos nesižiūri unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaile* @ 2010 06 16, 22:15)
Aišku, kad originalas visada skirsis, bet ne visada atrodys prasčiau mirksiukas.gif
Labai daug reiškia ir būsimos nuotakos pasirinkimas. Štai aš manau, kad nelabai gerai pasirinkau.. Suknelė gražiai pasiūta, nieko jai netrūksta, bet ant manęs tokios kūdenos nesižiūri unsure.gif

pameginkit pastoreti trupuciuka blush2.gif mirksiukas.gif o jus pries siuvantis savo suknyte kazka panasus matavotes salonuose ar tiesiog patiko modeliukas ir iskart pas siuveja nuejot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 06 16, 19:39)
pameginkit pastoreti trupuciuka blush2.gif  mirksiukas.gif o jus pries siuvantis savo suknyte kazka panasus matavotes salonuose ar tiesiog patiko modeliukas ir iskart pas siuveja nuejot? 4u.gif

Oj ne, nieko nesigaus schmoll.gif Man reikia priaugti ant rankų labiausiai, kas yra beveik neįmanoma..
O suknelė mano siūta Kinijoj.. Panašią matavausi salone, tai man patiko ir nusprendžiau, kad tokios noriu, tik keletą detalių pakeičiau.. Pakeičiau suknelės viršų, o jis man dabar labiausiai ir nesižiūri verysad.gif
Atsakyti
Ai, pasilikau prie to atlasinio varianto, juk ir noriu elegantiskos paprastos...
O vakarui ( na gal nakciai) arba jei labai nepavykus bus suknele is kiniecio dar noriu paisiut trumpa suknyte...
user posted image

tai lauksiu daba ziniu is kiniecio...zada iki 07-17 atsiust. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaile* @ 2010 06 17, 15:49)
Oj ne, nieko nesigaus schmoll.gif Man reikia priaugti ant rankų labiausiai, kas yra beveik neįmanoma..
O suknelė mano siūta Kinijoj.. Panašią matavausi salone, tai man patiko ir nusprendžiau, kad tokios noriu, tik keletą detalių pakeičiau.. Pakeičiau suknelės viršų, o jis man dabar labiausiai ir nesižiūri verysad.gif

na siaip man visada tos kudutes merginos lb grazios (aisku sveikai kudos), tad nemanau, kad jums dbr reiketu del to komleksuoti, o del krutines, tai juk kai bus visas bendras vaizdas, tai ji prapuls visumoj ir niekas nepatebes, kad ne tobulai atrodo 4u.gif nes pas daugeli merginu ta vieta ne tobulai atrodo, nes tik pas reta yra didele grazi krutine (nekalbu apie apvalias merginas, nes jos visuomet turi jas dideles) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 06 18, 08:55)
na siaip man visada tos kudutes merginos lb grazios (aisku sveikai kudos), tad nemanau, kad jums dbr reiketu del to komleksuoti, o del krutines, tai juk kai bus visas bendras vaizdas, tai ji prapuls visumoj ir niekas nepatebes, kad ne tobulai atrodo 4u.gif nes pas daugeli merginu ta vieta ne tobulai atrodo, nes tik pas reta yra didele grazi krutine (nekalbu apie apvalias merginas, nes jos visuomet turi jas dideles) mirksiukas.gif

Tikra tiesa bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Ačiū už palaikymą 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaile* @ 2010 06 18, 15:54)
Tikra tiesa bigsmile.gif  drinks_cheers.gif
Ačiū už palaikymą 4u.gif  4u.gif

nera uz ka mirksiukas.gif nes tai tikra tiesa. jusu krutine bus antrame plane, nes visi ziures i jus kaip visuma, o ne atskiras dalis tyrines mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
seniai zadejau ikelti savo suknios foto, tai va cia jau galutinis variantas. uzsakinejau per dhgate.com pardavejas lyg "hjklp88" 320lt
cia originalas:
http://www.dhgate.co...4bf81447b3.html

cia ka gavau, aisku dar nesiau pas siuveja persiut (uz trumpinima, krutines dales persiuvima, uztrauktuko keitima, petneseliu prisiuvima paprase 25lt doh.gif siaip ne taip pavyko ibrukti 40lt) dar pirkau medziaga petneselem ir lemenuka isiuti i suknele viso gavosi 370lt :
http://i060.radikal....d89f377b8c2.jpg
http://s05.radikal.r...573be97cd8f.jpg
http://s44.radikal.r...bd77765f9a1.jpg

panasumu nedaug, bet kad nusivyliau irgi nepasakyciau
Atsakyti
http://s44.radikal.r...bd77765f9a1.jpg

nereailiai grazu wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazgiene: 21 birželio 2010 - 20:38
QUOTE(Ansia @ 2010 06 21, 21:01)
Sveikos merginos,
seniai zadejau ikelti savo suknios foto, tai va cia jau galutinis variantas. uzsakinejau per dhgate.com pardavejas lyg "hjklp88" 320lt
cia originalas:

Labai daili suknelė. O kur vestuvės vyko? Labai gražus vaizdas už jūsų.
Atsakyti