Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš EBAY ir ne tik

QUOTE(*drauge* @ 2010 06 15, 23:11)
Jei jums patinka jus mokekit. Man ne, tai as meginu susitarti. Kaip sakant kiekvienam savo smile.gif  thumbup.gif

matot muitinė turi teisę patikrinti, kas yra siuntos viduje jei kyla įtarimų ir tada.... LR ATPK :
"Deklaranto neteisingų duomenų pateikimas deklaracijoje arba kitoks muitinės suklaidinimas – užtraukia baudą nuo penkių tūkstančių iki dešimties tūkstančių litų su prekių (daiktų) konfiskavimu ar be konfiskavimo. <..........>"

tiesa greičiausiai nesivilksiu aš savosios suknelės, nes teta iš JAV atsiuntė kažkokį grožį bigsmile.gif kaip dovaną vestuvių proga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaile* @ 2010 06 15, 23:02)
Tokios pat medžiagos ir panašaus tipo suknelė, kurią pasiuvo zimolau
http://www.beremese......hotos/daggyna
tikiuosi nenusivilsi 4u.gif  4u.gif  4u.gif

O pagal ka jus zinot, kad cia to kiniecio siuta? as lenkiskai schmoll.gif , tai idomu... 4u.gif
Manot, kad negraziai pasiuvo?
Na, atlasas ir lieka atlasu...Net sunerimau daba...Gal bus negrazi g.gif ...
Na, dar vaizdo duoda ir figura, manau, o esu smulki...blyn, net nezinau daba... g.gif Gal reikjo uzsakinet ta modeliuka is taftos, kad pagal foto pasiutu... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inguliss: 16 birželio 2010 - 09:37
QUOTE(inguliss @ 2010 06 16, 09:34)
O pagal ka jus zinot, kad cia to kiniecio siuta? as lenkiskai  schmoll.gif , tai idomu... 4u.gif
Manot, kad negraziai pasiuvo?
Na, atlasas ir lieka atlasu...Net sunerimau daba...Gal bus negrazi  g.gif ...
Na, dar vaizdo duoda ir figura, manau, o esu smulki...blyn, net nezinau daba... g.gif  Gal reikjo uzsakinet ta modeliuka is taftos, kad pagal foto pasiutu... g.gif

jei esat smulki as buciau tikrai pasirinkusi kazkoki lengvesni audini... man asmeniskai sita suknele nelabai, tokia griezta... atrodo su ja sunku bus judeti...

nors ta lenkiskam puslapyje tokia nieko visai.. tik moteriskes krutine tai matosi kad nelabai telpa biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
ai, cia cekiskai... doh.gif , na bet, situacijos, tai nekeicia...nieko nesuprantu... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 06 16, 10:53)
jei esat smulki as buciau tikrai pasirinkusi kazkoki lengvesni audini... man asmeniskai sita suknele nelabai, tokia griezta... atrodo su ja sunku bus judeti...

nors ta lenkiskam puslapyje tokia nieko visai.. tik moteriskes krutine tai matosi kad nelabai telpa biggrin.gif  doh.gif

Pradzioj buvau apsistojus ties sita...
http://www.ubrides.c...t...=540&page=1
Bet paskui kazkaip pagalvojau, kad teku antra karta...gal biski per pusta...
Tai radau sia..
http://cgi.ebay.com/...E:X:RTQ:US:1123
tik be sleifo...

Na, net nezinau daba...
Atsakyti
QUOTE(inguliss @ 2010 06 16, 10:00)
ai, cia cekiskai... doh.gif , na bet, situacijos, tai nekeicia...nieko nesuprantu... lotuliukas.gif
Papildyta:
Pradzioj buvau apsistojus ties sita...
http://www.ubrides.c...t...=540&page=1
Bet paskui kazkaip pagalvojau, kad teku antra karta...gal biski per pusta...
Tai radau sia..
http://cgi.ebay.com/...E:X:RTQ:US:1123
tik be sleifo...

Na, net nezinau daba...

nu kad jos labai labai panasios.. praktiskai nesiskiria smile.gif

gal nesiblaskyk jei norejai sitos tai ok..
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 06 16, 11:54)
nu kad jos labai labai panasios.. praktiskai nesiskiria smile.gif

gal nesiblaskyk jei norejai sitos tai ok..

tik sita kur uzsakiau is atlaso, o ta is taftos...tai gal tafta geriau... g.gif

nes graikisko stiliaus man visai netinka... schmoll.gif baisiai atrodo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inguliss: 16 birželio 2010 - 11:13
As taip pat niekada neprasiau, kad man suma mazesne rasytu, kad tik mokesciu nebutu, ar butu ju maziau rolleyes.gif
O kai suknele siunciausi is landybridal, tai ziuriu, kad ant siuntinio tik 68$, o kainavo tai net 260euru.

Manau kinieciu prasyti uzrasyti mazesne suma ir labai nemandagu, cia jo reikalas jei jis supratingas ir uzrasys mazesne suma, o daro tai daznai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Cia Lietuva deda milziniskus muitus doh.gif pabludo....mokestis ant mokescio...tragedija unsure.gif
Atsakyti
inguliss, mano būsimas vyras čekas ir gyvenu aš Čekijoj, tai dėl to ir keliu tas nuorodas iš forumo mirksiukas.gif
asmeniškai man, gražiau iš tafto. Mano pačios suknelė irgi taftinė smile.gif bet juk visų mūsų skoniai skirtingi rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 06 16, 08:53)

nors ta lenkiskam puslapyje tokia nieko visai.. tik moteriskes krutine tai matosi kad nelabai telpa biggrin.gif  doh.gif

Na taip, juk tame ir esmė kad suknelė pasiūta gražiai. O kad jos krūtinė ten netelpa, tai čia jau buvo nuotakos toks pasirinkimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaile* @ 2010 06 16, 14:35)
inguliss, mano būsimas vyras čekas ir gyvenu aš Čekijoj, tai dėl to ir keliu tas nuorodas iš forumo mirksiukas.gif
asmeniškai man, gražiau iš tafto. Mano pačios suknelė irgi taftinė smile.gif bet juk visų mūsų skoniai skirtingi rolleyes.gif
Papildyta:

Na taip, juk tame ir esmė kad suknelė pasiūta gražiai. O kad jos krūtinė ten netelpa, tai čia jau buvo nuotakos toks pasirinkimas doh.gif

Aisq...
As tokia pat matavaus salone cia lietuvoj, kaip jusu balta...
Tik nenoriu as visai baltos...Kazkaip negraziai man ziurejosi, nes pati esu kiek tamsesnes odos, o dar jei idegsiu... doh.gif

Tai jau tikrai ten krutine nekaip atrodo...Niu man bedos nebus tokios - nes ji maza, tai suksiu galva kaip padidint... lotuliukas.gif
noriu paprastos, elegantiskos....
Gal paliksiu ta atlasine...Pieno spalvos gal visai graziai ziuresis...
Atsakyti
QUOTE(Smaile* @ 2010 06 16, 00:02)
Tokios pat medžiagos ir panašaus tipo suknelė, kurią pasiuvo zimolau
http://www.beremese......hotos/daggyna
tikiuosi nenusivilsi 4u.gif  4u.gif  4u.gif

tokia pati kaip mano suknele, bet kazkaip visai kitaip ji ant manes atrode g.gif o ir katoliukai visai kitokie, o ir medziagos gausiau buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 06 16, 16:57)
tokia pati kaip mano suknele, bet kazkaip visai kitaip ji ant manes atrode g.gif  o ir katoliukai visai kitokie, o ir medziagos gausiau buvo g.gif

Tai gal kita suknelė? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Jeigu rimtai, tai pas tave figūra visai kitokia, tai nėr ko norėt mirksiukas.gif
Tos moters suknelė ant modelio atrodo va taip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smaile*: 16 birželio 2010 - 18:32
QUOTE(Smaile* @ 2010 06 16, 20:28)
Tai gal kita suknelė? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Jeigu rimtai, tai pas tave figūra visai kitokia, tai nėr ko norėt mirksiukas.gif
Tos moters suknelė ant modelio atrodo va taip

taip, taip ta pati suknele maggie sottero COCO smile.gif bet sakau, kad pas ja lb mazai medziagos buvo po sijonu, o ir karoliukai kazkokie kitokie g.gif cia gal ji siuvosi pagal uzsakyma internetu? smile.gif
Atsakyti